kawasaki gpz 500s tahun 1994

View previous topic View next topic Go down

kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by tabor_gpz on Mon Aug 26, 2013 8:27 am

Assalamualaikum.... Salam sejahtera,

Nak share kat forum ni walopun ramai yang dah tau saya nak letgo moto saya ni.
Harga sini saya bukak rm14000.
condition moto sesuai dengan usianya masih mampu untuk jalan jauh.

Berminat sila kol saya 0133522729 tengok moto dan deal harga.

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by nan_gpz11 on Wed Aug 28, 2013 12:54 pm

Selamat menjual...encik fendi..:-/

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by ainzx11 on Wed Aug 28, 2013 4:17 pm

tabor_gpz wrote:Assalamualaikum.... Salam sejahtera,

Nak share kat forum ni walopun ramai yang dah tau saya nak letgo moto saya ni.
Harga sini saya bukak rm14000.
condition moto sesuai dengan usianya masih mampu untuk jalan jauh.

Berminat sila kol saya 0133522729 tengok moto dan deal harga.

aslm,,..ada gambar nyer ke tuan???

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by nan_gpz11 on Wed Aug 28, 2013 6:45 pm

Tgk kat mudah bang..mesti ada..,call terus pun bole tuu..B-)

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by tabor_gpz on Thu Aug 29, 2013 3:34 pm

http://www.mudah.my/Kawasaki+gpz+500s-22966164.htm

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by AmyZaydee on Thu Aug 29, 2013 9:06 pm

tabor_gpz wrote:Assalamualaikum.... Salam sejahtera,

Nak share kat forum ni walopun ramai yang dah tau saya nak letgo moto saya ni.
Harga sini saya bukak rm14000.
condition moto sesuai dengan usianya masih mampu untuk jalan jauh.

Berminat sila kol saya 0133522729 tengok moto dan deal harga.

Dah jual ke motor tu Fendi

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by nan_gpz11 on Fri Aug 30, 2013 10:23 am

Ada lagi kak amy..B-)

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by AmyZaydee on Fri Aug 30, 2013 1:42 pm

nan_gpz11 wrote:Ada lagi kak amy..B-)
Ooooo ada lagi....

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki gpz 500s tahun 1994

Post by Sponsored content Today at 1:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum