giler motor...kenal motor...kenal owner...kenal O.S.O

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: giler motor...kenal motor...kenal owner...kenal O.S.O

Post by MKI on Wed Aug 15, 2012 4:58 am

rizal savanna wrote:
MKI wrote:
rizal savanna wrote:isk.....mcm mana la nak masukkan gambir nih......isk isk isk.....

bro pkai link ni bagi memudahkan upload

mana linknyer????

http://imageshack.us/

hheee.. dah 45thn duduk.
saya dlu duduk tmn dato harun pon masa kecik kat flat tgh2 taman tu..
tp umur saya muda lagi la.. bdk2 hingusan je

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: giler motor...kenal motor...kenal owner...kenal O.S.O

Post by rizal savanna on Sat Aug 18, 2012 8:37 pm

MKI wrote:
rizal savanna wrote:
MKI wrote:
rizal savanna wrote:isk.....mcm mana la nak masukkan gambir nih......isk isk isk.....

bro pkai link ni bagi memudahkan upload

mana linknyer????

http://imageshack.us/

hheee.. dah 45thn duduk.
saya dlu duduk tmn dato harun pon masa kecik kat flat tgh2 taman tu..
tp umur saya muda lagi la.. bdk2 hingusan je


owh.....ye ke..jom la jumpa......nak gak tgk bro pakai motor apa......jemput la dtg rmh kalau tak percaya...meh la...tapi dtg bwk la motor bosar ek....tak best la kita je kena bawak motor besar setiap hari keliling kg untuk bgtau ada katana kat tgn kan kan kan... no 10 lorong 21b taman dato harun..... mai la..jemput jemput.....(cuba check balik dgn PKNS.....berapa je umur rmh flat tu..... hehehe.... mcm tak kena je umur rmh flat tu 45 thn....

rizal savanna

Age : 40
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: giler motor...kenal motor...kenal owner...kenal O.S.O

Post by MKI on Wed Aug 22, 2012 6:00 am

rizal savanna wrote:
MKI wrote:
rizal savanna wrote:
MKI wrote:
rizal savanna wrote:isk.....mcm mana la nak masukkan gambir nih......isk isk isk.....

bro pkai link ni bagi memudahkan upload

mana linknyer????

http://imageshack.us/

hheee.. dah 45thn duduk.
saya dlu duduk tmn dato harun pon masa kecik kat flat tgh2 taman tu..
tp umur saya muda lagi la.. bdk2 hingusan je


owh.....ye ke..jom la jumpa......nak gak tgk bro pakai motor apa......jemput la dtg rmh kalau tak percaya...meh la...tapi dtg bwk la motor bosar ek....tak best la kita je kena bawak motor besar setiap hari keliling kg untuk bgtau ada katana kat tgn kan kan kan... no 10 lorong 21b taman dato harun..... mai la..jemput jemput.....(cuba check balik dgn PKNS.....berapa je umur rmh flat tu..... hehehe.... mcm tak kena je umur rmh flat tu 45 thn....

hahha.. umur saya muda lagi la.. 45thn tu kan bro punya umur bagitau kat atas tu bkn umur flat tu.
saya duduk situ dlu zmn kanak2 jek.. umur baru je cecah 17thn++ kekekkee...
kita dah jumpa la kat majlis berbuka puasa temph hari...

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: giler motor...kenal motor...kenal owner...kenal O.S.O

Post by halip on Sun Aug 26, 2012 9:40 am

rizal savanna wrote:
halip wrote:selamat datang selamat berforum bro..
sy pun taman medan gak,, Smile


kat mana tmn medan tu bro?? bg tau laaaa.....boleh berkawan n ngeteh...say kat dato harun dekat je dgn masjid
sy pjs 4 bro.. depan mali`s kuew tiow.lorong surau.. dh dekat le tu.boleh je ngombeh-ngombeh Smile

halip

Location : bandar saujana putra 0176350113

View user profile

Back to top Go down

Re: giler motor...kenal motor...kenal owner...kenal O.S.O

Post by Sponsored content Today at 11:02 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum