RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by novice_blok on Thu May 10, 2012 7:20 am

Kalau ad yg nk day ride bg taw la ye...bleh jalan skali...hehehe

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by zaim on Thu May 10, 2012 7:23 am

Saya insyaallah follow..tlg listkan nama saya...tqvm
Very Happy

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Thu May 10, 2012 9:09 am

zaim wrote:Saya insyaallah follow..tlg listkan nama saya...tqvm
Very Happy


huhuhu.. nak merasa jalan dengan TL1000S.

Yang pasti pergi
1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) shahrul_11
4) fazli_11
5) aizan_st13
6) manpanjang
7) MKI
8 )Patrik star
9) Jajindas
10 Husin_gsx7s
11) Zaim
12) Novice_blok (ddk dkt hotel bdkatan) - dikecuaikan dari syarat

ada 4 kekosongan lagi..

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by zulvoyager on Fri May 11, 2012 3:35 am

izull nama aku bagi update la haha... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Fri May 11, 2012 4:01 am

zulvoyager wrote:izull nama aku bagi update la haha... Very Happy Very Happy

baik boss...

Yang pasti pergi
1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) shahrul_11
4) fazli_11
5) aizan_st13
6) manpanjang
7) MKI
8 )Patrik star
9) Jajindas
10 Husin_gsx7s
11) Zaim
12) zulvoyager
13) Novice_blok (ddk dkt hotel bdkatan) - dikecuaikan dari syarat

ada 3 kosong lagi..

barangsiapa yang nama dah listed 15 orang ni, tapi x jadi pergi akan dapat anugerah hujung tahun ni..
ANUGERAH SEMBANG KOSONG
anugerah dalam bentuk penyapu lidi.. Laughing Laughing Laughing

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by jagindas on Fri May 11, 2012 9:27 am

macam dah tau je siapa yang bakal dapat anugerah merapu ko ni izull..

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by amy on Fri May 11, 2012 9:59 am

yg 50/50 skrang zul fzr dgn shukri. tp xperlu masuk dlm list lg. Smile

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Fri May 11, 2012 10:09 am

jagindas wrote:macam dah tau je siapa yang bakal dapat anugerah merapu ko ni izull..

dalam old superbike x pernah ada bagi anugerah merapu.. masa anugerah gagah berani dulu pun, sebab yang berani sahut cabaran 48hours endurance ride yang dapat.. aku memang tak suka nak merapu dan sembang kosong atau tipu kawan-kawan..

ada yang kata nak beli t-shirt, dah tulis nama tapi x ambik2.. ada yang kata nak ikut ride, tapi batang hidung pun x nampak.. kalau pegi cakap je pegi, kalau x pegi, cakap je x pegi. kan senang.. yang nak beli tshirt, bagi la duit. x nak beli, x payah nak condemn. tshirt mahal la, x cantik la.. itu semua kawan2 yang keluar modal.. ingat sikit ke modal tu. ribu2 jugak tau..

kat forum ni, cakap direct je kalau x puas hati.. ni aku dah luahkan apa yang terbuku. semua dah berumur.. boleh pikir sendiri la.. kalau lagi x puas hati, pm kat admin suruh block nama la..

lagipun, yang buat hal, orang dekat2 sini je. yang boleh jumpa hari2.. yang lain2 tu, xpe la. sebab jumpa pun setahun sekali.. yang jumpa hari2, buat hal tu yang memang layak dapat penyapu..
Twisted Evil Twisted Evil

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by novice_blok on Fri May 11, 2012 1:40 pm

huhuhu........jgn dapat kt ak da la anugerah ni....mintak2 jauh..huhuhu

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by abeye85 on Fri May 11, 2012 4:43 pm

Tumpang lalu

(zroommm~~ ) Cool

abeye85

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by jagindas on Sat May 12, 2012 5:38 pm

faizul_11 wrote:
jagindas wrote:macam dah tau je siapa yang bakal dapat anugerah merapu ko ni izull..

dalam old superbike x pernah ada bagi anugerah merapu.. masa anugerah gagah berani dulu pun, sebab yang berani sahut cabaran 48hours endurance ride yang dapat.. aku memang tak suka nak merapu dan sembang kosong atau tipu kawan-kawan..

ada yang kata nak beli t-shirt, dah tulis nama tapi x ambik2.. ada yang kata nak ikut ride, tapi batang hidung pun x nampak.. kalau pegi cakap je pegi, kalau x pegi, cakap je x pegi. kan senang.. yang nak beli tshirt, bagi la duit. x nak beli, x payah nak condemn. tshirt mahal la, x cantik la.. itu semua kawan2 yang keluar modal.. ingat sikit ke modal tu. ribu2 jugak tau..

kat forum ni, cakap direct je kalau x puas hati.. ni aku dah luahkan apa yang terbuku. semua dah berumur.. boleh pikir sendiri la.. kalau lagi x puas hati, pm kat admin suruh block nama la..

lagipun, yang buat hal, orang dekat2 sini je. yang boleh jumpa hari2.. yang lain2 tu, xpe la. sebab jumpa pun setahun sekali.. yang jumpa hari2, buat hal tu yang memang layak dapat penyapu..
Twisted Evil Twisted Evil

wah..

betul punya marah ni ye.. Very Happy

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Sun May 13, 2012 1:44 am

Ini bukan marah. Perli je. Sape makan cili, dia yg rasa pedasnya.. Kalau takut pedas, baik x payah makan cili. Huhuhu.

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by jex kf on Tue May 15, 2012 5:43 am

insyaALLAH saya nak join...kalo xder aral melintang.....50/50...

jex kf

Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by manpanjang on Wed May 16, 2012 5:40 am



ingat ini kali mau ride ini moto g umah amy... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Wed May 16, 2012 5:43 am

pergghhhhhhh Razz Razz

tempah tumpang letak bunga telur dengan rendang daging.. hahaha..
susah nak layan korner kalau bawak telur.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by manpanjang on Wed May 16, 2012 5:46 am

x yah nak pening2 kepala, mau letak brg...kasi sumbat ajer..hehehe...

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by AtanFZi on Wed May 16, 2012 10:11 am

fuuhh..lagi besor..,nanti katana nyer tak merajuk ke abg man?hehehe..

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by MrProfessor on Thu May 17, 2012 6:00 am

Abg Man, Moto ni kalau nak syok kene pakai 'Driver'... saya boleh jadik drivernya Very Happy .. Abg Man dok belakang .. bukak armrest, sando kat belakang .. pasang radio siap2 .. pastu Abg man tido.. nnt dah sampai saya kejut... Very Happy

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by wakaka on Fri May 18, 2012 10:01 am

hebat....hebat Shocked Shocked

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Thu May 24, 2012 6:45 am

Update entry list.

Yang pasti pergi
1) nan_gpz11
2) faizul_11
3) shahrul_11
4) fazli_11
5) aizan_st13
6) manpanjang
7) MKI
8 )Patrik star
9) Jajindas
10 Husin_gsx7s
11) Zaim
12) zulvoyager
13) Alam maya - FZR1000 'lupa nama sebenar'. Very Happy Very Happy
14) Shuk.
**) Novice_blok (ddk dkt hotel bdkatan) - dikecuaikan dari syarat

Tarikh tutup ada 7 hari lagi.. sila buat keputusan dengan segera.. keputusan adalah muktamad..

kalau ada yang buat day ride, boleh contact kawan2 lain. mungkin ada yang nak joint.


Last edited by faizul_11 on Thu May 24, 2012 6:56 am; edited 1 time in total

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by amy on Thu May 24, 2012 6:49 am

shukri masukkan skali.. dia ada kol ckp dah confirm.. hehe..

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by faizul_11 on Thu May 24, 2012 6:58 am

amy wrote:shukri masukkan skali.. dia ada kol ckp dah confirm.. hehe..

dah listed.. hehehe..

mana wakil cawangan Perepat ni? dong, teng seng, daus dll.. diorang tahu x?? senyap je.

_________________

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by amy on Thu May 24, 2012 7:46 am

tula.. xtau la mcm mana.. xpasti..

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by abeye85 on Thu May 24, 2012 12:42 pm

salam..
aku dah dok alor setar mmg leh join gak ker.. Embarassed

abeye85

Location : Alor Setar

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by novice_blok on Thu May 24, 2012 1:12 pm

Salam Bro..

Mintak tlg cancelkan name saya....kne Outstation la plak...

ni la akibatnya keje dgn org.....dah banyak kali dikecewakan...huhuhuhu...

minta maaf banyak2

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TO ALOR STAR 16 JUNE 2012- SEMPENA PERKAHWINAN AMY NINJA9/11

Post by Sponsored content Today at 6:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum