ENGIN GSXR 750 W

View previous topic View next topic Go down

ENGIN GSXR 750 W

Post by awestol on Tue Feb 28, 2012 9:12 pm

As-salam dan salam sejahtera semua.....
Saya dok cari seketul engin model GSXR 750 W.
Kalau dapat motor sebiji pun ok jugak kalau kena dengan harganya.
kalau sapa-sapa tau boleh la email,tel atau sms kat saya di no 019-4792208.
Terima kasih Very Happy

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by jani on Thu Mar 08, 2012 6:21 pm

adoii...project x siap lg ke awe... selamat mencari... Smile

jani

Age : 44
Location : cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by awestol on Thu Mar 08, 2012 6:59 pm

molaput wrote:adoii...project x siap lg ke awe... selamat mencari... Smile
salam kawan.........
dah jenuh pusing satu dunia.....
kata boleh hantar pastu senyap.....
tak berani la ambo pun........
kan tak pasal masuk duit barang tak sampai......
habaq mai la ye,kalu ada kawan yang sadai atau nak buat alat ganti motor yang sama mode dengan saya tu......
salaml

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by jani on Sat Mar 10, 2012 1:54 pm

pelan2 kayuh....ada tu..

jani

Age : 44
Location : cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by jimf on Wed Mar 14, 2012 12:56 pm

bilaa laaa nk jalan moto awe ni..
saborr bang... ada tu.

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by katanaf4775 on Wed Mar 14, 2012 3:28 pm

kalu enjin 1100 tu siap moto sebijik ada le kat klg " Kazuto Garage "
tapi x tau le kalu ada lagi try call tokey dia 012-2787115

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by awestol on Thu Mar 15, 2012 4:50 am

salam semua.......
saboooor aje la........
kalau boleh nak pasang enjin yang sama......
takut nak boh 1100 enjin power sangat........
terima kasih bagitau.........
salam

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by manpanjang on Thu Mar 15, 2012 5:03 am

try surf ni
http://www.mengchoon.com/contact-us.php

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by tetikus on Thu Mar 15, 2012 10:54 am

Abg Man dah come for the rescue...

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by awestol on Thu Mar 15, 2012 6:15 pm

salam
terima kasih abg man...
saya dah tinggal pesan kat depa........
salam

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by zr11 on Wed Apr 04, 2012 3:50 am

kat hutan melintan g ada la sebijik enjin tp yg model gsx750f model thn 1992 kot...klau berminat call rahim - 056416929

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by awestol on Tue Apr 10, 2012 10:27 am

salam semua....
zr11...dah tel no tu..tapi tiada sambungan....
apa pun terima kasih bagitau...

Back to top Go down

Re: ENGIN GSXR 750 W

Post by Sponsored content Today at 11:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum