Salam perkenalan dari budak newbie..

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zahree on Thu Jul 11, 2013 7:55 am

As salam otai2 semua..salam perkenalan dari saya..Zahree Kasim..baru nak berjinak2 bawak superbike..buat masa ni baru memiliki sebuah jentera tempatan naza blade 650r...

Maaf..saya xde jentera oldskool tapi nak join OSO gak..tapi kalau nak cerita pengalaman bawa jentera oldskool..saya pernah la curi2 bawak motor abg saya zxr750 pergi kelas..lepas tu kantui..kena marah..haha..sori bang... Smile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zaydeeak on Thu Jul 11, 2013 9:34 am

zahree wrote:As salam otai2 semua..salam perkenalan dari saya..Zahree Kasim..baru nak berjinak2 bawak superbike..buat masa ni baru memiliki sebuah jentera tempatan naza blade 650r...

Maaf..saya xde jentera oldskool tapi nak join OSO gak..tapi kalau nak cerita pengalaman bawa jentera oldskool..saya pernah la curi2 bawak motor abg saya zxr750 pergi kelas..lepas tu kantui..kena marah..haha..sori bang... Smile

Salam ..... untuk pengetahuan semua ini lah adik bungsu saya yang menetap di KL. Harap dapat penerimaan dari warga-warga OSO sekelian .... Terimakasih.

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by atan7800 on Thu Jul 11, 2013 9:48 am

adik abg zaidee , pekabar zahree,,, shat? slamat berpuasa, saya atan, dok jenjarom, heheh
moto zzr600 D1, kawa gak, kira adik moto abg zaidee hehe...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zahree on Thu Jul 11, 2013 9:52 am

Time kasih atan..sye dari sg buloh..byk lagi benda nak kena blaja ni..maklum la..sblom ni pakai moto biase2 je..mintak banyak tunjuk ajar lah..

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zaydeeak on Thu Jul 11, 2013 10:22 am

zahree wrote:Time kasih atan..sye dari sg buloh..byk lagi benda nak kena blaja ni..maklum la..sblom ni pakai moto biase2 je..mintak banyak tunjuk ajar lah..

Nanti boleh la kamu wakilkan Abg dengan Kak Amy untuk perjumpaan OSO di KL .... Laughing 

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by nan_gpz11 on Thu Jul 11, 2013 10:56 am

Salam..selamat dtg..zahree...selamat berforem...hehe2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by AmyZaydee on Thu Jul 11, 2013 12:25 pm

welcome to the group awee... betul mcm abg edee kata tu.. awak blh jadi wakil kita orang bila OSO ada event yg mana kita org tak leh join sekali kat sana.... klu kita org ada lagi best..hehehe

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by AmyZaydee on Thu Jul 11, 2013 12:29 pm

zahree wrote:As salam otai2 semua..salam perkenalan dari saya..Zahree Kasim..baru nak berjinak2 bawak superbike..buat masa ni baru memiliki sebuah jentera tempatan naza blade 650r...

Maaf..saya xde jentera oldskool tapi nak join OSO gak..tapi kalau nak cerita pengalaman bawa jentera oldskool..saya pernah la curi2 bawak motor abg saya zxr750 pergi kelas..lepas tu kantui..kena ma
rah..haha..sori bang... Smile

awee pernah bawa motor abg gi kelas?? hehehe dh pecah tembelang hahahaah


AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by faizul_11 on Fri Jul 12, 2013 3:12 am

Selamat datang Zahree dan selamat berforum..

xtvt terdekat kita, majlis berbuka puasa.. akan di update tidak lama lagi.. cheers cheers cheers 

_________________

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by lukmanw on Fri Jul 12, 2013 6:19 am

Slmt dtg Zahree - mmg dah agak dah Very Happy Very Happy 

Buat le hujung minggu - boleh cuba adjust datang!

faizul_11 wrote:Selamat datang Zahree dan selamat berforum..

xtvt terdekat kita, majlis berbuka puasa.. akan di update tidak lama lagi.. cheers cheers cheers 

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zaydeeak on Fri Jul 12, 2013 6:45 am

lukmanw wrote:Slmt dtg Zahree - mmg dah agak dah Very Happy Very Happy 

Buat le hujung minggu - boleh cuba adjust datang!

faizul_11 wrote:Selamat datang Zahree dan selamat berforum..

xtvt terdekat kita, majlis berbuka puasa.. akan di update tidak lama lagi.. cheers cheers cheers 

Zahree .... jangan tak tahu Lukman ni kawan abang masa sekolah Izzudin dulu....

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zahree on Fri Jul 12, 2013 11:04 am

As salam semua..maaf saya kurang aktif sket siang..maklumlah saya keje malam..hehe..

Brader lukman ni dah lama sya dgr nama..dari zaman baca roda2 dulu...orgnye je x penah jumpa.

In sya'allah nanti kalau buat iftar saya join..

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zr11 on Fri Jul 12, 2013 5:52 pm

Selamat datang dan selamat berforum..Very Happy 

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by zulvoyager on Fri Jul 19, 2013 6:51 pm

welkamm ke rumah maya olsbk ni....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by azli_zzr6d2 on Wed Jul 24, 2013 6:49 am

Selamat datang Zahree dan selamat berforum..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari budak newbie..

Post by Sponsored content Today at 12:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum