SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

View previous topic View next topic Go down

SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by SUPERBIKE DREAMER on Tue May 28, 2013 5:42 am

Salam perkenalan kepada senior2 old superbike owner dari sy, syah.. Berasal dari Ampang, Kuala Lumpur. Di harap dapat beri tunjuk ajar atau tegur2 ya What a Face

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by jex kf on Tue May 28, 2013 6:02 am

salam....welcome....saya duk ampang jgk...ampang kat mane?....

jex kf

Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by atan7800 on Tue May 28, 2013 6:05 am

selamat berforum syah,

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by AmyZaydee on Tue May 28, 2013 6:33 am

SUPERBIKE DREAMER wrote:Salam perkenalan kepada senior2 old superbike owner dari sy, syah.. Berasal dari Ampang, Kuala Lumpur. Di harap dapat beri tunjuk ajar atau tegur2 ya What a Face

Salam... welcome to the OSO club n selamat berforum. Syah bawa jentera apa?

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by SUPERBIKE DREAMER on Tue May 28, 2013 7:09 am

Jentera HONDA ST 1100. tp singapore reg.. boleh ke join u all semua? if tak sy remove la dari group ni. Sad

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by manpanjang on Tue May 28, 2013 7:56 am

SUPERBIKE DREAMER wrote:Jentera HONDA ST 1100. tp singapore reg.. boleh ke join u all semua? if tak sy remove la dari group ni. Sad

wekam bro...join jer, x slh pun...

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by zr11 on Tue May 28, 2013 8:35 am

Selamat datang dan selamat berforum..

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by zaydeeak on Tue May 28, 2013 11:00 am

Selamat berkenalan Syah ... dan selamat berforum ..

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by AmyZaydee on Tue May 28, 2013 11:54 am

SUPERBIKE DREAMER wrote:Jentera HONDA ST 1100. tp singapore reg.. boleh ke join u all semua? if tak sy remove la dari group ni. Sad

Tak ada masalah nk join...semua org blh join.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by atan7800 on Tue May 28, 2013 9:40 pm

22-23 jun jom shah g kota baharu

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by PEREPAT JATI on Wed May 29, 2013 7:54 am

Very Happy slmt dtg ke forum OSO

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by lukmanw on Wed May 29, 2013 1:03 pm

Assalam

Unik nick name ni PEREPAT JATI!

JATI tahu maknanya tapi PEREPAT tu musykil sikit Very Happy

Ijul - di UiTM Shah Alam Asrama Jati famous lagi tak dgn group motor? Dulu hebat Group Jati dari asrama Jati UiTM ni/

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by faizul_11 on Wed May 29, 2013 3:44 pm

lukmanw wrote:Assalam

Unik nick name ni PEREPAT JATI!

JATI tahu maknanya tapi PEREPAT tu musykil sikit Very Happy

Ijul - di UiTM Shah Alam Asrama Jati famous lagi tak dgn group motor? Dulu hebat Group Jati dari asrama Jati UiTM ni/

hahaha.. PEREPAT tu nama kampung kat klang tu..

asrama Jati? saya penghuni kat situ dekat 4 tahun bang. pernah jadi vice presiden Jati Motor Club.. nanti saya bagi gambo... hehehe..

time tu naik TZM je la..sekolah lagi. perabis duit PTPTN.. Very Happy Very Happy Very Happy



Anyway, selamat datang Syah. cheers cheers cheers

_________________

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by lukmanw on Wed May 29, 2013 5:17 pm

Ijul - tahun bila tu di Jarti?

semasa 90an saya pernah bagi talk pasai motorsport di UM rasanya anjuran Persatuan Sains Sukan UM. Ramai geng Jati Motor Club take part dlm talk ini dan selepas talk saya dijemput oleh Jati Motor Club ini dan kami sembang panjang di kafeteria

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by katanaf4775 on Wed May 29, 2013 5:44 pm

SUPERBIKE DREAMER wrote:Jentera HONDA ST 1100. tp singapore reg.. boleh ke join u all semua? if tak sy remove la dari group ni. Sad

Welcome..welcome... Smile

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Post by Sponsored content Today at 11:46 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum