MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Post by faizul_11 on Tue May 21, 2013 4:28 pm

V100 la memang. salah taip je tu.
RG110 tu, suzuki best ke? mata dah kabur ke? huhuhu.. nasib baik tak tulis LC135. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Post by lukmanw on Tue May 21, 2013 4:43 pm

Shhhh........ ini company secret dan sbb tu aku tak boleh dedahkan nama company walaupun kau org boleh teka dgn tepat company apa tu Very Happy

aku pernah terlibat dgn survey yg dibuat oleh syrkt pemasang motor 90an. kami buat survey di utara kawasan pinggir bandar dan kampung. Hasilnya seperti berikut:-

dalam 10 biji motor cub lalu, correspondence survey akan menekanya. keputusannya lebih 75% kata motor cub itu adalah HONDA walaupun yg lalu adalah Suzuki dan Yamaha. seorgpun tak ada bagi jawapan Kawasaki!

faizul_11 wrote:V100 la memang. salah taip je tu.
RG110 tu, suzuki best ke? mata dah kabur ke? huhuhu.. nasib baik tak tulis LC135. Very Happy Very Happy Very Happy

lukmanw

Location : Taiping

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Post by shukri on Tue May 21, 2013 7:26 pm

Cikgu klu yg tipis2 btul tu tk dpt adiah jgk ke...sbb sy yg awal anta kertas peperiksaan tu..perut sakit la..huhu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Post by faizul_11 on Wed May 22, 2013 1:55 am

shukri wrote:Cikgu klu yg tipis2 btul tu tk dpt adiah jgk ke...sbb sy yg awal anta kertas peperiksaan tu..perut sakit la..huhu

hantar awal pun kalau semua salah, xde kesian la... mana ada GPX kat situ. jauh panggang dari api. sipi2 betul pun xde.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________

Back to top Go down

Re: MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Post by AmyZaydee on Wed May 22, 2013 3:04 pm

syok laaa baca kat sini... gelak sorang2 ni. Laughing Laughing Laughing

kak amy satu tu jee moto yg ada GPZ500. itu pun abg zaydee yg belikan. hadiah ulangtahun perkahwinan yg ke 17 (2012). kira sweet 17 laaa hahaha

macam bermimpi aje bila abg zaydee bawa balik motor lepas habis meeting di KL. dia tumpang kawan (jarjis member oso juga) balik kuantan. esok pagi2 pergi JPJ settlekan tukar nama dan gran pun pindah tangan. abg zaydee bawa motor tu dari kuantan sampai ke alor star. ride sorang2 dan sampai alor star pukul 8 mlm. tk boleh bawa laju sbb temp tinggi. rupa2nya masalah wiring aje.

dapat je L, abg zaydee suruh kak amy bawa motor gi highway pergi rnr gurun yg menuju ke utara (kira buat U-Turn di tol gurun). punya la takut tuhan saja yg tahu. tp beranikan diri aje masa tuu.. tp nak jadi cerita JPJ, Polis dan Jabatan alam sekitar buat opps besar2an di rnr gurun menuju ke selatan. jln highway ditutup. semua kenderaan tak terkecuali kami kena tahan dgn depa. hmmmmm masa tu tak tahu laaa perasaan kak amy mcm mana. panik sakan. bukan buat salah pun. lesen L ada. L gantung depan belakang. road tax ok. cuma kak amy je yg tak ok gabra habis. abg zaydee terpaksa bagi tau dgn polis tu tengah ajar isteri bawa motor. bila nk gerak abg zaydee takut aje kak amy terlanggar lak pegawai2 bertugas tu...sbb tengok kak amy mcm tk yakin lorong mana satu nk lalu. dgn kereta, motor, van, lori, bas semua ada kat situ. dan semua mata memandang itu yg buat kak amy lagi gabra. hahahahha

masa kak amy belajar B-Full di sekolah memandu kak amy bawa virago535. masa belajar 8 jam. dlm pada itu kak amy jatuh motor 2 kali. nasib baik kaki tak melecur kena engine yg panas tu. kejadian terjadi bila abg zaydee temankan. hehehehe. bila dia tk ikut ok aje bawa motor tu. sejak itu dia tak ikut dah even masa test pun dia tak pergi. dia kata muka nampak sgt panik. 1st test JPJ kak amy gagal sbb jatuh titi. dh nk sampai hujung tuuu hmmmm tak ada rezeki laaaa. terbang duit abg zaydee lagi sbb nk ambil test kali ke2 pula. hehehehe sori ek zaydee...kita habiskan duit awk.
Embarassed Embarassed

2nd time bawa baru lepas... masa ni abg zaydee selalu bawa gi RNR Gurun untuk kak amy biasakan dgn motor GPZ500 tuu... skg ni dh ok sikit laaa dari dulu.

alhamdulillah syukur sbb tertunai juga apa yg dihajati. dan boleh laaa ride dgn abg zaydee n anak bujang kak amy tu... hehehehe. hobi masa sekolah dulu2 muncul kembali Laughing Laughing Laughing

AmyZaydee

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOSIKAL YANG PERNAH BERJASA KEPADA ANDA

Post by Sponsored content Today at 6:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum