borak bebas V2

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: borak bebas V2

Post by MrProfessor on Mon Mar 18, 2013 3:58 pm

Waw.. dasat tu,,m'sia ada race tt...bole la panggil rider febret aku guy martin race kt sini.. :-)

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by faizul_11 on Mon Mar 18, 2013 5:51 pm


ini ekzos pasang kat GSXR11 memang 1 daerah dengar.. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by atan7800 on Tue Mar 19, 2013 4:03 am

hehe... kecik jer ...mcm xzos senapang time honda 60cc hehe

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AmyZaydee on Tue Mar 19, 2013 7:26 am

dasyat xzos 1 dareah boleh dengar... Smile Smile Smile

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by atan7800 on Tue Mar 19, 2013 9:46 am

mcm kak emy pnya boleh ker ? hehe

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AmyZaydee on Tue Mar 19, 2013 3:30 pm

atan7800 wrote:mcm kak emy pnya boleh ker ? hehe

mana boleh.. kak amy punya standard jee xzos tuu. hahaha Very Happy Very Happy Very Happy

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by faizul_11 on Fri May 10, 2013 3:14 pm



ada brader ni bagi gambar dia masa ride dengan arwah MYB.. kat DayaBumi kan ni? hakim muhammad namanya dengan RD350YPVS kat belakang arwah tu.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by lukmanw on Sun May 19, 2013 5:30 am

patuit le pada 10 Mei itu terbatuk-batuk aku. Rupa-rupanya ada org sebut nama.

Hakim Muhammad ni sebenarnya nama anak aku sorang tu Very Happy

La ni dia pula pakai nickname Hakim Eldy. Masa 86-88 tu mmg ramai yg kenali aku sebagai Eldy RR. Nama Eldy tu arwah MYB yg bagi Eldy = LD = Lukman Daud.


faizul_11 wrote:

ada brader ni bagi gambar dia masa ride dengan arwah MYB.. kat DayaBumi kan ni? hakim muhammad namanya dengan RD350YPVS kat belakang arwah tu.. Very Happy Very Happy

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by faizul_11 on Tue Jul 09, 2013 6:14 am

Selamat Menjalankan Ibadah Puasa 1434H.

_________________

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AmyZaydee on Tue Jul 09, 2013 11:35 am

Di sini kak amy ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan... semoga puasa kita diterimaNya.

Minta maaf atas segala kesilapan ...

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by atan7800 on Tue Jul 09, 2013 1:29 pm

selamat bersahur esok pagi, jgan lewat kang lapar, selamat menjalani ibadah puasa kepada bang nan,bang ijul , kak amy, bang zaide, bang shahrul, isma, bang arie, kak liza, syuk, tabor, bang shahrul mdkl, isa adik beradik , bang lukman, ono bundle, amy ninja , bang man, bang halil , zaim, ariff, bang arip, boboy banting,cham hehe...

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by nor'arie B+ on Tue Jul 09, 2013 6:12 pm

Sudah nak puasa ni...
saya Razz 
   mungkin
        banyak
             salah
                 pada
                    kamu
                       sengaja
                      atau
                    tidak:
                jadi Embarassed 
           sebelum
        masuk;) 
   ramadhan
saya
mohon
     maaf
           zahir
                 batin:( Sad 
                   kepada
              semua
         ♥setulus✌
     ♥hati

nor'arie B+

Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by nor'arie B+ on Tue Jul 09, 2013 6:12 pm

Sudah nak puasa ni...
saya Razz 
   mungkin
        banyak
             salah
                 pada
                    kamu
                       sengaja
                      atau
                    tidak:
                jadi Embarassed 
           sebelum
        masuk;) 
   ramadhan
saya
mohon
     maaf
           zahir
                 batin:( Sad 
                   kepada
              semua
         ♥setulus✌
     ♥hati

nor'arie B+

Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by nan_gpz11 on Tue Jul 09, 2013 10:16 pm

Selamat menjalani ibadat puasa Ramaddhan al-mubarak,bulan penuh keberkatan..aminn..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AtanFZi on Wed Jul 10, 2013 1:16 am

selamat menjalani ibadah puasa....kepada semua geng OSO....Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by lukmanw on Wed Jul 10, 2013 2:27 am

Selamat ber-ramadan, beramal dan sebagainya.

Semalam ride pre-ramadan solo Taiping-Bangi-Taiping



Cerita penuh di sini,

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by atan7800 on Wed Jul 10, 2013 12:55 pm

selamat berbuka semua....

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AmyZaydee on Thu Jul 11, 2013 12:48 pm

lukmanw wrote:Selamat ber-ramadan, beramal dan sebagainya.

Semalam ride pre-ramadan solo Taiping-Bangi-Taiping



Cerita penuh di sini,

salam...selamat berpuasa n berbuka. bro lukman bikers kental niii.. terbaik laa

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AmyZaydee on Thu Jul 11, 2013 12:51 pm

atan7800 wrote:selamat berbuka semua....

atan selamat berpuasa n berbuka. mak masak apa hari ni? ada sambal tempe mcm kenduri
sedara kak liza tak? teringat laa sambal tempe tuu hahaha

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by atan7800 on Thu Jul 11, 2013 1:21 pm

ayo... x der lah kak amy , ayam kurma, kobis, ikan leleh ada la, sayur pucuk ubi lemak, sambal belacan, ikan masin belah,telur masin, tp rasanya kat kuala langat ni, dah modified sambal tempe tu kak, dia manis, ada ikan bilis, kacang goreng,tempe potong kecik2, pas tu melekat2 sikit manis , nama dia x tau, tp kira penah nampak, sedap gak, kriuk kriuk, hahaha

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by AmyZaydee on Thu Jul 11, 2013 5:23 pm

atan7800 wrote:ayo... x der lah kak amy , ayam kurma, kobis, ikan leleh ada la, sayur pucuk ubi lemak, sambal belacan, ikan masin belah,telur masin,   tp rasanya kat kuala langat ni, dah modified sambal tempe tu kak, dia manis, ada ikan bilis, kacang goreng,tempe potong kecik2,  pas tu melekat2 sikit manis , nama dia x tau, tp kira penah nampak, sedap gak, kriuk kriuk, hahaha

ooooii makaii byk nya lauk...rajinnya mak atan masak...nak bykkkk blh tak hahaha

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by Zamri on Thu Feb 06, 2014 6:27 pm

Assalsmualaikum w.b.t slm pagi jumaat pada otai2 retro, tumpang lalu boleh.....

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by atan7800 on Thu Feb 06, 2014 9:38 pm

salam saudara zamri, nak lalu, nak corner pn boleh,

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas V2

Post by Sponsored content Today at 1:31 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum