KERKER & CR CARBURETOR

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by katanaf4775 on Thu Mar 28, 2013 6:59 pm

cr carb kemudian yea...sabar... Very Happy

Bang Man itu original carb nanti mau taruk mana..??? kasi taruk saya punya moto bley ka ?? hihihi What a Face

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by acoyfzr on Thu Mar 28, 2013 7:39 pm

makin melambung la dia punya harga

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by manpanjang on Fri Mar 29, 2013 7:12 am

katanaf4775 wrote:cr carb kemudian yea...sabar... Very Happy

Bang Man itu original carb nanti mau taruk mana..??? kasi taruk saya punya moto bley ka ?? hihihi What a Face

rasanyer x boleh kot..

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by manpanjang on Fri Mar 29, 2013 7:13 am

acoyfzr wrote:makin melambung la dia punya harga

nak saje nyakat cina tu, brapa dia brani beli, bila dah masuk kerker... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by manpanjang on Fri Mar 29, 2013 7:14 am

zaydeeak wrote:Terbaek ..... saya memang minat Katana ni sejak sekolah lagi.

dgr citer kat penang ada katana 1100..try usha der..

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by zulvoyager on Sat Mar 30, 2013 8:13 am

Penang jauh kt banting la ni pon dah bnyk......he2

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by faizul_11 on Sat Apr 13, 2013 6:02 am

manpanjang wrote:
acoyfzr wrote:makin melambung la dia punya harga

nak saje nyakat cina tu, brapa dia brani beli, bila dah masuk kerker... Very Happy Very Happy

bang man..
dah ada group SUZUKI KERKER SUPERBIKE RACING TEAM ke belum?? Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by manpanjang on Sat Apr 13, 2013 2:47 pm

faizul_11 wrote:
manpanjang wrote:
acoyfzr wrote:makin melambung la dia punya harga

nak saje nyakat cina tu, brapa dia brani beli, bila dah masuk kerker... Very Happy Very Happy

bang man..
dah ada group SUZUKI KERKER SUPERBIKE RACING TEAM ke belum?? Very Happy Very Happy Very Happy

tunggu suzuki ijul psg kerker... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by faizul_11 on Sat Apr 13, 2013 4:24 pm

manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:
bang man..
dah ada group SUZUKI KERKER SUPERBIKE RACING TEAM ke belum?? Very Happy Very Happy Very Happy

tunggu suzuki ijul psg kerker... Very Happy Very Happy

kalau pasang kat GSXR1100 : dalam 1 Malaysia ni, motor GSXR1100 aku sorang je yang pakai kerker.
kalau pasang kat FX125/FXR150 : banyak2 geng FX/FXR dalam 1 Malaysia ni, aku orang 1st. pakai kerker.
kalau pasang kat RG125FN : dalam 1 dunia ni, aku je yang berani pakai kerker kat 2 stroke..

boleh ka cakap itu macam??

bounce bounce bounce cheers cheers cheers lol! lol! lol! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil rendeer rendeer rendeer


_________________

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by abeye85 on Sun Apr 14, 2013 2:58 am

Kalau KERKER tu bagi kat aku : Aku lah org pertama dpt KERKER Free.. Razz

abeye85

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by faizul_11 on Sun Apr 14, 2013 4:12 am

abeye85 wrote:Kalau KERKER tu bagi kat aku : Aku lah org pertama dpt KERKER Free.. Razz

tukar sikit ayat tu..
"Kalau KERKER tu bagi kat aku : Aku lah org pertama di bumi Malaysia ni yang dpt KERKER Free.. Razz"
lol! lol! lol!

mana ada barang free kat zaman sekarang ni bang. hahaha.. kalau yang dapat free tu, mungkin ikut laluan belakang la atau saluran x betul.. Basketball Basketball Basketball

_________________

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by katanaf4775 on Thu Apr 18, 2013 4:45 am

faizul_11 wrote:
manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:
bang man..
dah ada group SUZUKI KERKER SUPERBIKE RACING TEAM ke belum?? Very Happy Very Happy Very Happy

tunggu suzuki ijul psg kerker... Very Happy Very Happy

kalau pasang kat GSXR1100 : dalam 1 Malaysia ni, motor GSXR1100 aku sorang je yang pakai kerker.
kalau pasang kat FX125/FXR150 : banyak2 geng FX/FXR dalam 1 Malaysia ni, aku orang 1st. pakai kerker.
kalau pasang kat RG125FN : dalam 1 dunia ni, aku je yang berani pakai kerker kat 2 stroke..

boleh ka cakap itu macam??

bounce bounce bounce cheers cheers cheers lol! lol! lol! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil rendeer rendeer rendeer




Hemmmmmmmmm.............ah bolehlah Ijul, janji KERKER... cyclops


katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KERKER & CR CARBURETOR

Post by Sponsored content Today at 11:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum