ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Mon May 07, 2012 5:13 am

Bukan ape zul .. dah lama sangat x tgk orang melayu fight kelompok depan .. dulu masa Yuzy pun no 6 je paling best.. lg pun aku baru balik outing dari Johor .. sampai rumah dah 1 lebih ..tunggu je la .. masa tgk streaming mcm haram sangkut2 .. tu yg repeat tu .. ilang ngantuk sey tgk moto3 Shocked

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by faizul_11 on Mon May 07, 2012 5:40 am


_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by manggo on Mon May 07, 2012 12:00 pm

patutla takde live petang tu..frustla tak dapat tengok... Crying or Very sad

manggo

Location : N9-selangor-KL

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by Albab on Mon May 07, 2012 1:20 pm

Ok utk semua Fan ln kali klu kat astro x ade live blh la tgk kat wibe kat ling ni
1). http://www.lshunter.tv/motor-sports-live-streaming-video.html
2). http://www.vipbox.tv/sports/moto-gp.html

klu yg ling no.2 tu akan ikut waktu malaysia

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by akumatmoto on Thu May 10, 2012 9:32 am

Prof,mase kat sepang tahun lepas,lepas habis game ramai org menjangkekan tahun ni 2012 insyallah podium la nampaknyer.. dah 3 game top 10 wo... no 6 pastu no10 pastu no4 pastu..tungguu.....vrrommmm.....

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Thu May 10, 2012 9:39 am

InsyaAllah aku doakan kt Sepang tu nnt podium yg ke 5 @ 6 kali dah .. P 1 kot kt sepang nnt... ke macam mana Ijal?? Very Happy

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by akumatmoto on Thu May 10, 2012 9:50 am

sebagaimana firasat hatimu,begitu juga firasat hatiku... Very Happy
Izul,taknak ke wat bendera besar 63cam peminat2 rossi dok buat tu.. sebelum starting kembangkan dulu untuk tatapan dunia [i] buat dalam 10/15ft ke..

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by Albab on Thu May 10, 2012 1:44 pm

Nak buat ape pn blh, tp modal nye sp yg nak keluar kan.... klu ade yg nak sponser meh DI ALU-ALUKAN............,
Thn ni pnye barjet utk t'shirt pn dh dekat 5-6K, belom banner lg....
TIAP2 TAHUN DARI TAHUN 2009 LAGI ASIK BAPAK DGN FAIZUL_11 JE YG MODAL KAN, BUKAN SIKET DUIT NAK PAKAI........

Tahun ni sape yg nak bg design banner @ ape sekali pn blh la email kat sy (ahmad.albabtrade@gmail.com) @ faizul_11 (mohd faizul <faizul_san287@yahoo.com>)

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by akumatmoto on Fri May 11, 2012 11:03 am

ini sekadar cadangan la..kalu modal terlalu tinggi ape kate kite wt koleksyen.rasenye peminat fahmi bukan stakat kite2 je kan..mesti ade geng2 lain kan..andai kate koleksyen masih tak mencukupi kite bawak la ke tahun hadapan..atau sape2 yg rapat ngan penaje fahmi tu utarekan la...rasenye bab2 ni izul bole kot..sekadar cadangan aje....

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by faizul_11 on Fri May 11, 2012 11:18 am

akumatmoto wrote:ini sekadar cadangan la..kalu modal terlalu tinggi ape kate kite wt koleksyen.rasenye peminat fahmi bukan stakat kite2 je kan..mesti ade geng2 lain kan..andai kate koleksyen masih tak mencukupi kite bawak la ke tahun hadapan..atau sape2 yg rapat ngan penaje fahmi tu utarekan la...rasenye bab2 ni izul bole kot..sekadar cadangan aje....

Aku nak bagi sesapa yang ada link dgn orang2 besar uruskan.. nanti ada yang cakap, 'kalau suruh budak aku buat, murah je costnya.. kain pun cantik.. ini design macam apa ntah..'. so, aku nak bagi chance la kat orang2 yang macam ni suruh buat. x nak la nanti ada yang x beli tshirt macam tahun lepas. tahun ni pun ada yang x beli.. musykil aku.. Evil or Very Mad

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by akumatmoto on Fri May 11, 2012 11:31 am

itu dialog cam pernah dgr je..hehe...mane yg taknak baju tu no problem, kite bole jual pd yg lain..ahli makin lame makin ramai termasokla yg takde jentera oldsbk..huhu...

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Sat Aug 25, 2012 2:45 pm

Fahmi starting petak 3 besok .. jom ramai2 layan .. doakan podium di bulan syawal utk dia ... amin

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by nan_gpz11 on Sat Aug 25, 2012 5:15 pm

Hahaha2..betol2..harap2 esuk suma ok..xada apa2 masaalah jentera..litar pun cantik tadi
Tgk..semoga tamat lap dan dpt tambah mata esuk..dgn selamat ..amin.. sunny

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Sat Oct 13, 2012 7:43 am

Tahniah ..Fahmi akan start petak 4 besok.. layan .. tp saya x dapat tgk.. kene tgk ulangan le jawabnye .. berada diluar kawasan le ...

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by faizul_11 on Sat Oct 13, 2012 4:14 pm

harap dapat top 5.. nak podium macam susah je.. top 5 dah kira terbaik la..

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Sat Oct 20, 2012 3:27 pm

Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev.
1 63 Zulfahmi KHAIRUDDIN MAL AirAsia-Sic-Ajo KTM 221.2 2'13.885

teruskan anak muda... InsyaAllah podium besok...

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by faizul_11 on Sun Oct 21, 2012 4:41 am

Mari sama sama doakan yang terbaik untuk zulfahmi.. semoga dengan talaan motosikal KTMnya diatas pengawasan 'bapak' satu kejutan lagi dapat dibuat di SIC.

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by faizul_11 on Sun Oct 21, 2012 2:37 pm

Alhamdulillah..
Impian utk dapatkan podium tercapai..
Semoga lebih cemerlang dimasa2 hadapan.

_________________

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Sun Oct 21, 2012 3:37 pm

tahniah Fahmi... berjaya jugak ko tutup molot pengkritik tak bertauliah kt 'rumah sebelah' tu..

bapak dah pantau moto fahmi aku tak heran la kalau dia podium... Very Happy

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by wakaka on Sun Oct 21, 2012 3:46 pm

tahniah fahmi.... cheers cheers cheers
teruskan usaha untuk peningkatan prestasi..... amin......lol! lol!

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by nan_gpz11 on Mon Oct 22, 2012 3:20 am

Huhu2..berkat doa dari rakan dan rakyat malaysia,...dan ketelitian jurutera ajo motorsport meneliti setiap komponen supaya dpt berfungsi dgn sempurna dihari perlumbaan sebenar xsangka..engine yang sekecil itu bole membawa fahmi pada kelajuaan..melebihi 200km/j..!di litar sepang ,sungguh menggerun kan!...alhamduliah..impian malaysia utk ke podium dah terjawab semalam.... Sad

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by PEREPAT JATI on Wed Oct 24, 2012 7:27 am

HEHEHE nak kena tambah ayat ni.
,...dan ketelitian jurutera,dan di atas pengawasan BAPAK sbagai ketua jurutera ajo motorsport meneliti setiap komponen supaya dpt berfungsi dgn sempurna dihari perlumbaan sebenar xsangka..engine yang sekecil itu bole membawa fahmi pada kelajuaan..melebihi 200km/j..!di litar sepang ,sungguh menggerun kan!...alhamduliah..impian malaysia utk ke podium dah terjawab semalam....
BAPAK(Abg nan) jgn marah yeee Smile

PEREPAT JATI

Location : meru

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by novice_blok on Wed Oct 24, 2012 3:00 pm

MrProfessor wrote:tahniah Fahmi... berjaya jugak ko tutup molot pengkritik tak bertauliah kt 'rumah sebelah' tu..

bapak dah pantau moto fahmi aku tak heran la kalau dia podium... Very Happy

hoh?? ada yang kritik ke?? jiran mane la tu?

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by MrProfessor on Thu Oct 25, 2012 3:48 pm

kalau dirujuk kt laman forum motor yang ada macam2 pendapat dan komen tentang fahmi ni .. ade yg memperkecilkan kebolehan dia .. ada yg cakap dia macam2 dulu .. boley hangin satu badan baca .. yg kritik tu seolah2 dia dah master sangat la pasal sukan permotoran ni..fahmi x bleh pegi jauh la . ....itu la ini la .. kalau fahmi x bagus dia xkan sampai ke tahap ni .. usaha tangga kejayaan.. podium ni diharap dapat menambah semangat fahmi utk terus mencari podium sebanyak mungkin..

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by AtanFZi on Fri Oct 26, 2012 5:23 am

tahniaah fahmi,teruskan kecemerlangan anda utk MENGUNCI terus mulut2 yg merendahkan kemampuaan anda...

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZULFAHMI KHAIRUDIN (ANAK BUAH NAN) IN MOTO3, KTM FACTORY

Post by Sponsored content Today at 12:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum