Aslm saya org baru.

View previous topic View next topic Go down

Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Tue Sep 18, 2012 8:06 pm

aslm tuan2 O.S.O,saya din dari sg.buloh selangor,kuda zx11d1,masih sihat buat tunggangan hari2 utk cari rezki,tgh cari mmber utk moto s/bike lama nih,sbb pernah baru2 ni ada join riding dgn grup moto baru,tapi kuda saya paling tua sekali dlm grup tu,so trpaksa kena kwn dgn kuda tua jgklah utk masuk line,harap dpt share dgn otai2 dlm grup nih ttg masalah dan pendapat s/bike retro nih., Very Happy
SALAM perkenalan semua TQVM,WSLM.. Cool

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by faizul_11 on Wed Sep 19, 2012 3:20 am

Salam perkenalan dari saya.

zx11d1 memang objek terpantas dalam kelasnya.. sekarang pun masih boleh bersaing dengan sbk model baru. tapi dengan kondisi yang tip top. tak perlu malu dengan group motor baru. yang penting, hati kena kental. nanti kena racun suruh trade in kepada ZX10R pulak.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by zr11 on Wed Sep 19, 2012 4:44 am

salam perkenalan....selamat berforum... Very Happy
atas highway...zx11 punya level saing hayabusa...rc8 pun xbleh kejaq woo..melayang... Razz

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Wed Sep 19, 2012 11:02 am

faizul_11 wrote:Salam perkenalan dari saya.

zx11d1 memang objek terpantas dalam kelasnya.. sekarang pun masih boleh bersaing dengan sbk model baru. tapi dengan kondisi yang tip top. tak perlu malu dengan group motor baru. yang penting, hati kena kental. nanti kena racun suruh trade in kepada ZX10R pulak.. Very Happy Very Happy
klau nak tkr pun rasnyer tak lagilah kot..sbb moto idaman saya nih, mula terpikat masa time sekolah dulu2 sampai tampal poster kt dlm bilik tido Very Happy Very Happy ..dah bekerja baru ler dpt beli,itupun yg 2ndhand.. Very Happy kalau ada riding hello2 ler saya..

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Wed Sep 19, 2012 11:08 am

zr11 wrote:salam perkenalan....selamat berforum... Very Happy
atas highway...zx11 punya level saing hayabusa...rc8 pun xbleh kejaq woo..melayang... Razz
dah cuba bersaing dgn hayabusat harituh mmg mayabusat dia punyer power..kecot perot,tapi moto retro ni kenalah berpada2,saya pon takot jgk bwk lelaju nih,mklumlah moto dh tua nih mcm2 yg nak kena repair..rupa pun x ler setampan mcm moto model baru,. Very Happy bak Kata pepatah Xde yg Lama Xdelah yg Baru.. Very Happy hrp dpt jumpa masa nnti dgn geng OSO nnti masa tts/riding..

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by rizal savanna on Fri Sep 21, 2012 1:51 pm

salam perkenalan juga....

rizal savanna

Age : 40
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Sat Sep 22, 2012 7:07 am

Very Happy
rizal savanna wrote:salam perkenalan juga....

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by nan_gpz11 on Sun Sep 23, 2012 8:26 am

Selamat dtg ke alam old sbk owners,..zx11 Very Happy nk bersaing dgn hayabusa..?.lupa kan aja lah..
Hayabusa..ada lah motosikal alaf baru rekaannya cukup canggih...sudah pasti kelajuan amat menggerun kan..,walau bagaimana pun..kawasaki terkenal dgn ketahanan engine nya sejak. Zaman berzaman..daripada modal z9,z1,kz,gpz11,ninja9,zx10,zzr1100..dan pada thn
2000(alaf baru) kawasaki memperkenalkan sebuah model paling canggih pada masa itu..
ZX12R..binaannya belum pernah di buat oleh pengeluar motosikal didunia..cukup hebat!!
Dan sekarang terbaru ZX10R..sedang mengganas di litar perlumbaan..utk siri superbike dunia..huhu2..Ride old sbk owner 2012 dagj tamat..tinggal 1 utk 125-150cc..dan 2 super cup..insaallah..kami kan plant ke destinasi menarik di malaysia..tunggu..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by MKI on Mon Sep 24, 2012 7:48 am

selamat datang dan berforum bro ain..

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by akumatmoto on Sat Sep 29, 2012 8:23 am

ainzx11, selamat datang ke kelab Oldsbk dn slamat berforum...

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by shukri on Sat Sep 29, 2012 8:18 pm

selamat dtg bro...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Sun Sep 30, 2012 4:07 am

Very Happy
MKI wrote:selamat datang dan berforum bro ain..

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Sun Sep 30, 2012 4:08 am

Very Happy
akumatmoto wrote:ainzx11, selamat datang ke kelab Oldsbk dn slamat berforum...

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by ainzx11 on Sun Sep 30, 2012 4:08 am

Very Happy
shukri wrote:selamat dtg bro...

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by atan7800 on Mon Oct 01, 2012 3:11 pm

selamat..

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by atan7800 on Tue Oct 09, 2012 4:45 am

saya pn orang baru

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by pak tuan on Fri Nov 30, 2012 12:49 pm

d1 tu... bestnyer Smile

Back to top Go down

Re: Aslm saya org baru.

Post by Sponsored content Today at 5:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum