salam perkenalan dari selatan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Apr 14, 2013 3:19 pm

AmyZaydee wrote:
BOYKA CADALORA wrote:
AmyZaydee wrote:
akumatmoto wrote:
BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro

akumatmoto... kak amy lagi laaa tak tau.... kat sini laa baru nk belajar2 kenal model2 motor spesis terancam ni... termasuk laa motor kak amy tu Very Happy Very Happy

BTW selamat berforum Boyka Cadalora.. welcome to the club.

WOW!!! lady biker.... kaler kuning tu GPZ ke?? maaf la kalo saya bertanya...


Ya dik Boy GPZ500. Menurut yg lain dalam dlm forum ni rasanya kak amy sorang je lady biker. tunggu liza ni...bila nk dapat kebenaran dari hubbynya utk ambik lesen B full hehehe


GPZ500 segamat ade sebijik.. kaler merah...moto baru restore tp rase nye owner moto tu dah nak jual....GPZ pakai enjin vulcan kan kak??? cer try tanye abg....PS:bdk baru belajar.

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by halip on Tue Apr 16, 2013 3:56 am

BOYKA CADALORA wrote:
halip wrote:Assalamualaikum.selamat berforum.
Saya tangkak bang.jiran jiran...
Dataran segamat menggamit memori hahaha...

TANGKAK???? canteeekkkkk... mai kite organise sesame TTS..... bg no phone anda, bole?? set tarikh kite inform kat OSO.. ajak ramai2 turun selatan...
kampong tangkak bang..kadang 1 bulan sekali balik,kadang 2 bulan sekali balik nunggang moto. bro ler organize..sy follow je mana yg baik.. Smile

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Tue Apr 16, 2013 10:55 am

halip wrote:
BOYKA CADALORA wrote:
halip wrote:Assalamualaikum.selamat berforum.
Saya tangkak bang.jiran jiran...
Dataran segamat menggamit memori hahaha...

TANGKAK???? canteeekkkkk... mai kite organise sesame TTS..... bg no phone anda, bole?? set tarikh kite inform kat OSO.. ajak ramai2 turun selatan...
kampong tangkak bang..kadang 1 bulan sekali balik,kadang 2 bulan sekali balik nunggang moto. bro ler organize..sy follow je mana yg baik.. Smile

nanti saya fikirkan mase yg sesuai utk kita wat TTS..

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by nor'arie B+ on Fri Apr 26, 2013 3:30 am

AmyZaydee wrote:
BOYKA CADALORA wrote:
AmyZaydee wrote:
akumatmoto wrote:
BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro
Crying or Very sad Crying or Very sad
akumatmoto... kak amy lagi laaa tak tau.... kat sini laa baru nk belajar2 kenal model2 motor spesis terancam ni... termasuk laa motor kak amy tu Very Happy Very Happy

BTW selamat berforum Boyka Cadalora.. welcome to the club.

WOW!!! lady biker.... kaler kuning tu GPZ ke?? maaf la kalo saya bertanya...

Ya dik Boy GPZ500. Menurut yg lain dalam dlm forum ni rasanya kak amy sorang je lady biker. tunggu liza ni...bila nk dapat kebenaran dari hubbynya utk ambik lesen B full hehehe

Kak Amy kebenaran da dberi lame tp x der mase nak g lagi.. nie ayah mertua baru xciden tgh cbuk uruskan dia.. Tggu jap lg free i amik yek.. Crying or Very sad

nor'arie B+

Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by AmyZaydee on Fri May 03, 2013 7:26 am

assalamualaikum boyca...maaf kak amy dah lama tk buka forum hehehe. GPZ500 engine sama dgn vulcan 500 tp rasanya vulcan yg pakai engine GPZ tu. vulcan muda lagi dari GPZ tuu hehehe ;-)

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by AmyZaydee on Fri May 03, 2013 7:41 am

assalamualaikum boyca...maaf kak amy dah lama tk buka forum hehehe. GPZ500 engine sama dgn vulcan 500 tp rasanya vulcan yg pakai engine GPZ tu. vulcan muda lagi dari GPZ tuu hehehe ;-)

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by Sponsored content Today at 5:59 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum