superbike murah

View previous topic View next topic Go down

superbike murah

Post by superbikemurah on Thu Aug 30, 2012 12:20 am

salam satu malaysia semua,saya disini ada menjual macam-macam jenis superbike dengan harga yang sangat murah,semua bike singapore di register di singapore,tiada masalah dengan jpj,kastam or apa-apa..harga bike paling tinggi sy jual bawah 50k dan paling rendah sy jual ialah 18k harga bike xmenentu ikot tahun ia dibuat semua bike mempunyai COE..jenis bike yg saya jual ialah yamaha,suzuki dan lain-lain lagi kalau berminat boleh lihat facebook ini http://www.facebook.com/SuperbikeMurah dan kalau berminat nak beli atau serious nk beli boleh call saya terus 0106677926,,call nak tanya penjelasan pon tak mengapa saya boleh jelas kan dengan lebih terperinci lagi..boleh buat personal loan kepada sesiapa yang tak dapat bayar cash..
sekian terima kasih

Back to top Go down

Re: superbike murah

Post by superbikemurah on Fri Oct 05, 2012 9:48 am

the only bike yg available sekarang cbr1000rr 06 badbull
RM33k dan suzuki gsxr 1000 k2 RM18k call 0106677926 for more imformation..
or visit www.facebook.com/SuperbikeMurah

more upcoming bike next month..stay update..tq Smile

Back to top Go down

Re: superbike murah

Post by faizul_11 on Fri Oct 05, 2012 10:04 am

Salam sejahtera bro..

sekadar nak menegur sedikit.. rata2 forumer kat sini guna motosikal lama tahun 80an - 90an yang rata2 harga sama dengan harga R1 s'pore yang bro iklankan.. kami semua rela guna motosikal Malaysia walaupun buruk daripada guna motosikal s'pore.. bukan kami x mampu beli.. lebih dari mampu pun ada.. tapi yang lama lagi sedap diguna..

harap bro jangan berkecil hati..

_________________

Back to top Go down

Re: superbike murah

Post by Sponsored content Today at 11:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum