Old Superbike - return of the legend sticker

View previous topic View next topic Go down

Old Superbike - return of the legend sticker

Post by sabaruddin on Mon Jul 30, 2012 5:44 pm



haritu perasan abg randygpz ada logo ni kat thread dia..trus call member minta tolong buatkan stiker..hehe.. saje je nak jadikan kenangan tampal atas motor. cdg nak jadikan t-shirt jugak la..lawa design abg randy buat ni...maaf yer..ciplak org punya x minta kebenaran..untuk diri sendiri jer...

sabaruddin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by Admin on Tue Jul 31, 2012 3:58 am

logo seperti dibawah ini boleh untuk dibuat stiker dan tshirt. tshirt yang ini memang sudah sedia ada. tapi limited edition untuk peserta 54hours endurance ride tahun lepas.

di'designkan' oleh seorang kawan dan telah dibayar untuk mengelakkan sebarang tuntutan royalti. tetapi belum muktamad untuk dijadikan logo rasmi 'old superbike owners'. nama yang disebut anda juga tiada kena mengena dengan logo tersebut. identiti admin dirahsiakan untuk mengelakkan sebarang penyalahgunaan kuasa.

sekian terima kasih
admin

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by sabaruddin on Tue Jul 31, 2012 2:28 pm

minta maaf la abg admin... saya buat untuk diri sendiri shj..tiada kaitan ngan nak amek kesempatan atau nak kaut keuntungan..sy pun baru perasan yg admin letak logo ni..saja share thread ni untuk bagitau supaya tak disalah sangka...maaf bebanyak...

sabaruddin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by nan_gpz11 on Wed Aug 01, 2012 2:24 am

Salam bang ninja600r..logo tuu..sebenarnya..kita upahkan org buat..,mana yang ada.
Ikot kita ride..kita bagi percuma aja..,cuma atas tertera ride pegi mana..dan konvoi2
Besar saja kita akan print... Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by faizul_11 on Wed Aug 01, 2012 5:34 am

sabaruddin wrote:minta maaf la abg admin... saya buat untuk diri sendiri shj..tiada kaitan ngan nak amek kesempatan atau nak kaut keuntungan..sy pun baru perasan yg admin letak logo ni..saja share thread ni untuk bagitau supaya tak disalah sangka...maaf bebanyak...

buat banyak2 pun xpe. bagi kat kawan2 lain. jadi satu promosi jugak.. x payah jual.. sebab kat situ pun ada tertera website address.. xde jadi kesalahan pun kalau print dan buat stiker.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by sabaruddin on Sun Aug 05, 2012 12:32 pm

[/url]

time kasih la abg2 sume..tetiba jadi takut plak memula pos thread ni No ...ni la hasilnya.. Razz support r team ni..besh,besh!
Walaupon x dpt folow ngan ride..dpt folow dlm forum ni pon dah besh dah.. Very Happy

sabaruddin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by nan_gpz11 on Sun Aug 05, 2012 7:00 pm

Haha2..apa nk takot bang..kita org biasa aja...otai2 tolak tepi..kita nie minat,yang satu
suka pakai motosikal besar lama(old superbike)...kalau tidak ada aral melintang awal bulan
Sept..kita ride pegi termerluh..dekat aja..kenduri kawin...jengok2 sikit motosikal kalau rasa
Nak ikot..tarikh akan di beritahu kemudian..(kita raya dulu bang)..baru cerita ride.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Old Superbike - return of the legend sticker

Post by Sponsored content Today at 7:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum