salam perkenalan warga2 old sbk

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan warga2 old sbk

Post by rashwan on Thu Jan 03, 2013 6:03 pm

Assalamualaikum..mohon masok mengadap semua isi rumah oldsbk..hehe..salam perkenalan dari saya,juga selamat tahun baru 2013..harap2 tahun ni dapatlah apa yang diidamkan,banyak suka hati kalaulah dapat yang diidamkan tu..episod demi episod telah dilalui ibarat drama swasta dengan satu abang tu(lokasi mana dia duduk dirahsiakan) yang mana irasnya sebijik macam mustafa kamal berambut panjang Razz
btw trima kasih oldsbk kerna kesempatan ini diharap kita bolehlah minum2 lagi di barokah sampai pagi dan kami tidur luar kerna pulang lewat ke rumah masing2 cheers

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by faizul_11 on Fri Jan 04, 2013 3:18 am

rashwan wrote:Assalamualaikum..mohon masok mengadap semua isi rumah oldsbk..hehe..salam perkenalan dari saya,juga selamat tahun baru 2013..harap2 tahun ni dapatlah apa yang diidamkan,banyak suka hati kalaulah dapat yang diidamkan tu..episod demi episod telah dilalui ibarat drama swasta dengan satu abang tu(lokasi mana dia duduk dirahsiakan) yang mana irasnya sebijik macam mustafa kamal berambut panjang Razz
btw trima kasih oldsbk kerna kesempatan ini diharap kita bolehlah minum2 lagi di barokah sampai pagi dan kami tidur luar kerna pulang lewat ke rumah masing2 cheers

Wa'alaikumussalam..

Selamat datang.. semoga 2013 ini, semua yang berbungkus, tersadai, dapat bernyawa semula..

drama swasta?
mustafa kamal?
barokah?
adakah cuma mitos sahaja??

huhuhu.. jom malam ni lepak barokah.. pukul 11pm ke atas. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by halip on Fri Jan 04, 2013 3:35 am

salam perkenalan..
tido luar rumah ke luar bilik??kalau tido luar rumah memang tarbaiklah penangan OLDSBK ni haha...nasib baik tak kena tido luar pagar Smile

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by faizul_11 on Fri Jan 04, 2013 5:17 am

bukan senang nak jadi ahli tetap barokah.. kena berkelakuan baik kat rumah selama 5 tahun berturut2.. kurang2 kena bawak 'mem' makan luar 15 hari sebulan selama 6 bulan dalam setahun. peti ais mau penuh dengan ikan, sotong, ketam, udang, ayam dan lain2 buah-buahan.. baru dapat lesen besar.. kalau tidak, memang tido luar lah jawabnya.. Sad Sad Sad

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by nan_gpz11 on Fri Jan 04, 2013 9:51 am

Salam..selamat dtg...dah lama ke jadi perisik pensendirian?..haha2..kalo aku dpt..aku ikat kat pokok manggis..baru tau..,jom la mlm nie minum/makan kat barokah.....,mlm tadi kat d g albu dgn jurutera MAS,randy,tora ,ustaz doremon kena tinggal..hahaha2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by faizul_11 on Fri Jan 04, 2013 10:05 am

perisik persendirian??? huhuhu.. dah agak dah.. ok gak ikat kat pokok manggis. sangkut sekali dengan rumah kerengga.. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by AtanFZi on Fri Jan 04, 2013 1:02 pm

nan_gpz11 wrote:Salam..selamat dtg...dah lama ke jadi perisik pensendirian?..haha2..kalo aku dpt..aku ikat kat pokok manggis..baru tau..,jom la mlm nie minum/makan kat barokah.....,mlm tadi kat d g albu dgn jurutera MAS,randy,tora ,ustaz doremon kena tinggal..hahaha2.. Very Happy
awat tak helo2

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by zr11 on Mon Jan 07, 2013 7:33 pm

selamat datang & selamat berforum

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by rashwan on Thu Jan 10, 2013 7:08 pm

terima kasih semua..toce2..hehe bukan penyiasat persendirian bg nan tapi sekadar pak pacak je hahaha...kalau ada rezeki berjumpa lah,sekarang ni ngah proses bedek membedek..hehehe..dugaan2..tanyelah mustafa kamal sorang tu dia saksi utama Laughing

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by nan_gpz11 on Fri Jan 11, 2013 5:29 am

Haha2..mlm nie jumpa kat barokah..mari2...mlm2 sikit..pasal skrg tgh sibuk rawat pesakit..kena denggi..hu2

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by wakaka on Fri Jan 11, 2013 6:07 am

itu macam kene operation la.....kalau tak nanti melarat.... Very Happy

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by nan_gpz11 on Sat Jan 12, 2013 3:27 am

Wakaka..esuk kita cuba..test katana v tec...alat ganti dah sampai kan..kita buat sampai bole jalan..hahaha2.. Shocked

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by halip on Tue Jan 15, 2013 2:12 pm

katana vtec Shocked
macamana bentuknye tu..katana pakai enjin cb4 ke?
huh!! dasyat dasyat..

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by faizul_11 on Tue Jan 15, 2013 5:34 pm

halip wrote:katana vtec Shocked
macamana bentuknye tu..katana pakai enjin cb4 ke?
huh!! dasyat dasyat..

pernah tengok kepala head Honda V-tec typeR x?? kaler merah kan. sama la dengan katana ni. merah menyala.. Shocked Shocked Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by atan7800 on Wed Jan 16, 2013 11:40 am

wah terbaek..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by nan_gpz11 on Wed Jan 16, 2013 5:26 pm

Katana v'tex..tunggu bulan mengambang penuh baru bole jumpa..objek nie..harap2 19hb bulan penuh...he2 Sad

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by azli_zzr6d2 on Thu Jan 17, 2013 4:49 am

Salam Perkenalan kepada Warga2 Old SBK..

azli_zzr6d2

Age : 37
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by atan7800 on Thu Jan 17, 2013 11:50 am

oh... dapat ambik gambar2 nanti wat kenang2an

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by rashwan on Thu Jan 17, 2013 3:34 pm

Majlis raja2 nak bersidang kan kat rnr dengkil nun..aduhh bestnye kalau dapat pegi bawak oldsbk..adun pandamaran siap offer dah tu Wink

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by zulvoyager on Sun Jan 20, 2013 9:44 am

Cepat2 pegi tegganu amik moto tu kalau x boleh idop pegi sana naik lori teros bawak balik jangan pegi naik bass he2.....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by nan_gpz11 on Sun Jan 20, 2013 12:57 pm

Betol kata zul tuu...tutup mata aja..byr bwk balik...1100 tuu..xidup no2..janji ada surat beranak..tu yang penting..haha2.. Laughing

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by faizul_11 on Sun Jan 20, 2013 1:34 pm

Putrajaya..



_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by halip on Mon Jan 21, 2013 2:12 pm

macam ni baru seronok... banyak motor,ramai orang.
takmau gaduh2 ha... Smile

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by zulvoyager on Mon Jan 21, 2013 4:44 pm

rashwan wrote:Majlis raja2 nak bersidang kan kat rnr dengkil nun..aduhh bestnye kalau dapat pegi bawak oldsbk..adun pandamaran siap offer dah tu Wink
. Ijal pegi naik 1800cc oooo dia x ajak ko kaaa...... Sad

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by atan7800 on Tue Jan 22, 2013 9:31 am

best tp saya x dapat join.. hehe ..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan warga2 old sbk

Post by Sponsored content Today at 1:29 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum