Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by lukmanw on Fri Jun 21, 2013 5:52 am

Tak tahan tgk senarai motor 1980s dan 1990s tu. Sorry kalau ada motor yg tak disenaraikan! 

Write lengkap dgn sejarah, spec dan sudah tentu gambar -ada gambar motor shj dan ada sdg ride!

Sdh contact Perak Library dan dia org akn tlg belikan. Very Happy

Man Panjang - lupa ambik gambar ms 171, katana 1100 dia pelek sikit bhg blkg - ada mcm cover pada seat (ekor)!

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by faizul_11 on Fri Jun 21, 2013 6:21 am

lukmanw wrote:Tak tahan tgk senarai motor 1980s dan 1990s tu. Sorry kalau ada motor yg tak disenaraikan! 

Write lengkap dgn sejarah, spec dan sudah tentu gambar -ada gambar motor shj dan ada sdg ride!

Sdh contact Perak Library dan dia org akn tlg belikan. Very Happy

Man Panjang - lupa ambik gambar ms 171, katana 1100 dia pelek sikit bhg blkg - ada mcm cover pada seat (ekor)!

lengkap dengan sejarah?? itu yang paling menarik.. boleh la menafikan fakta yang sebenarnya auta lepas ada buku ni nanti.. buku in English kan? kalau japan, dapat tgk gambar je la..

_________________

Back to top Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by lukmanw on Fri Jun 21, 2013 6:36 am

Sejarah ringkas aje Ijul. Tak ada family tree. Hanya sejarah fokus motor model/edisi yg disenaraikan

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by faizul_11 on Fri Jun 21, 2013 7:03 am

lukmanw wrote:Sejarah ringkas aje Ijul. Tak ada family tree. Hanya sejarah fokus motor model/edisi yg disenaraikan

asal ada tahun dibuat dan nama model dah cukup.. kisah2 lain boleh tanya kat Mr. google. hehehe..

_________________

Back to top Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by lukmanw on Fri Jun 28, 2013 12:26 pm

Katana Family Tree


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by lukmanw on Fri Jun 28, 2013 12:31 pm

lukmanw wrote:Man Panjang - lupa ambik gambar ms 171, katana 1100 dia pelek sikit bhg blkg - ada mcm cover pada seat (ekor)!

Man

Ekor Katana dlm buku ni mcm gambar bwh - ada cover.


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: Bahan rujukan (buku, majalah, suratkhabar, filem, blog dll) berkaitan motor metro

Post by Sponsored content Today at 6:58 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum