salam perkenalan dari sy untuk semua

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by ady_86 on Mon Nov 26, 2012 6:43 am

salam old superbike owner,
Skrg xde lg old superbike..insyaallah 1 hari nnt ingin memilikinye.
setelah lama mnyimpan minat & isi poket..


Tq..

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by nan_gpz11 on Mon Nov 26, 2012 6:59 am

Salam..selamat dtg ke old sbk owner...kalo old sbk "thn 82-92"..lebih dari itu kira retro sbk lah..xmasuk filem..hehe2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by atan7800 on Mon Nov 26, 2012 11:11 am

huhuhu... betul2

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by ady_86 on Mon Nov 26, 2012 3:02 pm

Mmg berniat mahu memiliki slah 1 old sbk dlam filem 2...

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by nan_gpz11 on Mon Nov 26, 2012 6:36 pm

Pelan2 kayuh...byk moto old sbk kat sini...nk cari biar yang lengkap..ada gran dll..hati xwas bila menunggang...skrg xkira moto besar ke kecik suma kena tahan...minggu lepas saya pegi kedah..sampai tol juru..ada road bok..!!, jpj dgn polis.,.rotex mati ada gran xapa lagi..kalo plate tembak..memang naya lah...,skrg old sbk dah byk..xtau dari mana.. dia timbul..pelik tetapi benar..hahaha2 Shocked

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by jani on Mon Nov 26, 2012 7:38 pm

salam perkenalan en. ady...

jani

Age : 44
Location : cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by atan7800 on Tue Nov 27, 2012 5:56 am

betul2... geran penting..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by ady_86 on Tue Nov 27, 2012 6:58 am

Nasihat yg pnting bg memiliki sesebuah old sbk...

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by faizul_11 on Tue Nov 27, 2012 9:02 am

Selamat Datang..

sebelum beli old bike. pakai je apa yang ada.. naik kapcai pun boleh join jugak. kategori pertengahan pun boleh la. macam RXZ ke, SRAD150 ke.. janji boleh jalan.

geran? JPJ?? kalau susah sangat, pakai geran tanah pun ok jugak.. boleh tebus kat Perbendaharaan Malaysia.. tapi macam rugi je.. x kan la nilai sebuah motosikal berkuasa 1100 sama dengan harga 1 ekar tanah?? fikir2 la sendiri.. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by atan7800 on Tue Nov 27, 2012 2:06 pm

betul lah tu

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by nan_gpz11 on Tue Nov 27, 2012 4:44 pm

Haaa...kita apa moto pun bole ride..xkisah..xbole old sbk,naik supersport..kalo xbole gak..kita naik cup la..(mustahil xada)..suma org ada moto cup..ini pun kita xlupa la...kalo tiga2 nie xbole gak...xapa kita sewa 1 biji bus..ckp nk pegi mana..haha2..siam xbole la..lesen besar semenanjung sahaja...haha2..mudah kan... Sleep

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by ady_86 on Wed Nov 28, 2012 4:21 am

Skrg ni mmg dah ada la moto tp cm 135 lc je...rsnye xde msalah klu nak ikut ride geng2 old sbk(bg kategori cup la) ni sbb sblom ni dah pnah follow untuk kategori ni...

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by pak tuan on Fri Nov 30, 2012 12:59 pm

salam perkenalan ady. mtr lc 135 blh ler ace 125 sy join sama... cheers

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by pak tuan on Fri Nov 30, 2012 1:00 pm

nan_gpz11 wrote:Haaa...kita apa moto pun bole ride..xkisah..xbole old sbk,naik supersport..kalo xbole gak..kita naik cup la..(mustahil xada)..suma org ada moto cup..ini pun kita xlupa la...kalo tiga2 nie xbole gak...xapa kita sewa 1 biji bus..ckp nk pegi mana..haha2..siam xbole la..lesen besar semenanjung sahaja...haha2..mudah kan... Sleep

terbaek...

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by ady_86 on Sat Dec 01, 2012 3:37 am

pak tuan wrote:salam perkenalan ady. mtr lc 135 blh ler ace 125 sy join sama... cheers

Boleh - boleh......

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari sy untuk semua

Post by Sponsored content Today at 11:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum