HONDA NSR250 RR

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

HONDA NSR250 RR

Post by faizul_11 on Wed Sep 23, 2009 1:37 am

sapa ada motor ni. cun giler la. kalau aku ada sebiji, hari-hari aku tido dengan dia.
Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Thu Sep 24, 2009 6:06 pm

itu ari ader bro kt tmpt sy nk tolak..tk silap dia buka arga dgn saya 6k bwh kot..dgr citer ader bdk pahang dh samba lpas tu nk tolak blik..cuba cek dlm RMR.saya tau sgt sejarah moto tu..owner lama dia bdk kl superbike..slalu turun awana..plat MV 4900..skrg owner dia pki CBR600RR..dan ader lg crita2 tersembunyi...huhu.. Laughing

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by ZX7R on Tue Sep 29, 2009 6:36 am

WAH.....NI FILEM REMPIT JALANAN.SAYA ADE FILEM HONDA CUP VS KATANA.TP X TAU NAK MASUKKAN.BANYAK SHOK! affraid

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Tue Sep 29, 2009 8:17 am

BANDIT wrote:WAH.....NI FILEM REMPIT JALANAN.SAYA ADE FILEM HONDA CUP VS KATANA.TP X TAU NAK MASUKKAN.BANYAK SHOK! affraid

huhuhu! aku pn dah tgk! mmg giler...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Tue Sep 29, 2009 8:25 am

BANDIT wrote:WAH.....NI FILEM REMPIT JALANAN.SAYA ADE FILEM HONDA CUP VS KATANA.TP X TAU NAK MASUKKAN.BANYAK SHOK! affraid

hah aper lg..mnta bantuan la sama itu en faizul..kasi load tu crita..bg umph skit nie forum.. Laughing

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Tue Sep 29, 2009 8:35 am

randygpz old sbk wrote:
BANDIT wrote:WAH.....NI FILEM REMPIT JALANAN.SAYA ADE FILEM HONDA CUP VS KATANA.TP X TAU NAK MASUKKAN.BANYAK SHOK! affraid

huhuhu! aku pn dah tgk! mmg giler...huhuhu! Very Happy

baru aku ingat! geng jahat dlm FiLem tu pn pakai NSR250 PGM1...btol tak bandit? huhuhu!

dlm OLD SBK geng kite ni pn ade sbijik NSR250 PGM1,bpk br je lpas seting sblm raye hr tu...skng owner sdang bgembira dgn mto nye...stelah beberapa purnama tsadai koma mnuggu otak baru...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by ZX7R on Tue Sep 29, 2009 9:26 am

YA BETOL....EN RANDY

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by zul_cbr on Tue Sep 29, 2009 6:03 pm

design motor ni mmg sangat2 cantik. mmg race replica.

kat Singapore boleh jumpa lagi PGM IV...MC28...nak start pakai card...mmg smart...termaju di zamannya.


zul_cbr

Age : 28
Location : JB, MLK

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by faizul_11 on Tue Sep 29, 2009 6:28 pm

zul_cbr wrote:design motor ni mmg sangat2 cantik. mmg race replica.

kat Singapore boleh jumpa lagi PGM IV...MC28...nak start pakai card...mmg smart...termaju di zamannya.


motor camni kalau beli kat Temasik kena berapa diut? Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 7:54 am

mto si amat pgm1 pn dah mcm pluru! ni kan plak pgm4? huhuhu!

tp cdi dia je dah dkat $4k geng...aduh... Laughing

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 8:14 am

randygpz old sbk wrote:mto si amat pgm1 pn dah mcm pluru! ni kan plak pgm4? huhuhu!

tp cdi dia je dah dkat $4k geng...aduh... Laughing

ini mcm..tokey bleh demam!hehe
apo pun...gsx dlm atiku..huhu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 8:23 am

demam tak demam la...tp owner bg duit cash kat bpk! trus amk mto wat raye....nti la ble2 aku ajk dia lepak dgn kite...umah dia pn 3mint je dr umah abg nan,2mint dr umah bandit,2.5mint dr umah zul...tp dr umah aku jauh la wetland...lebih kurg 20mint naik ex5...tp klu naik gpz merah aku 15saat je syuk! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 8:27 am

eh2..poyo nyer..bkin panas jer...nipis jer tlinga adik dgr bang....adoi...msti area tu bnyk t'light dgn koner..tu yg nk papah jer tu.. Evil or Very Mad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 8:40 am

shuk gsx750e wrote:eh2..poyo nyer..bkin panas jer...nipis jer tlinga adik dgr bang....adoi...msti area tu bnyk t'light dgn koner..tu yg nk papah jer tu.. Evil or Very Mad



huhuhu! area tu smua klapa sawit je.... Very Happy


tp mmg diorg tu smua duk dekat2 je...makluml a skampong...aku je yg jauh skit! tp R&R dengkil 5mint je dr umah aku,klu ikut laluan badak la...huhuhu! Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by faizul_11 on Wed Sep 30, 2009 8:41 am

Kalau PGM1 dah harga 12k, PGM4 mesti dalam 20k++. boleh dapat ninja 9 sebijik yang terbengkalai tu.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by faizul_11 on Wed Sep 30, 2009 8:44 am

shuk gsx750e wrote:eh2..poyo nyer..bkin panas jer...nipis jer tlinga adik dgr bang....adoi...msti area tu bnyk t'light dgn koner..tu yg nk papah jer tu.. Evil or Very Mad

kat sana memang dah ada trek cubcross. trek lalu bawah pokok sawit. kalau overshoot, makan buah sawit la jawabnya. sebab tu orang area sana boleh buat filem Tapah - cameron trek day.. dah biasa makan buah sawit. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 8:45 am

faizul_fzr wrote:
shuk gsx750e wrote:eh2..poyo nyer..bkin panas jer...nipis jer tlinga adik dgr bang....adoi...msti area tu bnyk t'light dgn koner..tu yg nk papah jer tu.. Evil or Very Mad

kat sana memang dah ada trek cubcross. trek lalu bawah pokok sawit. kalau overshoot, makan buah sawit la jawabnya. sebab tu orang area sana boleh buat filem Tapah - cameron trek day.. dah biasa makan buah sawit. Very Happy Very Happy

btol2...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 8:48 am

ader plak tukang back up..tau la satu kmpg..ayo..rizal nie pon satu la..lmbt lak join porum nie..sape la nk back aku nie..tlg..blalang.. Sad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by faizul_11 on Wed Sep 30, 2009 8:58 am

rizal pun tau kat sana ada trek. sebab kalau dia nak pegi bengkel pokok manggis, mesti lalu tepi trek sawit tu. hahaha..

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 9:04 am

ok la..surrender la..korang mng.. Crying or Very sad

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 9:10 am

tu trek ladang sawit! blom trek kat quaters jkr tu! lagi hebat! trek makan tulang blkg dgn pinggang! ngeri..... Laughing

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by faizul_11 on Wed Sep 30, 2009 9:13 am

yup.. ada 2 trek la kat tempat kitorang. tapi tak tau bila nak buat event lagi. best woo. tengok FX125 cross version. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 11:24 am

yer la..tmpt korang jer la yg best..tmpt org lain smua tkder jln..pki smpn agaknyer...mana plak la si amy nie..psl dia jer poskod sama aku..mgkn dia bleh back aku...amy!!!!mana hang????

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 30, 2009 11:36 am

shuk gsx750e wrote:yer la..tmpt korang jer la yg best..tmpt org lain smua tkder jln..pki smpn agaknyer...mana plak la si amy nie..psl dia jer poskod sama aku..mgkn dia bleh back aku...amy!!!!mana hang????


yg blh bekap ko rizal je...klu ko nk dia sntiasa online,ko bli kan dia laptop dgn brodben skali...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 11:47 am

randygpz old sbk wrote:
shuk gsx750e wrote:yer la..tmpt korang jer la yg best..tmpt org lain smua tkder jln..pki smpn agaknyer...mana plak la si amy nie..psl dia jer poskod sama aku..mgkn dia bleh back aku...amy!!!!mana hang????


yg blh bekap ko rizal je...klu ko nk dia sntiasa online,ko bli kan dia laptop dgn brodben skali...huhuhu! Very Happy

haah yer la bang..btul ckp awk tu..pndi awk yer..."itu macam tokey lembu pon jual kandang bang!!"dia nk bli sdri la..hahaha.

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: HONDA NSR250 RR

Post by Sponsored content Today at 12:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum