Salam perkenalan dari selatan tanahair

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan dari selatan tanahair

Post by halip on Mon Mar 25, 2013 4:16 pm

AmyZaydee wrote:Halip,

Abg Zaydee n kak amy dulu duduk JB lama gak 6thn.. Duduk kat Taman Sentosa JB.. kat situ famous bubur nasi dgn kangkung n telur asin kan. hehehe
Kak amy.sy dok kt area tangkak,sempadan melaka.jb tu sy tak berapa mahir Smile .
Dr zaman sekolah spi bujang byk membesar kt klang ngn pj hehe..

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari selatan tanahair

Post by MKI on Mon Mar 25, 2013 4:42 pm

atan7800 wrote:pg g muar.. kat maharani, depan bus stand tu sarap, mee bandung dengan sate.... hehe kan lip? hehe pas tu mancing jap kat blakang muar trader... dan malam kita g danga bay... tapau, mat2 moto yang wat onar kat jalan tu kan ? silap2 TMJ johor join kita sekali hehehe... Very Happy

mmg sedap la tempat ni..
rasa2 dh sampi dengan patrick

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari selatan tanahair

Post by halip on Mon Mar 25, 2013 5:00 pm

MKI wrote:
atan7800 wrote:pg g muar.. kat maharani, depan bus stand tu sarap, mee bandung dengan sate.... hehe kan lip? hehe pas tu mancing jap kat blakang muar trader... dan malam kita g danga bay... tapau, mat2 moto yang wat onar kat jalan tu kan ? silap2 TMJ johor join kita sekali hehehe... Very Happy

mmg sedap la tempat ni..
rasa2 dh sampi dengan patrick
Bila nak sampai lagi...? Jgn lupa bg makan haiwan ternakan(monkey) kt tanjung yer Haha..

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari selatan tanahair

Post by akumatmoto on Sun Apr 14, 2013 5:01 am

Ajid 5073 wrote:Salam perkenalan kepada otai-otai old superbike owner dari saya Ajid@Yazid.. Berasal dari Johor. Saya tak berapa arif tentang enjin motosikal 4 cylinder ni. Moga otai2 yg ada akn memberi tunjuk ajar kpd saya... cheers

Ini sahaja jentera yang saya miliki..




slamat dtg suziku..hee... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari selatan tanahair

Post by AmyZaydee on Sun Apr 14, 2013 5:10 am

halip wrote:
AmyZaydee wrote:Halip,

Abg Zaydee n kak amy dulu duduk JB lama gak 6thn.. Duduk kat Taman Sentosa JB.. kat situ famous bubur nasi dgn kangkung n telur asin kan. hehehe
Kak amy.sy dok kt area tangkak,sempadan melaka.jb tu sy tak berapa mahir Smile .
Dr zaman sekolah spi bujang byk membesar kt klang ngn pj hehe..
ooooo halip duduk tangkak....ingatkan duduk JB. Embarassed i'm sorry.

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari selatan tanahair

Post by Sponsored content Today at 6:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum