Budak baru

View previous topic View next topic Go down

Budak baru

Post by MrProfessor on Mon Jan 04, 2010 6:43 am

Assalamualaikum

First sekali thanks alot kpd admin n kawan2 lain..
Saya ni baru nk berjinak2 dengan laman sembang ni .. kalau ade ape2 salah dan silap boleh la tlg beri tunjuk ajar.. moto pun xde... ade sebijik tukun buruk je ..dulu ade moto beso ... skang ni dah jual ... tinggal yg tak berape beso je .. Laughing

Name pun suai kenal.. So saya kena bgtau na detail2 peribadi sikit yg boleh dibagitau...

NamaSamaran :Seperti yg tertera ..MrProfessor
Nama: Amirul Haque
Lokasi:Selayang
Umur: Budak lg... Laughing 30 ...
Status: Sudah berumahtangga dan bujang lg 3 Very Happy
Jenis motosikal :Suzuki kap 1
:Kawasaki apa ntah satu lg tu .. tak penah jumpa sblm ni.. main beli je.. confused

Ade lg yg nk dicerita ni ..tp akaun prepaid internet dah nk expired ... nt cerita lg..

Terima kasih banyak2 admin atas penerimaan positif saya dalam forum ni... diharap sedara2 yg otai2 ni dapat beri tunjuk ajar kepada saya .. segala yg tak lengkap tu nt saya sambung balik ... internet dah takde kredit la ...

Peace No War .. Asslamualaikum

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by shukri on Mon Jan 04, 2010 9:38 am

yo..bro...!slamat dtg ke rumah old sbk nie..tkper..pelan2 kayuh sok2 dpt la samba old sbk 1 nnti..huhu cheers salam kenal...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by faizul_11 on Mon Jan 04, 2010 10:46 am

MrProfessor wrote:Assalamualaikum
internet dah takde kredit la ...

Waalaikumussalam..

Welcome Mr Profesor. Happy forum..

Tak tau ada prepaid internet lak skg ni. Btul2 old la aku ni. Dok zaman 90-an lagi.

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Mon Jan 04, 2010 1:53 pm

shuk gsx750e wrote:yo..bro...!slamat dtg ke rumah old sbk nie..tkper..pelan2 kayuh sok2 dpt la samba old sbk 1 nnti..huhu cheers salam kenal...

Thanks bro shuk ...mmg tgh berkayuh ni ... tp blom mamper lg Laughing ... itu le ... kalau dapat mmg nk carik moto2 yg Old n Rare collection.... Cool Entah bile le agaknya boleh meredah jalan menjelajah tanah air .. Smile

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Mon Jan 04, 2010 1:57 pm

faizul_fzr wrote:
MrProfessor wrote:Assalamualaikum
internet dah takde kredit la ...

Waalaikumussalam..

Welcome Mr Profesor. Happy forum..

Tak tau ada prepaid internet lak skg ni. Btul2 old la aku ni. Dok zaman 90-an lagi.

Hu...hu...hu... Very Happy ade faizul internet prepaid skang ni ... celcom broadband prepaid... sehari 6 hengget ... seminggu 20 hngt .. baru je topup td.... same mcm topup celcom prepaid xpax...ok juge time nk pakai bayar ... takde kredit kalu ... diam duduk la... Very Happy tgu je la datang opis time keje...

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by randygpz old sbk on Tue Jan 05, 2010 4:38 am

huhuhu! slamat dtg ke umah OLD SBK...
stelah skian lame mcuba hnye sbagai plawat je...kini dah mjadi isi umah...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Tue Jan 05, 2010 5:44 am

Very Happy ... Semangat tahun baru Randy ...... lambat active tu biasa le .. ni mesti kes admin nk siasat ahli dia ni ...betul ke ade moto tua .... ... pirat .. afro

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by faizul_11 on Tue Jan 05, 2010 7:16 am

MrProfessor wrote:Very Happy ... Semangat tahun baru Randy ...... lambat active tu biasa le .. ni mesti kes admin nk siasat ahli dia ni ...betul ke ade moto tua .... ... pirat .. afro

bukan tu je nak kena check. bank black listed nak kena check juga.. huhuhu.

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by randygpz old sbk on Tue Jan 05, 2010 7:31 am

faizul_fzr wrote:
MrProfessor wrote:Very Happy ... Semangat tahun baru Randy ...... lambat active tu biasa le .. ni mesti kes admin nk siasat ahli dia ni ...betul ke ade moto tua .... ... pirat .. afro

bukan tu je nak kena check. bank black listed nak kena check juga.. huhuhu.


huhuhu! ko jgn main2 prof...zul ni sebenor nye mata2 gelap gak! huhuhu!

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Tue Jan 05, 2010 7:33 am

faizul_fzr wrote:
MrProfessor wrote:Very Happy ... Semangat tahun baru Randy ...... lambat active tu biasa le .. ni mesti kes admin nk siasat ahli dia ni ...betul ke ade moto tua .... ... pirat .. afro

bukan tu je nak kena check. bank black listed nak kena check juga.. huhuhu.

Aikk ??? C tos C cris black list pon kene cek?? Patut la lambat Aproove Laughing

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by chaos88 on Fri Jan 08, 2010 11:05 am

welkam Prof~

heh~ Laughing Laughing

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Sat Jan 09, 2010 7:15 am

Thanks chaos88 ...

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Tue Feb 08, 2011 11:25 am

Salam come back dari saya untuk kawan2 yang masih kenal dan ingat2 lupa .. dah lama menyepi atas faktor kesehatan dan lain2 hal yang tak dapat dielakkan.... tp terpaksa kembali sebab jiwa dah tak tertahan nk kembali ke arena old superbike.. secara matematiknya saya rasa peluang untuk join old superbike ni mmg dah tertutup sebab GPz 2 piston kesayangan dah jual .. tp atas semangat ke 'old skool' -an saya angkat satu KR250 buat pengobat hati.. ilang dah astu penyakit pastu datang lak satu penyakit lg .. demam yg lain macam sangat .. tanya Doktor pun dia x leh jawab .. itu kuasa tuhan .. kita xleh lawan .. Alhamdulillah sekarang ni semuanya dah di lapangkan Allah SWT.. insyaAllah saya akan mulakan balik apa yang tertangguh dulu ... kepada kawan2 OldSbk .. tunjuk ajar dari tuan2 amat2 saya alu alukan .. terima kasih.

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by jagindas on Tue Feb 08, 2011 1:13 pm

welcome back bro
kasi up la satu kali gambar KR250 tu hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by nanke on Tue Feb 08, 2011 7:19 pm

wow !!! kr250 !!! rare item tuh !!! yg sadai da penah nmpk tp yg berjalan blum lg ne...welcome bro..salam kenal dari saya budak baru setahun jagung...nanke Very Happy

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by MrProfessor on Wed Feb 09, 2011 3:18 am

jagindas wrote:welcome back bro
kasi up la satu kali gambar KR250 tu hehehe
Nk up gambo yg kantoi tu .. x jadi je manjang .. nanti le teman study dulu.. aku ni kalo bab komputer ni mmg tewas la .. jauh yang amat ketinggalan.. nak menaip pun..... ayam dah habis patuk aku baru siap taip..

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by ijan.. on Fri Feb 11, 2011 2:55 pm

selamat datang....

ijan..

Location : Tanjung Malim - Bintulu

View user profile

Back to top Go down

Re: Budak baru

Post by Sponsored content Today at 5:59 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum