MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by Admin on Thu May 03, 2012 5:48 am




Berikut adalah haga tiket untuk musim 2012. Harga RM141 sah sehingga 30 julai 2012.
Kepada sesiapa yang berminat untuk turut serta dalam pembelian secara pukal, sila buat bayaran sebelum 31 Mei 2012 kepada;

0133680004 - nan_gpz11
0122703771 - ahmad albab
0126335350 - faizul_11

bayaran boleh dibuat kepada;
505103002876 MAYBANK
AHMAD ALBAB TRADING
p/s: sila pm nama kepada en albab kita untuk pengesahan selepas membuat transaksi..


harga tiket mungkin dikenakan charge sebanyak RM3. oleh itu, sila sediakan RM144. sila nyatakan saiz baju untuk tempahan. bagi mengelakkan saiz baju yang terlalu besar atau terlalu kecil, sila hantar contoh baju anda ke bengkel nan_gpz. masukkan tshirt ke dalam plastik beserta nama.

Sekian Harap Maklum.


Last edited by Admin on Wed Oct 10, 2012 9:06 am; edited 1 time in total

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Thu May 03, 2012 5:39 pm

sape nak mulakan ni?

list tempahan. RM144

1) faizul_11
2) nan_Gpz11
3) shahrul_11
4) ahmad albab
5)
6)
.
.
.

sila tambah.. beza RM50 weiii.. boleh wat belanja makan dgn isi minyak tu. Very Happy


Last edited by faizul_11 on Thu May 03, 2012 5:58 pm; edited 1 time in total

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by kawa_zephyr_750 on Thu May 03, 2012 5:50 pm

faizul_11 wrote:sape nak mulakan ni?

list tempahan. RM144

1) faizul_11
2) nan_Gpz11
3) shahrul_11
4) ahmad albab
5) Amirrudin Zephyr 750
6)
.
.
.

sial tambah.. beza RM50 weiii.. boleh wat belanja makan dgn isi minyak tu. Very Happy kasar bahasa tu...

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Thu May 03, 2012 5:59 pm

kawa_zephyr_750 wrote:
faizul_11 wrote:sape nak mulakan ni?

list tempahan. RM144

1) faizul_11
2) nan_Gpz11
3) shahrul_11
4) ahmad albab
5) Amirrudin Zephyr 750
6)
.
.
.

sial tambah.. beza RM50 weiii.. boleh wat belanja makan dgn isi minyak tu. Very Happy kasar bahasa tu...

typo error..
ada pengakuan xpe.. jangan diam seribu bahasa.. hahaha...

TQ.. dah repair.

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by fazli_zx11 on Thu May 03, 2012 6:24 pm

faizul_11 wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:
faizul_11 wrote:sape nak mulakan ni?

list tempahan. RM144

1) faizul_11
2) nan_Gpz11
3) shahrul_11
4) ahmad albab
5) Amirrudin Zephyr 750
6)Fazli_zx11 nnt saya kirim wang dr hong kong he3.. Very Happy
.
.
.

sial tambah.. beza RM50 weiii.. boleh wat belanja makan dgn isi minyak tu. Very Happy kasar bahasa tu...

typo error..
ada pengakuan xpe.. jangan diam seribu bahasa.. hahaha...

TQ.. dah repair.

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by akumatmoto on Fri May 04, 2012 4:14 am

encik,tarikhnye tu dilewatkan skit bole ke?? 3hb 6 ke... Laughing Laughing

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Fri May 04, 2012 4:33 am

akumatmoto wrote:encik,tarikhnye tu dilewatkan skit bole ke?? 3hb 6 ke... Laughing Laughing

boleh.. kitorang bayarkan dulu. yang penting mau confirm bayar la.. Very Happy Very Happy Very Happy

tada hal punya.. nanti aku tanya admin..

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by MrProfessor on Fri May 04, 2012 5:27 am

Kalau ambik yg K1 grandstand + jersey (RM101.00) melalui old Sbk bleh x? Angel cantik la kat situ .. tang konar .. slow sikit .. boleh le tgk Zulfahmi layan konar kat situ.. Very Happy .. leh gak tgk Rossi tergagap2 nk ambik turn 1 tu .. Very Happy .. yg tergolek pun sedap gak layan ... Very Happy .. kalau x boleh den kono boli sendiri le ... bukann takmau join kt Main Grandstand tu ... tp laju sangat .. x sempat nk baca sponsor kt body moto ...

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Fri May 04, 2012 5:33 am

MrProfessor wrote:Kalau ambik yg K1 grandstand + jersey (RM101.00) melalui old Sbk bleh x? Angel cantik la kat situ .. tang konar .. slow sikit .. boleh le tgk Zulfahmi layan konar kat situ.. Very Happy .. leh gak tgk Rossi tergagap2 nk ambik turn 1 tu .. Very Happy .. yg tergolek pun sedap gak layan ... Very Happy .. kalau x boleh den kono boli sendiri le ... bukann takmau join kt Main Grandstand tu ... tp laju sangat .. x sempat nk baca sponsor kt body moto ...

boleh je. yang penting bank in ongkosnya.. hehehe.. tapi bila mau collect itu tiket? tiket akan dibeli pada 4 atau 5 jun.. saiz baju camne pulak? atau bagi saiz tshirt zulfahmi hari tu. kitorang compare dgn SIC punya Tshirt.. diorg punya saiz, kadang2 terbalik. macam tahun lepas. Sad

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by MrProfessor on Fri May 04, 2012 8:06 am

cantik..saiz baju sama je mcm saiz MotoGP edisi 2011(L) rasanya. Ongkos akan d bank in selewat2nya besok petang(RM101.00+RM3.00=RM104.00) .. segala informasi terbaru akan diberitahu kelak ..wakil OldSbk kat K1 Grandstand... mcm thn lepas .. Very Happy .. ade gak yg pakai baju sama tp dok jauh .. Cool

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Fri May 04, 2012 10:16 am

update list terkini

sape nak mulakan ni?

list tempahan.

MG - main grandstand ; RM141 + RM3
K1 ; RM101 + RM3

1) faizul_11 - MG ------------------ PAID
2) nan_Gpz11 - MG
3) shahrul_11 - MG ------------------- PAID
4) ahmad albab - MG
5) Amirrudin Zephyr 750 - MG
6)Fazli_zx11 - MG ------------------- PAID
7) akumatmoto - MG
8 ) MrProfessor - K1 ------------- PAID
9) Shahrul_CB4

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by akumatmoto on Thu May 10, 2012 9:39 am

izul,aku rekod bersih no problem..order 1MG..t medang aku dtg..huhu...,
Prof,MG tu tempat keramat tu..huhuhu....

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by MrProfessor on Thu May 10, 2012 10:16 am

Takpe Ijal .. aku nk ambik gambo rider konar kt k1 tu .. thn lepas x boleh nk shoot.. lens tak bawak .. nk post gambo Amy tgh konar pun x sampai hati sebab haluuuussssss.... sangat gambo dia.. Apa2 info sebelah K1 insyaAllah akan sampai kt MG .. sebab ade wakil.. thn lepas aku tgk kerusi terbang kt MG .. terus helo Randy ... rupanya... BERSIHH.......penonton mengamuk .. ha..ha..Kat K1 cool je ..

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Tue Jul 03, 2012 11:07 am

ada 28 hari lagi untuk mendapatkan harga early bird.. sah sehingga 31 Julai 2012

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Wed Oct 10, 2012 9:08 am

tinggal lagi 9 hari untuk berkampung di SIC.. Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by nan_gpz11 on Wed Oct 10, 2012 9:56 am

issallah old sbk owner akan buat kenduri doa selamat utk pelumba negara..di ruang legar pokok manggis..minggu dpn..tarihk akan di beritahu kemudian..skrg fahmi di mitogi japan..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Wed Oct 10, 2012 11:14 am

makan free?? huhuhu.. dah cakap dah kat sini memang banyak je makan free..
kepada semua ADUN2, jalankan tugas anda.. nak signature free dari zulfahmi boleh jugak. tapi pen kena bawak sendiri la.. kariah Banting semua sudah dapat signature.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by MKI on Thu Oct 11, 2012 3:48 am

ADUN bukit beruntung siapa? lupa sudah...

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Thu Oct 11, 2012 4:25 am

Bukit beruntung belum ada ADUN lagi. Tqk cukup korum.. Kurang2 kena ada 3 orang. 1 calon, 2 lagi penyokong.. So, buat masa ni, kena tumpang ADUN yang terdekat la.. Tapi kalau setakat nak suruh sponsor air mineral ke, cangkul, pongkes, ambik kat rumah manpanjang je.. Huhuhu...

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by nan_gpz11 on Fri Oct 12, 2012 3:36 am

Sapa yang nk ikot berkampung kat sic sepang minggu dpn selama 3hari..19,20,21/10/2012
Tiap2 tahun aku,randy,izul,amad albab..komform xmissed la..tapi izul lambat..tghari baru di sampai bwk nasi bungkus..dgn jalur gemilang...kat belakang beg dia..haha2...mari2..kita tgk pelumba negara..berjuang di litar sendiri di hadapan,puluhan ribu peminat...baju fahmi masih ada lagi..utk buat koleksi...saya harap jgn lepaskan peluang nie..yang masuk MOTO30 kaum kerabat old sbk owner...mari2..dtg ramai2. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Fri Oct 12, 2012 4:51 am

Hahaha...
ini tahun pukul 7.30 sudah start motor la. x payah bayar parking.. kaunter bayar belum bukak lagi.. hahaha... ini tahun bekalan makanan nasik lemak + ayam goreng.. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Fri Oct 12, 2012 5:08 am

mggu depan kenduri amacam?? ayam madu ayam madu..

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Fri Oct 12, 2012 5:47 am

mari memeriahkan suasana.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by nan_gpz11 on Fri Oct 12, 2012 9:23 am

Kenduri..jadi punya..yaa,ayam madu..sikit masa lagi tau bila nak buat tapi minggu dpn..haha2 Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by faizul_11 on Sun Oct 14, 2012 4:05 am

Sempena kehadiran Team AJo Motorsport ke Sepang, mereka akan berkunjung ke rumah Zulfahmi Khairuddin di kg Bukit Changgang. Oleh itu, jemputan khas untuk memeriahkan majlis dianugerahkan kepada "Old Superbike Owners (82-92's). Butiran majlis adalah seperti berikut.


Tarikh : 17/10/2012
Masa : bermula 7.30pm.
Lokasi : rumah Zulfahmi bukit changgang

jangan lepaskan peluang untuk mendekati Team Air Asia AJo. ke semua rider seperti Sandro Cortese, Danny Kent, Atrhur Sissis dan Zulfahmi akan hadir ke majlis tersebut..

Diharap semuja dapat membawa motosikal masing2. tak kira motosikal jenis apa.. yang tiada motosikal, boleh berjumpa dengan bapak dipinjamkan motosikal. 'Bas' tidak disediakan dan kereta tidak digalakkan sama sekali.. Shocked

_________________

Back to top Go down

Re: MALAYSIAN MOTORCYCLE GRANDPRIX 2012 19-21 OCTOBER

Post by Sponsored content Today at 5:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum