Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by faizul_11 on Wed May 22, 2013 9:48 am

pagi2 subuh pegi masjid naik basikal aje la.. exercise.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by AmyZaydee on Wed May 22, 2013 10:26 am

atan7800 wrote:yela bang zaidee.. , paling jadi tradisi saya dan adik,
1 syawal, nak g sembahyang raya tu, comfirm malam raya superbike atau vespa kena basuh esok nak bawak g masjid, parking kat depan2 pintu masjid, petak imam yang slalu dia tulis kosongkan, kekeke...

last raya lepas saya bawak zzr600 adik bawak er6 parking dengan bersampin, wah... best2... moto raya hehehe... tengah baca kutbah raya tu perasan lah pakcik2 dok jeling2 moto saya hehehe...
pastu skali lg wat bising, jalan kat masjid sempit, ramai nak keluar masjid, hehe...

Atan....wahhhh bergaya laaa ek gi masjid dgn motor besar.. hehehehe

kak amy tak leh naik motor time raya... takut kain baju kurung tersengkut kat rim hahahaha

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by AmyZaydee on Wed May 22, 2013 10:31 am

faizul_11 wrote:pagi2 subuh pegi masjid naik basikal aje la.. exercise.. Very Happy Very Happy Very Happy

best gak naik basikal tp tak takut hilang ke basikal tu ijul.... senang org nk angkut

jiran sebelah ada gak ajak kak amy berbasikal dgn kelab tempat dia kerja. tp tak larat laaa jauh dari Kuala Kedah sampai ke jitra than balik perghhh.. kena kuat semangat baru boleh pergi. hehhehehe.... kak amy pusing dekat2 kawasan kg sebelah taman tempat kak amy duduk ni sambil tengok pemandangan sawah padi...cantik sgt.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by AmyZaydee on Wed May 22, 2013 10:32 am

nan_gpz11 wrote:Nasi lemak tu masih ada lagi skrg..harga 1 ringgit...hahaha2..kena beli 2bungkus.. Shocked

Nan klu sedap 3 bungkus pun boleh mkn tau.... lepas tu senak perut cari toilet. hahahaha Laughing Laughing Laughing

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by AmyZaydee on Wed May 22, 2013 10:34 am

fazli_zx11 wrote:
zaydeeak wrote:Ye tak ye jugak .... klu fuel pump rosak pakai direct guna graviti ... creative gak korang. Tapi tak leh gi laju sgt la yer... janji boleh jalan semula, betul tak ...

Bila moto bole start n jalan blk pun dah syukur sgt....
Bkn apa br nk gerak ke alor setar..problem jadi kt behrang...huhuhu Cool

Fazli_zx11 tu laa yg kak amy rasa bila motor abg zaydee dh boleh start. bersyukur sgt sbb kedai motor byk tutup hari ahad.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by faizul_11 on Wed May 22, 2013 11:06 am

AmyZaydee wrote:
faizul_11 wrote:pagi2 subuh pegi masjid naik basikal aje la.. exercise.. Very Happy Very Happy Very Happy

best gak naik basikal tp tak takut hilang ke basikal tu ijul.... senang org nk angkut

jiran sebelah ada gak ajak kak amy berbasikal dgn kelab tempat dia kerja. tp tak larat laaa jauh dari Kuala Kedah sampai ke jitra than balik perghhh.. kena kuat semangat baru boleh pergi. hehhehehe.... kak amy pusing dekat2 kawasan kg sebelah taman tempat kak amy duduk ni sambil tengok pemandangan sawah padi...cantik sgt.

mana ada hilang.. pencuri dah masuk tidur sebelum subuh.. kalau 3-4 pagi tu, diorang masih berkeliaran lagi. sebab semua orang tengah tidur. lagipun, basikal murah. xde la sampai harga 2k++.. Shocked Shocked Shocked

dah berumur ni, naik basikal untuk keluar peluh je la. nak ikut kelab2 tu, x boleh la. diorang x layan motor. nanti kita ni, basikal nak ikut, motor pun nak ikut.. tak ingat rumah jadinya.. ada jugak yang sampai sakit tulang belakang pasal basikal. kat kampung saya, masa musim basikal dulu semua beli basikal mahal2.. ada yang sampai bergaduh dengan bini sebab duit habis buat beli basikal. barang dapur xde.. sekarang ni, dah x musim basikal, xde pun yang kayuh petang2.. hahaha.. saya hari2 kayuh basikal. untuk ke surau je.. short distance. Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by atan7800 on Wed May 22, 2013 11:16 am

hehe... ijul try naik beskal rally atau all england, kata laju rim 21"
beskal orang tua2 tu...


atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by AmyZaydee on Wed May 22, 2013 12:03 pm

best jugak naik basikal ni...blh keluarkan peluh. tp naik motor pun peluh jugak sbb jaket laa... hahahaha

ijul surau dekat memang sesuai naik basikal dari naik motor besar tu Very Happy Smile

atan ada ke basikal tu...best gak klu ada kan. Very Happy Smile

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by kawa_zephyr_750 on Wed May 22, 2013 12:22 pm

Yang rajin kayuh basikal area Labuhan Dagang dan Bukit Changgang ni cuma Rider Malaysia je, Zulfahmi. Kalau takde race balik kampung, petang-petang boleh la nampak dia mengayuh dari Bukit Changgang ke Putrajaya.

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by atan7800 on Wed May 22, 2013 12:36 pm

betul ker, jauh tu bkt. changgang - ptrajaya,

tanggal paddle...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Sarapan pagi yg terkantoi .... di Padang Besar.

Post by Sponsored content Today at 5:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum