6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

View previous topic View next topic Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by ARD141 wait for no on Sat Jul 13, 2013 3:50 am

sorry nama tak view adi from KLANG-TAN haaa,SUZUKI GSXR 1100 90an pun jadi la...duk tunggu duit masyuk...hihihih

ARD141 wait for no

Age : 32
Location : gombak

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by faizul_11 on Sat Jul 13, 2013 4:00 am

ARD141 wrote:sorry nama tak view adi from KLANG-TAN haaa,SUZUKI GSXR 1100 90an pun jadi la...duk tunggu duit masyuk...hihihih

dah ada B-full x semestinya kena ada motor besar.. nak cari GSXR1100 ke? slow2 carik, harga sekarang antara 20k - 30k. tengok condition.

selamat berforum. Very Happy Very Happy Very Happy 

_________________

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by nan_gpz11 on Sat Jul 13, 2013 5:24 am

salam..selamat dtg..selamat berforem...,dah ada B FULL,ambik aja apa2 dulu motosikal..sebelum bertukar kepada class perdana...,naik bulu roma..dgr motosikal berkuasa 1100..hehehe2,

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by lukmanw on Sat Jul 13, 2013 7:02 am

Huh, huh, huh .......... nafsu ada tapi apakan daya tenaga sudah tak ada! Itu ayat yang ditujukan kepada diri saya sendiri.

Nasib baik ambik ER6N awal tahun ini untuk "bertatih" semula. Alhamdulillah sekarang selepas hampir 7 bulan, rasanya baru melepasi proses "merangkak".  Bolehle "berjalan" selepas ini dan tidakpun mengharap dapat "berlari" macam muda-muda dulu semasa 2 series dan 3 series.

Apapun selamat berforum Adi. Pelan-pelan kayuh! Teringat bulan lepas, punya le berminat sampai kacau "ramai orang" tak kira waktu magrib! Maafle sahabat-sahabat semua sebab terikutkan sangat nafsu berahi waktu itu!

Tajam manikam betul ayat Cik Nan kita ni! Tapi itulah hakikatnya, contohnya GPZ1100 itu sudah le, masa muda-muda dulu payah saya nak handle inikan masa sekarang!

nan_gpz11 wrote:salam..selamat dtg..selamat berforem...,dah ada B FULL,ambik aja apa2 dulu motosikal..sebelum bertukar kepada class perdana...,naik bulu roma..dgr motosikal berkuasa 1100..hehehe2,

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by ARD141 wait for no on Sat Jul 13, 2013 9:36 am

TQ pada yg replay haaa...Laughing Laughing Laughing 
faizul_11Arrow 90an mampu milik la kalau yg terbaru tak terpikul bahu ku haaa:cry: 
nan_gpz11Arrow kalau 250 dah mampu tapi sound dia tak masyuk dlm hati ku hihihihihihi..(sory kalau terasa)beli 1100cc bkan utk ride tapi utk dengar sound dia aje pagi-pagi..Razz Razz 
lukmanwArrow nafsu bike lain hihihih....tak kira tua atau muda jiwa boleh kacau bila dgr bike tepi telinga hihihihihi..bounce 

ARD141 wait for no

Age : 32
Location : gombak

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by faizul_11 on Mon Jul 15, 2013 4:42 am

ARD141 wait for no wrote:TQ beli 1100cc bkan utk ride tapi utk dengar sound dia aje pagi-pagi..Razz Razz 
 

kalau setakat nak bungkus dan dengar sound pagi2, beli kat temasik je.. beli kat jepun pun boleh. tak payah geran. sebab nak dengar bunyi je kan.. dah jimat ribu2 tu... bayangkan kalau beli katana kat jepun, belas2 ribu je harganya. kalau beli yang kat Malaysia, ada yang cecah rm50k.. Shocked Shocked Shocked 

_________________

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by nan_gpz11 on Mon Jul 15, 2013 5:12 am

oo..nk simpan la...,emm..bole...,tapi rakan2 saya byk yang kecundang..asalnya pakai moto kecik..bila dah berduit terus beli motosikal 1000cc,awana,karak highway,simpang pulai..(PUSARA DI LEBUH RAYA)..huhu2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by ARD141 wait for no on Mon Jul 15, 2013 10:52 am

faizul_11Arrow singa punya moto tak minat bro no plat dia panjang sangat...pirat pirat pirat pirat pirat pirat 
nan_gpz11Arrow kecundang yg mcm mana tu bro



No No No No No No No No No No 

ARD141 wait for no

Age : 32
Location : gombak

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by nan_gpz11 on Mon Jul 15, 2013 11:19 am

Pakai motosikal era 80an-90an..kena sentiasa berwaspada..engine memang kuat dan laju..tapi sistem breknya,agak kurang baik dan berkesan,seolah2 xmau berhenti bila kita brek..KENCUNDANG=JADI ARUAH...

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by shukri on Mon Jul 15, 2013 11:57 am

apa pun yg hendak ditunggang tk kira cc kecik atau besar...yg penting fulusss..tk ada maka tk jadi..jgn beli utk dgr bunyi aje der...rugi duit..blasah walaupun smpi berasap putih..hehe..aper pon slamat berforum..cpt2 cari idaman tu..bleh berjuang sama...ada sesi ujung tahun nie..huhu..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by atan7800 on Mon Jul 15, 2013 12:39 pm

betul, yang murah2 600cc pn pelan2 kayuh, dapat jugak ku genggam, hahaha...
pasang yoshi, ekzos apa pn, pagi2 halwa telinga ARD141, hahaha.... fulus ni kalau aimm jer, 1 hari dapat gak, btl x?

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by faizul_11 on Mon Jul 15, 2013 2:16 pm

wang satu hal, kemampuan pun ambil peranan. jangan paksa nak ikut orang yang lebih laju. ikut kemampuan diri sendiri. ramai yang kecundang sebab nak kejar orang tetapi kemampuan tak sampai ke tahap tu.. jadinya, naik motor ikut kemampuan. biar kat belakang, asal selamat. tapi jangan kat belakang, lama2 hilang..  Basketball Basketball Basketball lol! lol! lol! cheers cheers cheers

_________________

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by manpanjang on Mon Jul 15, 2013 3:26 pm

hilang satu hal...tau2 jer u-turn...Very Happy 

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by AtanFZi on Tue Jul 16, 2013 2:37 am

faizul_11 wrote:wang satu hal, kemampuan pun ambil peranan. jangan paksa nak ikut orang yang lebih laju. ikut kemampuan diri sendiri. ramai yang kecundang sebab nak kejar orang tetapi kemampuan tak sampai ke tahap tu.. jadinya, naik motor ikut kemampuan. biar kat belakang, asal selamat. tapi jangan kat belakang, lama2 hilang..  Basketball Basketball Basketball lol! lol! lol! cheers cheers cheers
aku la tu...lalalala jer janji sampai tp 'KAT BELAKANG LAMA-LAMA HILANG' bukan aku yer.... lol! 

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by nan_gpz11 on Tue Jul 16, 2013 5:09 am

Hahaha2..kita sama la..atan..,belakang2..sampai tidur2..kat bangsal rumah org...hahaha2..janji sampai..u-turn tu kisah dulu..skrg shukk..berjuang habis habisan ooo..huhu2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by atan7800 on Tue Jul 16, 2013 10:33 am

steady syuk

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by zr11 on Wed Jul 17, 2013 3:27 pm

Selamat datang dan selamat berforum...

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by ARD141 wait for no on Fri Jul 19, 2013 1:36 am

shukriArrow akan diusahakan hihihi...Laughing Laughing 
atan7800Arrow YOSHIMURA double Silencer "tetap menjadi pujaan hatiku"I love you I love you I love you 
faizul_11Arrow insyaallah utk maintenance kalau ada motor kena la menabung kot-kot dia buat hal..Idea Idea Idea btul tak .
manpanjangArrow apa yg u-turn tu bro..cu cita cu cita..Exclamation Exclamation Exclamation 
tabor_gpzArrow cu-cita cu-cita....

ARD141 wait for no

Age : 32
Location : gombak

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by ARD141 wait for no on Fri Jul 19, 2013 1:38 am

zr11Arrow TQ bro What a Face What a Face What a Face

ARD141 wait for no

Age : 32
Location : gombak

View user profile

Back to top Go down

Re: 6 tahun duk peram BFULL sampai skg belum tercapai hajat dihati (apakan daya)

Post by Sponsored content Today at 12:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum