salam perkenalan dari selatan

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sat Mar 09, 2013 12:04 pm

aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sat Mar 09, 2013 12:16 pm

x tau nak upload gambar mcm mana????

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

nampak sama tp bukan die.......satu bapak lain mak...

Post by BOYKA CADALORA on Sun Mar 10, 2013 7:11 am


BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by atan7800 on Sun Mar 10, 2013 8:56 am

selamat datang boyka

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by nan_gpz11 on Sun Mar 10, 2013 12:07 pm

Salam selamat dtg..ke old superbikeowner forem..fuhh..!hebat tuu..mito,gsxr400,rgv250..hebat la..saya pun pengemar modal 400cc..dan mito...hehe2,. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by acoyfzr on Sun Mar 10, 2013 12:14 pm

selamat datang bro,segamat tang mane tu

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by zr11 on Sun Mar 10, 2013 4:15 pm

selamat datang dan selamat berforum Very Happy

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Mar 10, 2013 5:13 pm

nan_gpz11 wrote:Salam selamat dtg..ke old superbikeowner forem..fuhh..!hebat tuu..mito,gsxr400,rgv250..hebat la..saya pun pengemar modal 400cc..dan mito...hehe2,. Very Happy

TQ, bdak2 saye dulu ramai pakai moto2 lame, tp masing dah ramai upgrade.... so tinggal saya je yg jd wakil pakai oldsuperbike...mito dulu ramai pakai, tp diorang dah slow la nak layan 2-stroke....

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Mar 10, 2013 5:14 pm

acoyfzr wrote:selamat datang bro,segamat tang mane tu

saya area bandar bang, area dataran segamat.... kalo mai sini halo2 la... bole kita TTS sama2...

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by MrProfessor on Sun Mar 10, 2013 5:30 pm

Salam selamat datang bro... cantik moto... saya orang pahang, keratong 1 tp buat IC masa dajah 6 dulu kat JPN depan dataran segamat tu le .....kampong muo,dulu kt keratong ada kawan pakai GSXR400 ni .. tp dia dh jual .. upgrade FJ1200

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Mar 10, 2013 6:08 pm

MrProfessor wrote:Salam selamat datang bro... cantik moto... saya orang pahang, keratong 1 tp buat IC masa dajah 6 dulu kat JPN depan dataran segamat tu le .....kampong muo,dulu kt keratong ada kawan pakai GSXR400 ni .. tp dia dh jual .. upgrade FJ1200

segamat buat masa ni ade 3 biji gsx400.....ade sorang brader muadzam pakai gsx1100 tp x tau lg moto tu ade ke x kaler hitam...

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by acoyfzr on Sun Mar 10, 2013 6:25 pm

selalu juga turun segamat,org ayer panas labis

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Mar 10, 2013 7:58 pm

acoyfzr wrote:selalu juga turun segamat,org ayer panas labis

labis dah maju skrang.....tp kolam ayer panas labis saya sampai skrang blom sampai ag.....hehehe, by the way selamat berkenalan

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by faizul_11 on Sun Mar 10, 2013 8:23 pm

BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

Salam perkenalan.. Suzy?? terbaiklah gsxr400.. aku rg125fn.. tapi ada orang ingat itu GSXR400 sbb nampak lampu belakang je kot.. itu nombor pendaftaran WAS beli ke?? Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by zulvoyager on Sun Mar 10, 2013 8:46 pm

WAS.....macam pernah ku lihat dimana yaaa.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Mar 10, 2013 11:15 pm

hahahahaha............ Laughing Laughing Embarassed

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by katanaf4775 on Tue Mar 12, 2013 5:09 pm

zulvoyager wrote:WAS.....macam pernah ku lihat dimana yaaa.... Very Happy Very Happy



WAS.....here le hihihi

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by halip on Fri Mar 22, 2013 3:25 am

Assalamualaikum.selamat berforum.
Saya tangkak bang.jiran jiran...
Dataran segamat menggamit memori hahaha...

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by akumatmoto on Sun Apr 14, 2013 4:58 am

BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by AmyZaydee on Sun Apr 14, 2013 5:43 am

akumatmoto wrote:
BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro

akumatmoto... kak amy lagi laaa tak tau.... kat sini laa baru nk belajar2 kenal model2 motor spesis terancam ni... termasuk laa motor kak amy tu Very Happy Very Happy

BTW selamat berforum Boyka Cadalora.. welcome to the club.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Apr 14, 2013 7:33 am

halip wrote:Assalamualaikum.selamat berforum.
Saya tangkak bang.jiran jiran...
Dataran segamat menggamit memori hahaha...

TANGKAK???? canteeekkkkk... mai kite organise sesame TTS..... bg no phone anda, bole?? set tarikh kite inform kat OSO.. ajak ramai2 turun selatan...

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Apr 14, 2013 7:36 am

AmyZaydee wrote:
akumatmoto wrote:
BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro

akumatmoto... kak amy lagi laaa tak tau.... kat sini laa baru nk belajar2 kenal model2 motor spesis terancam ni... termasuk laa motor kak amy tu Very Happy Very Happy

BTW selamat berforum Boyka Cadalora.. welcome to the club.

WOW!!! lady biker.... kaler kuning tu GPZ ke?? maaf la kalo saya bertanya...

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by BOYKA CADALORA on Sun Apr 14, 2013 7:39 am

akumatmoto wrote:
BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro


same2lah kite...mane tau esok2.. moto ni bole dikategorikan dlm kelas vintage....

BOYKA CADALORA

Age : 28
Location : segamat,johore

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by shukri on Sun Apr 14, 2013 9:29 am

bertambah lg suzy..hehe..welcome der..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by AmyZaydee on Sun Apr 14, 2013 12:01 pm

BOYKA CADALORA wrote:
AmyZaydee wrote:
akumatmoto wrote:
BOYKA CADALORA wrote:aslkm... saya boy dari segamat johor... baru berjinak-jinak dgn sbk...moto.. x la power sngt mcm otai2 lain.... GSXR400 je....moto ni pon waris dari abg saya..... banyak lg benda yg saya x tahu harap otai2 tunjuk ajar..

welkam tu de kelab...samelh ngan aku..dh lame berkecimpung ngan jentere 2 roda ni pown masih tk knal lagi model2 spesis terancam ni.. afro

akumatmoto... kak amy lagi laaa tak tau.... kat sini laa baru nk belajar2 kenal model2 motor spesis terancam ni... termasuk laa motor kak amy tu Very Happy Very Happy

BTW selamat berforum Boyka Cadalora.. welcome to the club.

WOW!!! lady biker.... kaler kuning tu GPZ ke?? maaf la kalo saya bertanya...

Ya dik Boy GPZ500. Menurut yg lain dalam dlm forum ni rasanya kak amy sorang je lady biker. tunggu liza ni...bila nk dapat kebenaran dari hubbynya utk ambik lesen B full hehehe

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari selatan

Post by Sponsored content Today at 5:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum