RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by Admin on Mon May 13, 2013 11:23 am




Dengan ini rasminya dijemput semua Old Superbike Owners dan rakan-rakan untuk menyertai event ini. tentatif program akan diberitahu akan datang. kami telah menempah khemah bagi kegunaan rakan-rakan untuk beristirehat dan juga yang hendak membuat jualan. bayaran khemah adalah sebanyak RM400 untuk penganjur membuat bayaran sound sistem, hadiah dan lain2.

"DiRETROMania, Morib nanti beberapa rakan media telah menyatakan keinginan membuat liputan, Majalah Kapcai, Majalah WTR, Myrides,..wakil Media Astro dan Otai Norty B.Harian..." organizer.

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by lukmanw on Mon May 13, 2013 11:29 am

Assalam Admin

Saya memang berhasrat nak join tapi weekend tu (25 - 26 Mei) ada kelas pula di Prai. Saya ada kelas di following weekend (1 - 2 Jun) di KL.

Apapun selamat pergi/balik dan menjayakan program ini.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by AmyZaydee on Mon May 13, 2013 11:31 am

In Syaa Allah... klu di izinkan Allah SWT kami akan sampai.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by Admin on Thu May 16, 2013 10:14 am



parking area boleh memuatkan 2500 buah motosikal sahaja. oleh itu, diharap agar semua dapat mematuhi arahan yang diberikan. bagi kategori Old Superbike, hanya motosikal keluaran 90-an ke bawah sahaja dibenarkan masuk ke kawasan parking utama. motosikal keluaran selepas tahun 2000 ada juga disediakan tempat selain dari tempat parking utama. ini adalah bagi mengelakkan kesesakan lalulintas dan juga menghormati tema event tersebut.

sekian, harap maklum.

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by nan_gpz11 on Thu May 16, 2013 10:35 am

Siap sedia semua rakan2..mari turun semua memeriah kan lagi majlis...penuh gilang gemilang....bawa motosikal masing2... Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by faizul_11 on Thu May 16, 2013 10:41 am

mana satu nak bawak ni?? scratch scratch

_________________

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by AmyZaydee on Thu May 16, 2013 10:58 am

Ijul bawa ACC 81 hehehe tapi sebelah PCH 81 tu motor apa? baru beli ke??

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by atan7800 on Thu May 16, 2013 11:31 am

mto 400cc kak, ijul bawak yang 2 exzos la, byk jasa dia..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by nan_gpz11 on Thu May 16, 2013 12:48 pm

400cc bendanya...rgv125f..hehe2 dri belakang..mcm gsxr400 pun ada,mcm vfr400 pun ada..mcm mito pun ada...pelik tapi benar..haha2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by atan7800 on Thu May 16, 2013 1:54 pm

hahaha... bang nan kat forum ni tak boleh ker geng vespa join?

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by nan_gpz11 on Thu May 16, 2013 2:03 pm

Vespa..?..nanti tunggu amy ninja9..bawak vespa dari alor star..lepas tu aku nk tanya dia sanggup tak jadi menteri jaga vespa...hahaha2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by atan7800 on Thu May 16, 2013 2:05 pm

hehehe..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by AmyZaydee on Thu May 16, 2013 3:33 pm

nan_gpz11 wrote:400cc bendanya...rgv125f..hehe2 dri belakang..mcm gsxr400 pun ada,mcm vfr400 pun ada..mcm mito pun ada...pelik tapi benar..haha2.. Very Happy

berapa byk ijul ada motor ni.. itu hari gi rumah dia nampak 4 je. Question

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by AmyZaydee on Thu May 16, 2013 3:34 pm

atan7800 wrote:mto 400cc kak, ijul bawak yang 2 exzos la, byk jasa dia..

atan pun nk ikut jugak ek mcm nan n ijul ya...byk motor gak.
Laughing Laughing Laughing

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by nan_gpz11 on Thu May 16, 2013 4:13 pm

Moto ijul yang kat bengkil pokok manggis ada 4biji..yang kat umah mak dia ada 3biji lagi..dia beli moto mcm beli buku sekolah...hahaha2...

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by faizul_11 on Thu May 16, 2013 4:49 pm

AmyZaydee wrote:Ijul bawa ACC 81 hehehe tapi sebelah PCH 81 tu motor apa? baru beli ke??

hari tu datang rumah x perasan ke ada motor ni? mengadap dengan GSXR11 tu.. dua2 nombor 81.. Very Happy Very Happy Very Happy

motor ni silap2 tengok dari belakang boleh jadi macam RGV250.. hari tu akt gunung semanggol ada brader tanya, itu GSXR400 ke? ada jugak yang ingat ini motor TZM.. memang ada kisah motor ni.. tarik dari Ipoh sampai banting.. Sad Sad Sad

_________________

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by zaydeeak on Thu May 16, 2013 6:20 pm

faizul_11 wrote:
AmyZaydee wrote:Ijul bawa ACC 81 hehehe tapi sebelah PCH 81 tu motor apa? baru beli ke??

hari tu datang rumah x perasan ke ada motor ni? mengadap dengan GSXR11 tu.. dua2 nombor 81.. Very Happy Very Happy Very Happy

motor ni silap2 tengok dari belakang boleh jadi macam RGV250.. hari tu akt gunung semanggol ada brader tanya, itu GSXR400 ke? ada jugak yang ingat ini motor TZM.. memang ada kisah motor ni.. tarik dari Ipoh sampai banting.. Sad Sad Sad

Pehhhh...jauh tu... sapa yang tarik? Nan ke?...

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by AmyZaydee on Fri May 17, 2013 11:37 am

faizul_11 wrote:mana satu nak bawak ni?? scratch scratch

motor biru tu yg kak amy tanya.. hehehe motor baru ek. dua2 no plat 81 tu perasan ada masa dtg rumah ijul tu hari. tp yg suzuki biru yg nampak sikit tu tak ada pun?

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by lukmanw on Fri May 17, 2013 12:41 pm

Huh..... di Morib ini akan disertai juga wakil Kelab Katana Australia.

Sehubungan dengan itu, saya ingin mencadangkan dan mencalonkan MAN PANJANG sebagai wakil OSO di Morib ini untuk bertemu dengan Wakil kelab Katana Australia ini.

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by atan7800 on Fri May 17, 2013 2:00 pm

i' m agree with u brother lokman.. huhu

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by fazli_zx11 on Sun May 19, 2013 6:52 pm


Terbaikkk..... cheers Very Happy


lukmanw wrote:Huh..... di Morib ini akan disertai juga wakil Kelab Katana Australia.

Sehubungan dengan itu, saya ingin mencadangkan dan mencalonkan MAN PANJANG sebagai wakil OSO di Morib ini untuk bertemu dengan Wakil kelab Katana Australia ini.

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by faizul_11 on Mon May 20, 2013 5:29 am

AmyZaydee wrote:

motor biru tu yg kak amy tanya.. hehehe motor baru ek. dua2 no plat 81 tu perasan ada masa dtg rumah ijul tu hari. tp yg suzuki biru yg nampak sikit tu tak ada pun?

motor biru tu FXR150. simpan kat kampung. tak muat la. rumah kecik je. motor tu yang saya guna untuk endurance ride 48hours & 54hours dulu tu. sekarang bagi dia rehat.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by manpanjang on Tue May 21, 2013 4:25 pm

lukmanw wrote:Huh..... di Morib ini akan disertai juga wakil Kelab Katana Australia.

Sehubungan dengan itu, saya ingin mencadangkan dan mencalonkan MAN PANJANG sebagai wakil OSO di Morib ini untuk bertemu dengan Wakil kelab Katana Australia ini.

Bang Lukman,

Sy telah diamanahkan membawa mereka ke tmpt sewa moto di Petaling Jaya pd hari sabtu ni. Dari situ kami terus ke Morib.

Kalu x de apa2 aral, hari seninnyer nnt, sy dan kawan (katana 750 & 1100) akan teman kan diorg ke cameron & ipoh.

Sapa2 nak join dialau2 kan..sendiri "ayung".. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by lukmanw on Tue May 21, 2013 4:31 pm

mmg dah agak. keep a good work bro!

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by manpanjang on Tue May 21, 2013 4:43 pm

lukmanw wrote:mmg dah agak. keep a good work bro!

Mamat sorg ni org S'pore, migrate ke Australia. Dia ni kira somebody jgklah dlm pemotoran Katana. Dia adalah 'Samurai' yg terakhir, Samurai 28. Nak jadi samurai ni ssh jgk ujian dia. Katana dikenali dgn Samurai, Kawasaki dikenali dgn 'Ninja'. Mamat sorg lg, mmg org Australia, omputeh...

Back to top Go down

Re: RETRO MANIA GRAND GATHERING : 25-26 MEI 2013 PANTAI MORIB

Post by Sponsored content Today at 5:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum