Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

View previous topic View next topic Go down

Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by azli_zzr6d2 on Thu Jan 17, 2013 5:32 am

Salam Bikers..

Saya mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk motor saya jenis Kawasaki ZZR600 D2 (tahun 91), kalau ada kawan2 nak jual bole la sms/call ke 010-7772554 (Azli), terima kasih..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by manpanjang on Thu Jan 17, 2013 11:09 am

tongkat dua..
http://www.ebay.co.uk/itm/Kawasaki-ZZR600D-91-Centre-Stand-/230633508104?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35b2d40d08

absorber..
http://www.ebay.co.uk/itm/kawaski-zzr600-zzr600d-zzr400-zzr400d-zzr-rear-shock-with-link-zzr-660-zzr-400-d-/300835295208?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item460b2e4fe8

xjos..
http://www.ebay.co.uk/itm/Kawasaki-Zzr-600-D-E-Zzr600-Exhaust-Downpipes-Project-Downpipe-Pipes-/181049898825?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2a276a3749

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Kawasaki-ZZR600D-model-right-hand-exhaust-end-can-muffler-/330745374447?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4d01f5e6ef

http://www.ebay.co.uk/itm/ZZR600-ZZR600-D-MODEL-LEFT-HAND-SIDE-SILENCER-END-CAN-/150883326275?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item232158d943

try tgk kat link tu...sediakan $$..berkenan, bgtau..

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by atan7800 on Thu Jan 17, 2013 11:54 am

semoga dapat barang tu....

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by azli_zzr6d2 on Sat Jan 19, 2013 6:12 am

Ok bro manpanjang atas info, t.ksh byak2..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by azli_zzr6d2 on Sat Jan 19, 2013 6:13 am

ok, t.ksh bro atan7800..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by azli_zzr6d2 on Sat Jan 26, 2013 3:23 pm

Salam Bikers..
Alhamdulillah barang yang saya cari absorber ZZR600 saya dah dapat tmpt buat tapi modified punya la, setakat ni rasanya ok xde masalah dah bab suspension..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by atan7800 on Wed Jan 30, 2013 12:09 pm

good2 dah dpt.. saya pakai D1 hehe

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk ZZR600 D2 (thn 91)

Post by Sponsored content Today at 12:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum