PADDOCK STAND

View previous topic View next topic Go down

PADDOCK STAND

Post by zaim on Tue Jul 10, 2012 8:08 am

Shocked Salam OLD Bikers...saya ada barang baikk punya nak jual
condition memang baru tak buka lagi dari kotak
barang yang dimaksudkan adalah paddock stand
harga RM155 kalau berminat boleh call no ni 012-3381914 zaim
TQVM OLD SUPERBIKES Shocked

Back to top Go down

Re: PADDOCK STAND

Post by faizul_11 on Tue Jul 10, 2012 9:45 am

zaim wrote: Shocked Salam OLD Bikers...saya ada barang baikk punya nak jual
condition memang baru tak buka lagi dari kotak
barang yang dimaksudkan adalah paddock stand
harga RM155 kalau berminat boleh call no ni 012-3381914 zaim
TQVM OLD SUPERBIKES Shocked

macam best je harga ni. bagi tengok barang dulu.. side mirror pun aku nak tau. RGV dah menunggu.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: PADDOCK STAND

Post by katanaf4775 on Tue Jul 10, 2012 12:48 pm

terlanjur tu , den nak tanya depan punyer paddock stand sapa yg ada ..??
dan kalau ada berapa harganya..?

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PADDOCK STAND

Post by zulvoyager on Wed Jul 11, 2012 8:20 am

gambarnya mana .....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PADDOCK STAND

Post by zaim on Fri Jul 13, 2012 7:48 am

gambo tak sempat nak upload..tp mmg dlm kotak lagi..hahaha
Faizul : side mirror mmg tgh tggu tuan yg baru sbb xleh masuk kat moto aku...huhu

Back to top Go down

Re: PADDOCK STAND

Post by Sponsored content Today at 11:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum