Salam perkenalan dari utara

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by AmyZaydee on Wed Mar 06, 2013 11:34 am

zaydeeak wrote:Untuk pengetahuan korang, org rumah saya pun bikers .... hahaha
Lady bikers for the exact .... dia interested nak join forum ni sekali. Nanti korang welcome la dia yer ....

Tqvm sbb beri kebenaran utk join OSO.. hargai dgn gambar di profile tu. Wink Wink Smile

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by AmyZaydee on Sat Mar 09, 2013 3:28 pm

Assalamualaikum....

Mcm mana journey ke Cameron Highland... motor saya ok tak? Nak ikut tak ada sapa lak nk jaga anak2... Sad Sad Sad

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by zaydeeak on Sat Mar 09, 2013 4:24 pm

AmyZaydee wrote:Assalamualaikum....

Mcm mana journey ke Cameron Highland... motor saya ok tak? Nak ikut tak ada sapa lak nk jaga anak2... Sad Sad Sad

Walaikumsalam....
Alhamdulillah motor semua ok. Tapi track lembab tak boleh nak layan sangat koner

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by krie on Sat May 11, 2013 8:11 am

salam perkenalan semua...

saya krie dari sungai petani, pemilik gsx750e oldschool 1980.....member baru dalam forum ni....harap dapat kongsi ilmu dari otai-otai kat sini.... Smile

krie

Location : sungai petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by zaydeeak on Sat May 11, 2013 8:32 am

Boleh pi ngeteh nie ....

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by zaydeeak on Sun May 12, 2013 3:54 am

Bagi la no handphone .... boleh whatsup klu sesat ke Sg Petani atau nak pi ride mana2 . Kadang2 sy dgn member masuk exit highway sg petani pi puncak banjaran titiwangsa diantara Gerik dan Jeli. Boleh ajak join sekali .... orait tak?

zaydeeak

Age : 46
Location : Alor Setar, Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari utara

Post by Sponsored content Today at 5:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum