salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Tue Jun 25, 2013 11:13 pm

salam perkenalan akhirnua pencarian nya tamat dapat jumpa motor idaman dan harap sifo2 tuan2 encik2 dapat membantu dan melayan noob seperti saya 
terima kasih harap dapat ride dgn otai2 semua

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by faizul_11 on Wed Jun 26, 2013 1:49 am

terbaik bank lookman0202. lol!lol!lol!

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by nan_gpz11 on Wed Jun 26, 2013 3:06 am

hebat nie..rim,arm dah modifead...huhu2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by azli_zzr6d2 on Wed Jun 26, 2013 5:20 am

Welcome lookman0202..ni abg lie-zzr600 kwn chor mat-cam gpz naked, hui cantik moto tu terbaek!!!..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Wed Jun 26, 2013 8:36 am

terima kasih .tp kenapa bank lookman terbaik plak en faizul ?

nan gpz yaa rim arm fork dah masuk lain.to a newer model

hahahah abg lee saya tau abg lee lah .

motor tgh mwnunggu barang yang dioder untuk kerja yg seterusnya.thwn baru saya sedar dah dekat bulan puasa nak rde mcm ne.aduhaiiii

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by AmyZaydee on Wed Jun 26, 2013 10:45 am

welcome to OSO forum Lookman0202..

ipoh kat mana?

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Wed Jun 26, 2013 11:46 am

em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by atan7800 on Wed Jun 26, 2013 7:47 pm

salam, huit lokman, cun moto, hikhik

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by zaydeeak on Thu Jun 27, 2013 4:02 am

lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Ada plan nak naik Cameron ikut Simpang Pulai dgn kawan2 dari Alor Setar .... tak tahu lagi bila. Klu jadi boleh la jumpa kat kedai mamak satu row dgn kedai superbike sebelah balai polis Simpang Pulai tu ....

Anyway, welcome dan selamat berforum ...

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by manpanjang on Thu Jun 27, 2013 6:23 am

zaydeeak wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Ada plan nak naik Cameron ikut Simpang Pulai dgn kawan2 dari Alor Setar .... tak tahu lagi bila. Klu jadi boleh la jumpa kat kedai mamak satu row dgn kedai superbike sebelah balai polis Simpang Pulai tu ....

Anyway, welcome dan selamat berforum ...

kedai mkn tu ke ? bikers kitchen ? Very Happy

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by MKI on Thu Jun 27, 2013 6:38 am

selamat datang bro lokman..
ipoh town.. isteri pon asal org ipoh jelapang..
minggu ni mau blk sana...

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by faizul_11 on Thu Jun 27, 2013 8:15 am

lookman0202 wrote:terima kasih .tp kenapa bank lookman terbaik plak en faizul ?

nan gpz yaa rim arm fork dah masuk lain.to a newer model

hahahah abg lee saya tau abg lee lah .

motor tgh mwnunggu barang yang dioder untuk kerja yg seterusnya.thwn baru saya sedar dah dekat bulan puasa nak rde mcm ne.aduhaiiii

Nak taip bang jadi bank pulak. Bunyi sama je.. Hahaha.. Tapi mmg terbaik la. Skg, objek macam ni dah macam pupus kat OSO ni. Banyak yg bungkus dgn kain langsir atau selimut. Nak tunjuk gambar pun takut jadi bahan.. Bang lookman berani tunjuk gambo ni dah terbaik la.. Huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by faizul_11 on Thu Jun 27, 2013 8:20 am

lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Ipoh ni dah masuk jajahan sathiya selvan dah ni.. Nanti kita buat thread geng utara pulak. Perak, penang, kedah, perlis.. Hehehe..

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by zaydeeak on Thu Jun 27, 2013 3:59 pm

manpanjang wrote:
zaydeeak wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Ada plan nak naik Cameron ikut Simpang Pulai dgn kawan2 dari Alor Setar .... tak tahu lagi bila. Klu jadi boleh la jumpa kat kedai mamak satu row dgn kedai superbike sebelah balai polis Simpang Pulai tu ....

Anyway, welcome dan selamat berforum ...

kedai mkn tu ke ? bikers kitchen ? Very Happy

Ya .... betul klu tak silap saya la.

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by zaydeeak on Thu Jun 27, 2013 4:02 pm

faizul_11 wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Ipoh ni dah masuk jajahan sathiya selvan dah ni.. Nanti kita buat thread geng utara pulak. Perak, penang, kedah, perlis.. Hehehe..

Saya sokong cheerscheerscheers
At least saya ada jugak geng2 OSO yang berdekatan. Boleh jumpa TTS atau pi ride sesama ....
Klu balik Salak Tinggi boleh jumpa Nan, Ijul dan geng2 kat Selangor lak ..... terbaikkk

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by AmyZaydee on Thu Jun 27, 2013 4:29 pm

lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Lookman .... ipoh area town tu kat mana Ipoh Garden ke.. Silibin ke... Manjoi ke...?
Kak amy dulu duduk kat batu gajah... tp la ni duduk Alor Star.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Thu Jun 27, 2013 8:18 pm

atan7800 wrote:salam, huit lokman, cun moto, hikhik

wslm bang motor buruk jaa

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Thu Jun 27, 2013 8:19 pm

zaydeeak wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Ada plan nak naik Cameron ikut Simpang Pulai dgn kawan2 dari Alor Setar .... tak tahu lagi bila. Klu jadi boleh la jumpa kat kedai mamak satu row dgn kedai superbike sebelah balai polis Simpang Pulai tu ....

Anyway, welcome dan selamat berforum ...

tiap2 minggu ke bang ape2 bgtau lah bang

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Thu Jun 27, 2013 8:21 pm

AmyZaydee wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Lookman .... ipoh area town tu kat mana Ipoh Garden ke.. Silibin ke... Manjoi ke...?
Kak amy dulu duduk kat batu gajah... tp la ni duduk Alor Star.

area meru bank.



mototr buruk cenggini tunjuk pon malu lahhh

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by faizul_11 on Fri Jun 28, 2013 6:09 am

lookman0202 wrote:

mototr buruk cenggini tunjuk pon malu lahhh

buruk pun xpe, asalkan boleh jalan. ada yang baru, x berani nak keluar. selimut kat rumah. x tahu kenapa.. hehehe..

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lukmanw on Fri Jun 28, 2013 6:41 am

TTS kat Ipoh? Ini sudah berita baik! Tapi mesin belum jadi retro lagi! nampaknya kena datang TTS dgn Sikuning Bumblebee lagi leee....


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Fri Jun 28, 2013 8:24 am

faizul_11 wrote:
lookman0202 wrote:

mototr buruk cenggini tunjuk pon malu lahhh

buruk pun xpe, asalkan boleh jalan. ada yang baru, x berani nak keluar. selimut kat rumah. x tahu kenapa.. hehehe..


wahhhh bukan main perangat lg nihh.perghhh kagum sungguhh.

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Fri Jun 28, 2013 8:24 am

lukmanw wrote:TTS kat Ipoh? Ini sudah berita baik! Tapi mesin belum jadi retro lagi! nampaknya kena datang TTS dgn Sikuning Bumblebee lagi leee....


wahhhh motor saya pon x aiap lg nih.jawapnye saya dtg naik kreta kancill je senangg

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by AmyZaydee on Fri Jun 28, 2013 1:19 pm

lookman0202 wrote:
AmyZaydee wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Lookman .... ipoh area town tu kat mana Ipoh Garden ke.. Silibin ke... Manjoi ke...?
Kak amy dulu duduk kat batu gajah... tp la ni duduk Alor Star.

area meru bank.



mototr buruk cenggini tunjuk pon malu lahhh

ooo area meru...
motor awk tu ok laaa .... janji boleh bawa ride. itu yg penting.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by lookman0202 on Fri Jun 28, 2013 1:49 pm

AmyZaydee wrote:
lookman0202 wrote:
AmyZaydee wrote:
lookman0202 wrote:em amy saya ipoh di area town.xde tt OSO di ipoh ke ?

Lookman .... ipoh area town tu kat mana Ipoh Garden ke.. Silibin ke... Manjoi ke...?
Kak amy dulu duduk kat batu gajah... tp la ni duduk Alor Star.

area meru bank.



mototr buruk cenggini tunjuk pon malu lahhh

ooo area meru...
motor awk tu ok laaa .... janji boleh bawa ride. itu yg penting.

haaaa blom bleh bawak pon.dok semput2.bukak carb skali berpasir macam dalam sinki haa

Back to top Go down

Re: salam perkenalan lookman gs1100x dari ipoh

Post by Sponsored content Today at 5:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum