JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by nan_gpz11 on Mon Jun 25, 2012 6:53 am

Salam old superbike owners, Salam 1 Malaysia.. ada 2 perkara untuk makluman

Yang pertama;

jemputan kenduri kawin adik kepada wan ono bundle iaitu Eddyryza Hussain + Cinta (pasangan) & Diana + Eddy pada
1 julai 2012 beralamat di lot 2527, jln hj musran, rantau panjang klang selangor.
yang nak ikut sila kumpul di petronas sementa jam 1.00ptg.. pukul 2.00ptg kita kerumah pengantin, sehelai t-shirt akan diberi..kepada yang eskot pengantin..sila wartakan kehadiran anda kepada kami..jelas ye..,

perkara 2;
kejohanan piala monsun c highland, pusingan ke3, ditunda pada 8 julai 2012,(supercup 110-135).. yang berminat bole la siap2 kan jentera.. masing2,

"selamat pengantin baru buatbuat (eddy dan diana).. semoga bahagia ke akhir hayat..amin, dari kami warga old superbike owners 82-92,"

nenek nenek sibongkok tiga,
siang mengantok malam berjaga,
kalau berbini tak cukup tiga,
bila dah 12..haa!. tak terjaga.. hehehe2,

ayam di sabong jantan dipaut,
jika ditambat kalah laganya,
asam didarat ikan dilaut,
rumah wan ono bertemu juga... ha2,

mari-mari kita dtg ramai2 memeriahkan lagi majlis.. kita jumpa di sana,

Wassalam terima kasih tq,
nan gpz11

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by faizul_11 on Mon Jun 25, 2012 3:32 pm

buah cempedak tolong jolok kan,
dilapik dengan daun palas,
setakat dua belas tak jadi heran,
momos pantera dah jadi jentera ke tiga belas. Shocked Shocked

ikan haruan ikan toman,
kuih karipap kuih lapis,
selamat pengantin baru kami ucapkan,
mari beramai2 meraikan majlis.

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by faizul_11 on Tue Jun 26, 2012 4:52 am

entry list rantau panjang day ride..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3)
4)
5)

sila tambah. karang suka2 tulis nama, bayang pun x nampak. rekod buruk la. huhuhu..

dengar khabar, man panjang ada sediakan bas. betul ke? atau untuk DUN pendamaran je? Laughing

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by akumatmoto on Tue Jun 26, 2012 5:57 am

bakaunyerr....huhuhu..... aku dtg la tpi tk tau g ngan family ke atau solo ke... yg lain2 area pandamaran dah arrange...tungguuu..... afro sape2 yg nak naik bas sile tunggu di klang sentral..hee........

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by manpanjang on Tue Jun 26, 2012 8:08 am

faizul_11 wrote:entry list rantau panjang day ride..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) manpanjang
4)
5)

sila tambah. karang suka2 tulis nama, bayang pun x nampak. rekod buruk la. huhuhu..

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by zulvoyager on Tue Jun 26, 2012 10:29 am

manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:entry list rantau panjang day ride..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) manpanjang
4)zulvoyager lol!
5)

sila tambah. karang suka2 tulis nama, bayang pun x nampak. rekod buruk la. huhuhu..


Last edited by zulvoyager on Tue Jun 26, 2012 10:35 am; edited 1 time in total

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by faizul_11 on Tue Jun 26, 2012 10:37 am

akumatmoto wrote:bakaunyerr....huhuhu..... aku dtg la tpi tk tau g ngan family ke atau solo ke... yg lain2 area pandamaran dah arrange...tungguuu..... afro sape2 yg nak naik bas sile tunggu di klang sentral..hee........

apa lak bakau nya.. bas akan pusing dari pendamaran - putrajaya - saujana putra - rawang - shah alam - klang sentral - sementa..

bagi je lokasi mana nak naik.. manpanjang jadi driver.. Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by zulvoyager on Tue Jun 26, 2012 10:40 am

bakar2 tak jadi aper la musin ujan dah....haha Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by katanaf4775 on Tue Jun 26, 2012 11:28 am

zulvoyager wrote:
manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:entry list rantau panjang day ride..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) manpanjang
4)zulvoyager lol!
5)fawzi katanaf4775 Wink
6)
7)
Cool

sila tambah. karang suka2 tulis nama, bayang pun x nampak. rekod buruk la. huhuhu..

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by katanaf4775 on Tue Jun 26, 2012 11:30 am

RIzal aku tunggu bas depan rumah boleh tak..?? Tlk Gong bukan jauh pon hihihi/..

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by manpanjang on Tue Jun 26, 2012 11:58 am

shuk, x mau g kah ? mau naik bas dr subang kah ? Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by faizul_11 on Tue Jun 26, 2012 3:58 pm

manpanjang wrote:shuk, x mau g kah ? mau naik bas dr subang kah ? Very Happy Very Happy

tanjung malim pun boleh angkut. single passenger lagi. setakat pendamaran no hal la.. huhuhu.. kalau hujan, confirm aku pun nak tumpang.. Toyota Unser boleh muat 20 orang kan? huhuhu...

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by katanaf4775 on Tue Jun 26, 2012 4:03 pm

kalau ujan aku tumpang lori kelapa sawit Govindaraju la hihihi

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by zulvoyager on Tue Jun 26, 2012 5:58 pm

kalau ujan aku datang naik vw beetle je lah dgn dun pdmrn.... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by katanaf4775 on Wed Jun 27, 2012 11:39 am

zulvoyager wrote:kalau ujan aku datang naik vw beetle je lah dgn dun pdmrn.... Very Happy Very Happy


ok abg zul , kalau ujan kita naik keta sekali ya..calling2 lah nanti bila ujan dah turun hihi Razz

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by akumatmoto on Wed Jun 27, 2012 12:38 pm

ahad ni ambo kijo....tidAKKKKK.........
sape2 yg tk dpt g ari ahad ni bole la folow aku g sabtu malam.... Sad Sad Sad

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by katanaf4775 on Thu Jun 28, 2012 12:38 pm

katanaf4775 wrote:
zulvoyager wrote:
manpanjang wrote:
faizul_11 wrote:entry list rantau panjang day ride..

1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) manpanjang
4)zulvoyager lol!
5)fawzi katanaf4775 Wink( MUNGKIN tidak dapat hadir ada kenduri kat kampung )
6)
7)
Cool

sila tambah. karang suka2 tulis nama, bayang pun x nampak. rekod buruk la. huhuhu..

Tuan Pengurusi mohon ampun maaf saya fawzi katanaf4775 MUNGKIN tak dapat hadir pasal ada kenduri di kampung. Insyallah kalau ada muka saya tu maknanya hadirlah tu.


katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by jagindas on Fri Jun 29, 2012 8:07 am

aku pun kena kerjalah ahad petang ni 3petang-11malam

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by faizul_11 on Fri Jun 29, 2012 3:22 pm

nampaknya, cuma aku berdua je la wakil dari Banting. no hal la.. kaalu x hujan, bawak 11. kalau hujan, naik bas je. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by zulvoyager on Fri Jun 29, 2012 5:57 pm

x pa dari port klang pon mungkin aku sorang jer lol! Itu hari ijal punya majlis adik ono tu kan ada dtg .. Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by akumatmoto on Sat Jun 30, 2012 3:34 am

jagindas wrote:aku pun kena kerjalah ahad petang ni 3petang-11malam

jom la gi Sabtu malam...jumpe disana disana disana.... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by katanaf4775 on Sat Jun 30, 2012 5:03 am

x dapek la adun....dah bulik kg dah..huhuhuh

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by jagindas on Sun Jul 01, 2012 2:59 am

akumatmoto wrote:
jagindas wrote:aku pun kena kerjalah ahad petang ni 3petang-11malam

jom la gi Sabtu malam...jumpe disana disana disana.... afro

.


Last edited by jagindas on Sun Jul 01, 2012 2:59 pm; edited 1 time in total

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by faizul_11 on Sun Jul 01, 2012 6:49 am

jagindas wrote:
akumatmoto wrote:
jagindas wrote:aku pun kena kerjalah ahad petang ni 3petang-11malam

jom la gi Sabtu malam...jumpe disana disana disana.... afro

jangan risau
tengoklah
kalau ada..
adalah
kalau takde
takdelah...

kerja boleh ejas
kerja macam aku ni tertakluk
pada peruntukan seksyen 10
tapi tak bermakna aku tak boleh ejas

cuma kalau dah ejas kali ni
nak ejas lagi lepas ni
kena makan masa skit la
kalau dah asyik ejas je
mak bapak pun benci huhu

kalau mak bapak dah benci..
kawan2 lain pun lagi la benci..
betul x??

_________________

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by zulvoyager on Sun Jul 01, 2012 6:55 am

kita tengok jam 1 tghari ni di rantau panjang saper yg dtg..... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN ADIK KEPADA WAN (ONO BUNDLE)

Post by Sponsored content Today at 5:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum