HONDA NSR250 RR

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zul_cbr on Wed Sep 30, 2009 3:02 pm

faizul_fzr wrote:
zul_cbr wrote:design motor ni mmg sangat2 cantik. mmg race replica.

kat Singapore boleh jumpa lagi PGM IV...MC28...nak start pakai card...mmg smart...termaju di zamannya.


motor camni kalau beli kat Temasik kena berapa diut? Very Happy Very Happy

around SGD$4-4.5k...RM10-12k...tu pun, dah rare dah skang...ramai yg dah scrap @ buat race kat track aje. kat JB ada satu kedai yg mmg pakar dlm motor2 Honda lama2 ni esp dari family CB, CBR, VFR dan NSR. org SG sndiri ramai hantar moto kat situ.

zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by ZX7R on Thu Oct 01, 2009 7:44 am

Saya rase kat selangor pun ade pomen motor lame2 ni.Bukan sekadar honda. Kawasaki,yamaha,suzuki n cagiva pun leh wat.Cume bmw n ducati je kot lum bertape kat bengkel tu.Agak keras tempatnye. Razz

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Fri Oct 02, 2009 8:41 am

BANDIT wrote:Saya rase kat selangor pun ade pomen motor lame2 ni.Bukan sekadar honda. Kawasaki,yamaha,suzuki n cagiva pun leh wat.Cume bmw n ducati je kot lum bertape kat bengkel tu.Agak keras tempatnye. Razz



btol2...bmw dgn ducati dtg skadar mlawat je...menziarah kwn2 la katakan...huhuhu!

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Fri Oct 02, 2009 9:41 am

ya betol.agaknye lom sanggup owner2 bmw n ducati bertapa kat ctu.hanya melihat-lihat saje. affraid

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by ZX7R on Fri Oct 02, 2009 9:43 am

BETOL-BETOL-BETOL!

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by MrProfessor on Sat Mar 27, 2010 11:19 am

Ade NS250R nk jual kt kuantan @ dalam Mudah .. kondisi rasanya reban la ... kalau ade sesape doktor nk wat opret boleh la beli .. Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zul_cbr on Tue Sep 28, 2010 6:06 pm

ada jumpa satu bijik NSR250 MC21...kat kulai....budak muda pakai...mmg cantik motornya...scheme kaler rothmans....arghhh...brapa biji ada kat msia ekk...kat blakang umah sewa ni plak sorg brader pakai cbr400 plet PBU ****...condition tip top siot...mesti antara beberapa biji yg dibawa boon siew dulu...

zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zulvoyager on Wed Sep 29, 2010 8:43 am

zul mcm ko punye moto klu sg brape rm ya msia punya yang sadai ade ke sape nak legoo Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 29, 2010 10:29 am

hmmmm.....
aku dlu thn 2008 tlg jual kan NSR PGM1 tiptop RM3.5k je...huhuhu!
siap bg free 1set fork dpn tzr 2MA dgn rim,disk tampa magad...

baru2 ni owner ckp cdi rosak...
jd dia bli cdi br dgn harga sm mcm bli mto dlu iaitu $3.5k...fuh! Laughing

owner ni mmg kwn aku,5mint je dr umah aku skng...

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by AtanFZi on Wed Sep 29, 2010 2:54 pm

betoi....dari ape yg aku dengar dr owner,memang NSR PGM1 tu tengah kena sakit urat saraf..skrg owner nye bekerja siang&mlm utk mendapatkan penawar.

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zul_cbr on Wed Sep 29, 2010 5:06 pm

zulvoyager wrote:zul mcm ko punye moto klu sg brape rm ya msia punya yang sadai ade ke sape nak legoo Very Happy

plet sg dalam RM8-10k jugak la bang..complete document + tiptop la tuh.

plet mesia...member jual tahun lepas plet JCG ****...bukak rege RM23k....x silap harga jual pas nego RM20k.....

zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zul_cbr on Wed Sep 29, 2010 5:14 pm

randygpz old sbk wrote:hmmmm.....
aku dlu thn 2008 tlg jual kan NSR PGM1 tiptop RM3.5k je...huhuhu!
siap bg free 1set fork dpn tzr 2MA dgn rim,disk tampa magad...

baru2 ni owner ckp cdi rosak...
jd dia bli cdi br dgn harga sm mcm bli mto dlu iaitu $3.5k...fuh! Laughing

owner ni mmg kwn aku,5mint je dr umah aku skng...

kalau CDI rosak mmg takde lain lah...harus punca nya dari rectifier @ coil.....kalau aku dpt motor tu bang, mmg aku barai dulu wiring dia... PGM1 ni macam mana bentuknye ? mcm yg jual kat kuantan tu ke ?

lepas aku google, jumpa plak motor yg aku jumpa kat kulai aritu...haha...ni lah dia...owner rupanya kat kluang...

zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Thu Sep 30, 2010 10:12 am

klu tak silap yg ni PGM2...

PGM1 1st model nsr250....

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zamgtr1000 on Thu Mar 31, 2011 3:25 am

salam bro, aku ader kawan pakai this type of bike jugak lah tapi aku tak pasti 250 @ 150 yg pasti tak sama ngan nsr yang ader kat m'sia...dia ader cakap nak jual. (motor singapore) nanti aku update latest infomation.

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by skyhawk91 on Mon May 09, 2011 1:43 pm

zamgtr1000 wrote:salam bro, aku ader kawan pakai this type of bike jugak lah tapi aku tak pasti 250 @ 150 yg pasti tak sama ngan nsr yang ader kat m'sia...dia ader cakap nak jual. (motor singapore) nanti aku update latest infomation.

berape nk jual bro...kasi upload gambar...saya berminat dgn jentera honda nsr nie...lau nsr 150 xnk la...da ada...lau nsr 250 ok la

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by Sponsored content Today at 1:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum