RG250 Gamma Walter Wolf

View previous topic View next topic Go down

RG250 Gamma Walter Wolf

Post by lukmanw on Tue May 21, 2013 3:44 pm



RR keluaran ke 2 Disember 1986.

RG250 Gamma Walter Wolf ini diuji oleh arwah MYB sendiri tapi rider cover page ialah Jo @ Zainuddin Shaarani (adik Dr Zaini Shaarani). Jo pernah bekerja sama Jono di Petronas Dayabumi. Saya pernah nyatakan dlm posting lain hasil tangan terbaik Jo ialah lukisan katana dan gpz900r yang masih ada di pjbt RR skrg ini.

Tidak pasti status motor ini skrg.

Gambar dari FB Awi MX.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by zaydeeak on Wed May 22, 2013 7:07 am

lukmanw wrote:

RR keluaran ke 2 Disember 1986.

RG250 Gamma Walter Wolf ini diuji oleh arwah MYB sendiri tapi rider cover page ialah Jo @ Zainuddin Shaarani (adik Dr Zaini Shaarani). Jo pernah bekerja sama Jono di Petronas Dayabumi. Saya pernah nyatakan dlm posting lain hasil tangan terbaik Jo ialah lukisan katana dan gpz900r yang masih ada di pjbt RR skrg ini.

Tidak pasti status motor ini skrg.

Gambar dari FB Awi MX.

Aku rasa aku pernah baca RR keluaran Walter Wolf nie .... masa tu geram je tgk moto nie. RG250 selalu nampak tapi model ni tak pernah nampak atas jalan ....

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by atan7800 on Wed May 22, 2013 8:25 am

old skool btl lah

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by nan_gpz11 on Wed May 22, 2013 9:09 am

Pernah nampak kat welly sungai buluh...dlm kedai..warna sama..tapi aku lupa nk tanya jual ke tak..dlm 2 -3thn lepas..huhu2.. Laughing

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by lukmanw on Sun Jun 02, 2013 5:59 am

Model-model RG250F yang dikeluarkan.



lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by lukmanw on Sun Jun 02, 2013 3:27 pm



lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by lukmanw on Sun Jun 02, 2013 3:31 pm


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by lukmanw on Sun Jun 02, 2013 3:33 pm


lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by nan_gpz11 on Wed Jun 05, 2013 10:01 am

Itu hari ada sebiji kat morib paking ujung sana..lupa nk ambik gambar....huhu2.. Shocked

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by zaydeeak on Wed Jun 12, 2013 10:57 am

nan_gpz11 wrote:Itu hari ada sebiji kat morib paking ujung sana..lupa nk ambik gambar....huhu2.. Shocked

Memang ada ..... saya ada ambil gambar
[img][/img]

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: RG250 Gamma Walter Wolf

Post by Sponsored content Today at 2:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum