ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by AmyZaydee on Mon Jun 24, 2013 5:02 pm

faizul_11 wrote:Terima kasih kak Amy dan Abg Zaidee.. rider tegar jugak ni.

Sama-sama ijul, nan n the geng yg lain. terima kasih juga dari kak amy sbb terima kami walaupun bawa motor berlainan CC.. kak amy tak tegar mana pun terutama sekali selekoh2 tu... takut. 1st time gi panjat banjaran titiwangsa tu dgn motor hahahaha tp abg Zaydee dia kira tegar laa sbb dh biasa pergi situ. dia slow sbb takut kak amy tinggal jauh di belakang jeee.

ijul lagi tegar...1100km tuuu. siap boleh potong kak amy dgn satu tangan pegang camera kat selekoh lak tuu.. perghhh bukan semua org blh buat mcm tuuu... salute laa.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by AmyZaydee on Mon Jun 24, 2013 5:18 pm

nan_gpz11 wrote:sungguh meriah.."ride jelajah kelantan 2013"..tahniah rakan2 yang menjayakan ride..pada kali ini, yang ketinggal..jumpa tahun hadapan,pada tahun hadapan,....kita jelajah 4 negeri pula..,kuantan(lebuh raya pantai timur),k trengganu,kota baharu,perak jeli-grik(lebuh raya timur barat geii-grik)..lebuh raya utara selatan...naik motor cup sahaja...haha2..sapa yang sanggup nk ikot...hehe2..

Nan,
perrghh mental kena kuat ni....org giler motor je yg sanggup. Smile Smile Smile tp kak amy tak ada motor cup laaa. skuter nyamuk adalaahh takut separuh jalan kena u-turn mcm shukri opppss sorry shuk...jgn marah nanti kena jual...hahaha

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by AmyZaydee on Mon Jun 24, 2013 5:27 pm

faizul_11 wrote:jelajah 4 negeri? ROund berapa mau buat? kena bagitau awal2. nanti ada orang cakap 'pusing roundabout boleh la'.. Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

hahaha ijul.... sapa yg nak pusing roundabout tuuu...

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by nan_gpz11 on Mon Jun 24, 2013 10:25 pm

Progrem tahun dpn la..utk supercup rider...,kita menginap di k trangganu..,saya dah trakking jln tu dah...awal bulan june itu hari..,mesti bole,kita dah byk buat kejayaan besar dlm expidisi bermotosikal....ok kita jumpa tahun hadapan...haha2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by faizul_11 on Tue Jun 25, 2013 3:21 am

Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by faizul_11 on Tue Jun 25, 2013 5:27 am

AmyZaydee wrote:
faizul_11 wrote:jelajah 4 negeri? ROund berapa mau buat? kena bagitau awal2. nanti ada orang cakap 'pusing roundabout boleh la'.. Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

hahaha ijul.... sapa yg nak pusing roundabout tuuu...

Baru nak bina kat belakang pokok manggis, kampung Labohan Dagang. habis nan punya tanah rijab kena langgar. dapat la duit pampasan. bertambah lagi la koleksi motor dia.. Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

lepas ni, pusing roundabout la kita.. belajar korner lak..

ini lakarannya..

_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by faizul_11 on Tue Jun 25, 2013 11:43 am

Filem sensasi dah siap..


_________________

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by AmyZaydee on Tue Jun 25, 2013 1:26 pm

terbaik laaa ijul... video yg mantop.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: ROUND 6 : RIDE TO KOTA BHARU

Post by Sponsored content Today at 12:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum