Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by Admin on Sun May 20, 2012 9:38 am

Tarikh : 27/5/2012
RV : Petronas SIC
Masa : 8am

fromRMR
T.SHIRT SANTAI RETRO 2012
TELAH BERADA DI PASARAN BOLE DAPATKAN DI BOOTH RMR DI PD

JIKA BERADA DI SEKITAR K.L BOLE DAPATKAN DI RUMAH KAK FiZA...
HARGA RM 35 SAHAJA
... SIZE >>S M L XL 2XL 3XL

FREE STIKER SANTAI DAN STIKER ROADTAX!!!



_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by Admin on Sun May 20, 2012 9:38 am

SENARAI ANUGERAH
braderhairy wrote:

Remy Raider wrote:

UPDATE ANUGERAH 2012

1. Anugerah Otai Retro

2. Anugerah Famili Retro

3. Anugerah Gadis Retro

Ditaja oleh MAMATKAPAR



4. anugerah pakaian retro

di taja oleh ZiZI KL4199



5. anugerah c0uple retr0....

sapa taja??... Adie RXS ke..hehehe



6. "Anugerah Geng RETRO Terhebat"
7. "Anugerah SEMANGAT RETRO"

ditaja oleh braderhairy



8. anugerah RETRO Junior"

ditaja oleh saye Iejam TZR melaka...

Tajaan Ikhlas Dari yas library



13. "ANUGERAH MOTOR RETRO MODIKASI TERHEBAT"



14. "ANUGERAH MOTOR 2STROKE PALING RARE"



15."ANUGERAH MOTOR 4STROKE PALING RARE"







ditaja oleh Remy Raider Dan Isteri

16-"ANUGERAH MAT RETRO"

17-"ANUGERAH RAIDER RETRO WARGA EMAS"

18-"ANUGERAH MAT NEGRO PALING TEGAR"






SPONSORED BY OLD SUPERBIKE OWNERS

19- ANUGERAH MOTOSIKAL PALING LAMA WUJUD

(open category)

20- ANUGERAH PEMILIKAN MOTOSIKAL TERLAMA

(owner paling setia - sila tunjukkan bukti)

21- MOTOSIKAL TERHEBAT 2012 (open category)

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by manpanjang on Sun May 20, 2012 1:17 pm

Admin wrote:
SPONSORED BY OLD SUPERBIKE OWNERS

19- ANUGERAH MOTOSIKAL PALING LAMA WUJUD

(open category)

20- ANUGERAH PEMILIKAN MOTOSIKAL TERLAMA

(owner paling setia - sila tunjukkan bukti)

21- MOTOSIKAL TERHEBAT 2012 (open category)

aiseyman..geran masih nama daddy lg..

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by faizul_11 on Sun May 20, 2012 5:16 pm

manpanjang wrote:
Admin wrote:
SPONSORED BY OLD SUPERBIKE OWNERS

19- ANUGERAH MOTOSIKAL PALING LAMA WUJUD

(open category)

20- ANUGERAH PEMILIKAN MOTOSIKAL TERLAMA

(owner paling setia - sila tunjukkan bukti)

21- MOTOSIKAL TERHEBAT 2012 (open category)

aiseyman..geran masih nama daddy lg..

bukti gambar pun ok.. huhuhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by manpanjang on Mon May 21, 2012 3:32 am

faizul_11 wrote:
manpanjang wrote:
Admin wrote:
SPONSORED BY OLD SUPERBIKE OWNERS

19- ANUGERAH MOTOSIKAL PALING LAMA WUJUD

(open category)

20- ANUGERAH PEMILIKAN MOTOSIKAL TERLAMA

(owner paling setia - sila tunjukkan bukti)

21- MOTOSIKAL TERHEBAT 2012 (open category)

aiseyman..geran masih nama daddy lg..

bukti gambar pun ok.. huhuhuhu..

photostate geran, ok ?

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by jex kf on Mon May 21, 2012 4:15 am

Salam......kalo yang dr kl mcm mane bleh tgu kat mane2 x...rv kat rnr seremban pastu gerak same2......?????...

jex kf

Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by atan7800 on Mon May 21, 2012 11:27 am

wow saya nak follow....

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by zulvoyager on Mon May 21, 2012 7:59 pm

mari mari kita ke telok kemang kalau boleh tahun ni lagi banyak olsbk yang yang turut serta...memeriahkan event tahunan yang sudah tersohor ni.... Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by MKI on Tue May 22, 2012 3:47 am

jex kf wrote:Salam......kalo yang dr kl mcm mane bleh tgu kat mane2 x...rv kat rnr seremban pastu gerak same2......?????...

saya dari KL juga nnt.. boleh la bersama2 RV kat seremban/shell sg.besi kompom rmi huuhu

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by Admin on Tue May 22, 2012 4:23 am


Tarikh : 27/5/2012
RV : RNR SEREMBAN
Masa : 8am
9am bertolak ke Teluk Kemang

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by atan7800 on Tue May 22, 2012 4:32 am

ok2 saya tunggu kat r&r seremban jam 8 pg... roger....

atan7800

Age : 32
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by amy on Tue May 22, 2012 4:32 am

i Follow... Smile

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by faizul_11 on Tue May 22, 2012 4:49 am

amy wrote:i Follow... Smile

hang hantar motor je boleh ke? ada je kawan2 yang boleh bawa kan.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by amy on Tue May 22, 2012 5:00 am

moto fork dgn rim pon blom pasang bole ke pergi.... brek, mudguard pon xda. hehe..

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by faizul_11 on Tue May 22, 2012 5:01 am

hantar nombor plat x boleh ke? hehehe.. nombor lagend ni.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by jex kf on Tue May 22, 2012 6:04 am

Ok jumpe d rnr seremban jam 8pg.......

jex kf

Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by classicracing on Tue May 22, 2012 7:42 pm

Sy nak ikut gak...moto baru siap (lbh krg la) Very Happy

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by zulvoyager on Wed May 23, 2012 3:13 am

jomm mari kita memeriahkan lagi..... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by faizul_11 on Wed May 23, 2012 3:14 pm

barangsiapa yang merasakan motosikalnya layak untuk diberi anugerah dari Old Superbike Owners, sila bawa dokumen sah untuk penilaian pihak juri.. (yang photostat pun xpe Very Happy )..

jika ada sebarang bantahan, boleh kemukakan bukti.. penilaian adalah telus..

_________________

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by zulvoyager on Wed May 23, 2012 3:34 pm

Dokumen ka roadtax saja cukup la semua butir2 ader kat situ haha.........

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by Camel on Wed May 23, 2012 4:29 pm

JANGAN TINGGALKAN DAKU!!!! (Waw.... macam dalam filem P.Ramli la Pulok)

Terutama sekali saya ingin memohon maaf kepada semua member-member old superbike owner kerana menyepikan diri sekian lama... walaupun tidak menonjolkan diri tapi saya masih follow forum ini (Silent Reader)... bukan ape, motor saya tak berape sihat sebab tu menyepi buat seketika... tetapi semangat bikers kuat dalam diri, saya join juga Santai RETRO RMR 2012 ini walaupun masih belum siap sepenuhnya... sebab-sebab lain saya ni join Santai RETRO ini adalah, saya belum berpeluang lagi untuk berjumpa dengan member-member Old Superbike Owner sejak menyertai Old SBK Owner ini....

Insyallah Kita Jumpa Nanti...

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by faizul_11 on Wed May 23, 2012 4:33 pm

Camel wrote:JANGAN TINGGALKAN DAKU!!!! (Waw.... macam dalam filem P.Ramli la Pulok)

Terutama sekali saya ingin memohon maaf kepada semua member-member old superbike owner kerana menyepikan diri sekian lama... walaupun tidak menonjolkan diri tapi saya masih follow forum ini (Silent Reader)... bukan ape, motor saya tak berape sihat sebab tu menyepi buat seketika... tetapi semangat bikers kuat dalam diri, saya join juga Santai RETRO RMR 2012 ini walaupun masih belum siap sepenuhnya... sebab-sebab lain saya ni join Santai RETRO ini adalah, saya belum berpeluang lagi untuk berjumpa dengan member-member Old Superbike Owner sejak menyertai Old SBK Owner ini....

Insyallah Kita Jumpa Nanti...

you are most wellcome bro..

yang penting, nak merapatkan silaturrahim.. kalau motor x sihat, datang naik kereta pun boleh.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by Camel on Wed May 23, 2012 4:45 pm

alhamdulilla.... motor sekarang hidup dan boleh berjalan, cuma kekemasan bajunya saja yang belum disudahkan... lagi pun mana boleh tahan kite naik kereta tengok kawan-kawan berdesup-sup naik motor... mahu jatuh jantung ni..

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by faizul_11 on Wed May 23, 2012 4:58 pm

ye betul.. mana mungkin boleh di tengok saja kawan2 bermotosikal.. sekali mesti mau join sekali.. hahaha..

mari meramaikan Gixxer.. tokey bundle klang pun akan turun dengan GSXR1100L nya.. berapa banyak motor dia ada pun x tahu la.. Rolling Eyes

_________________

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by zulvoyager on Fri May 25, 2012 7:33 pm

namanyer pon tokey itu dah taraf bangswan tapi yang pentingnya dalam hati tetap support olsbk... lol! lol!

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Santai RETRO RMR 2012.... Teluk Kemang, PD 26/5 & 27/5!!

Post by Sponsored content Today at 2:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum