perhatian kepada semua rider2 yg dihormati

View previous topic View next topic Go down

perhatian kepada semua rider2 yg dihormati

Post by superbikemurah on Wed Oct 10, 2012 6:45 pm

Assalamualaikum kepada semua rider2 yg dihormati..sy disini ingin memberitahu kepada kalian semua yg saya dan juga rakan2 saya telah membuka satu bengkel moto untuk smua jenis moto sperti superbike atau ap sahaja dan di sana juga trdapat pelbagai aksesori moto seperti helmet,glove,jacket,racing suit,riding boot,racing boot,dan macam2 lagi..sebelum itu kalian boleh tengok gambar barang2 yg trdapat di kedai kami melalui facebook ( www.facebook.com/SuperbikeMurah ) untuk pengetahuan kalian semua..harga yg kami tawar kn sgt berbaloi..klau xpercaya boleh try dtg dan atau call sy 0106677926 untuk brtanyakn harga servis atau ap smua..di kdai kami boleh servis moto,upgred moto dan lain2 lagi..harga smua harga member2..boleh cuba..klau nk dtg roger2 je sy..kedai berada di melaka..sekian terima kasih Smile

Back to top Go down

Re: perhatian kepada semua rider2 yg dihormati

Post by faizul_11 on Thu Oct 11, 2012 9:39 am

Waalaikumussalam..

post gambar2 aksesori kat thread jual beli lagi cantik bro.. majoriti kat sini xde akaun FB.. atas sebab akta rahsia kerajaan.. kalau dah letak gambar selain motosikal, pm admin suruh move ke ruangan jual beli.

selamat maju jaya.

_________________

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum