dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

View previous topic View next topic Go down

dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Tue Oct 30, 2012 3:49 pm

salam,
nak bagi pendapat, area banting hari apa untuk oldsuperbbikes lepak2 kat banting ?
ada ker x der tak perasan lah

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Oct 31, 2012 2:49 pm

Hahaha2..old sbk lepak..hari2 kita lepak..tapi bwk moto kecik..kdg bwk tapir,bwk c90,ego.. Dll...,sekarang suma masuk sarang..haha2..hari2 ujan...mai la lepak kat barokah..sekali2...kat situ la markas kita.....kata cari mono..dah jumpa?.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by zulvoyager on Thu Nov 01, 2012 6:43 am

mau cari wayar jumper ni nak start voyjer... Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Thu Nov 01, 2012 11:38 am

oh... saya belum jmpa lagi lah bang nan...
lenjan jer mono tu, boleh pakai lg, cuma lap nanti berhenjut2 hehe....
barokah kat mana plak ?
banting ker ? kedai mamak tu, kat sg. manggis depan tesco lama ker ?

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Mon Nov 05, 2012 8:43 am

Barokah..?400meter dari mrsm banting.dpn rumah sharifah aini,...tapi skrg tutup,org yang jaga balik patani..sejak hari raya haji..dah bukak nanti kasi tau..haha2. Sleep

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Mon Nov 05, 2012 12:24 pm

tq tq dah tau la kalau mcm 2... terima kasih la

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Tue Dec 18, 2012 2:51 am

WAN7800 bila..nak lepak kat barokah..?.jom la...ko bagi time bila..mari2...hahaha2..kalau xujan laa ptg skrg ujan...sahaja..he2.. Laughing

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Tue Dec 18, 2012 7:37 am

ok jer... insyaallah...
nanti saya roger...
dapat makan malam dengan kawan2 semeja ok gak...
seronok... sembang2 kenal2 kawan2 lg rapat...

line clear.... bang nan

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Tue Dec 18, 2012 8:19 am

Hahaha2..ok aku tunggu hehe2 Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by faizul_11 on Wed Dec 19, 2012 9:18 am

jom malam ni medang.. mana2 pun boleh. dah 3 hari x naik motor ni.. gigil dah kaki ni.. Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Dec 19, 2012 10:55 am

Mari2...nk jauh pegi r&r dengkil pun bole...haha2..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Dec 19, 2012 8:17 pm

apakata malam esok bang...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by faizul_11 on Thu Dec 20, 2012 10:09 am

atan7800 wrote:apakata malam esok bang...

jumaat ke?? ok. boleh je. RNR dengkil. kat Eilly Kopitiam.. dah lama x ke sana sejak bulan puasa dulu.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Thu Dec 20, 2012 10:16 am

Jom la zul..kita berdua aja mlm nie...haha2...sapa nk ikot lagi..?..mari2.. Sleep

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by faizul_11 on Thu Dec 20, 2012 10:22 am

mari mari.. RNR dengkil ini malam.. panaskan enjin.. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Dec 26, 2012 8:15 am

tak roger pn..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Dec 26, 2012 7:19 pm

Pegi gak aku dgn izul..pandu uji..honda v4..mkn satey 10btg...haha2... Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Mon Dec 31, 2012 6:19 am

heheheh.. jap2 kang saya calling2 kita main lap bang... huhu... keje membataskan jer ni, masa sangat sedikit beriadah sekarang huhuhu...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 13, 2013 1:50 pm

Atan 7800 baju old bike...kat pokok manggi..sila tuntut..haha2.. Rolling Eyes

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Mar 13, 2013 2:09 pm

oh yer ker... ok2 akan di tuntut nanti, tumpang parking dulu brother... hehe

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 27, 2013 4:46 am

Hari nie..pagi2 dah ujan...harap2 ride ke alor star litar kering....amin..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Mar 27, 2013 4:59 am

amin...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by Sponsored content Today at 7:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum