dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

View previous topic View next topic Go down

dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Tue Oct 30, 2012 3:49 pm

salam,
nak bagi pendapat, area banting hari apa untuk oldsuperbbikes lepak2 kat banting ?
ada ker x der tak perasan lah
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Oct 31, 2012 2:49 pm

Hahaha2..old sbk lepak..hari2 kita lepak..tapi bwk moto kecik..kdg bwk tapir,bwk c90,ego.. Dll...,sekarang suma masuk sarang..haha2..hari2 ujan...mai la lepak kat barokah..sekali2...kat situ la markas kita.....kata cari mono..dah jumpa?.. Very Happy
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by zulvoyager on Thu Nov 01, 2012 6:43 am

mau cari wayar jumper ni nak start voyjer... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
zulvoyager

Age : 46
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Thu Nov 01, 2012 11:38 am

oh... saya belum jmpa lagi lah bang nan...
lenjan jer mono tu, boleh pakai lg, cuma lap nanti berhenjut2 hehe....
barokah kat mana plak ?
banting ker ? kedai mamak tu, kat sg. manggis depan tesco lama ker ?
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Mon Nov 05, 2012 8:43 am

Barokah..?400meter dari mrsm banting.dpn rumah sharifah aini,...tapi skrg tutup,org yang jaga balik patani..sejak hari raya haji..dah bukak nanti kasi tau..haha2. Sleep
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Mon Nov 05, 2012 12:24 pm

tq tq dah tau la kalau mcm 2... terima kasih la
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Tue Dec 18, 2012 2:51 am

WAN7800 bila..nak lepak kat barokah..?.jom la...ko bagi time bila..mari2...hahaha2..kalau xujan laa ptg skrg ujan...sahaja..he2.. Laughing
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Tue Dec 18, 2012 7:37 am

ok jer... insyaallah...
nanti saya roger...
dapat makan malam dengan kawan2 semeja ok gak...
seronok... sembang2 kenal2 kawan2 lg rapat...

line clear.... bang nan
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Tue Dec 18, 2012 8:19 am

Hahaha2..ok aku tunggu hehe2 Very Happy
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by faizul_11 on Wed Dec 19, 2012 9:18 am

jom malam ni medang.. mana2 pun boleh. dah 3 hari x naik motor ni.. gigil dah kaki ni.. Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Dec 19, 2012 10:55 am

Mari2...nk jauh pegi r&r dengkil pun bole...haha2..
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Dec 19, 2012 8:17 pm

apakata malam esok bang...
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by faizul_11 on Thu Dec 20, 2012 10:09 am

atan7800 wrote:apakata malam esok bang...

jumaat ke?? ok. boleh je. RNR dengkil. kat Eilly Kopitiam.. dah lama x ke sana sejak bulan puasa dulu.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Thu Dec 20, 2012 10:16 am

Jom la zul..kita berdua aja mlm nie...haha2...sapa nk ikot lagi..?..mari2.. Sleep
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by faizul_11 on Thu Dec 20, 2012 10:22 am

mari mari.. RNR dengkil ini malam.. panaskan enjin.. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Dec 26, 2012 8:15 am

tak roger pn..
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Dec 26, 2012 7:19 pm

Pegi gak aku dgn izul..pandu uji..honda v4..mkn satey 10btg...haha2... Very Happy
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Mon Dec 31, 2012 6:19 am

heheheh.. jap2 kang saya calling2 kita main lap bang... huhu... keje membataskan jer ni, masa sangat sedikit beriadah sekarang huhuhu...
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 13, 2013 1:50 pm

Atan 7800 baju old bike...kat pokok manggi..sila tuntut..haha2.. Rolling Eyes
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Mar 13, 2013 2:09 pm

oh yer ker... ok2 akan di tuntut nanti, tumpang parking dulu brother... hehe
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by nan_gpz11 on Wed Mar 27, 2013 4:46 am

Hari nie..pagi2 dah ujan...harap2 ride ke alor star litar kering....amin..
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by atan7800 on Wed Mar 27, 2013 4:59 am

amin...
avatar
atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: dalam seminggu hari apa yang di khaskan untuk lepak minum2 kat area banting ?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum