selamat hari raya

View previous topic View next topic Go down

selamat hari raya

Post by sakti on Fri Sep 18, 2009 4:12 am

sempene hari raya yg bakal menjelme ni dan di bulan yg mulia ni cheers
sy SAKTI atau sblm ni H1N1 dengan rasa rendah dirinya ingin memohon ampun dan maaf dari kawan2 yg ada dlm ruangan forum ni..sekiranya kehadiran sy penah mengganggu kebahagiaan dan keharmonian forum ni..menyebabkn ada gambar2 yg hilang ke sekali lg sy memohon maaf..sy ni manusia biasa yg x lari dari melakukan kesilapan..mgkn ada diantara kata2 sy yg kawan2 x senangi..smmgnya sy x brniat nk mmperkecilkn kwn2 sume..sesungguhnya yg baik sume dtg dari ALLAH dan yg buruk 2 dtg dari kesilapan sy..harap2 kawan2 sume dpt memaafkn sy jika sy ada melakukn kesalahan.. akhir kata dari saya SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN...semoga hari nnti bakal menjanjikn kebahagiaan kpda kita sume..AMIN... Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by theonlyone on Fri Sep 18, 2009 4:51 am

sakti wrote:sempene hari raya yg bakal menjelme ni dan di bulan yg mulia ni cheers
sy SAKTI atau sblm ni H1N1 dengan rasa rendah dirinya ingin memohon ampun dan maaf dari kawan2 yg ada dlm ruangan forum ni..sekiranya kehadiran sy penah mengganggu kebahagiaan dan keharmonian forum ni..menyebabkn ada gambar2 yg hilang ke sekali lg sy memohon maaf..sy ni manusia biasa yg x lari dari melakukan kesilapan..mgkn ada diantara kata2 sy yg kawan2 x senangi..smmgnya sy x brniat nk mmperkecilkn kwn2 sume..sesungguhnya yg baik sume dtg dari ALLAH dan yg buruk 2 dtg dari kesilapan sy..harap2 kawan2 sume dpt memaafkn sy jika sy ada melakukn kesalahan.. akhir kata dari saya SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN...semoga hari nnti bakal menjanjikn kebahagiaan kpda kita sume..AMIN... Very Happy Very Happy

penat nak tulis ayat pnjg2, smbg ajelahyea...

saya pun begitu gak...mana2 kwn2 yg dah terkena, tersakit hati ngan post saya, bukan apa, sajer jer nak menyakat..heheheh...minta ampun & maaf dari theonlyone...

nak omong jawe orak reti..
keluputanne djalok ngapuro sing okeh...lahir batin...

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by faizul_11 on Mon Sep 28, 2009 6:30 am

sakti wrote:sempene hari raya yg bakal menjelme ni dan di bulan yg mulia ni cheers
sy SAKTI atau sblm ni H1N1 dengan rasa rendah dirinya ingin memohon ampun dan maaf dari kawan2 yg ada dlm ruangan forum ni..sekiranya kehadiran sy penah mengganggu kebahagiaan dan keharmonian forum ni..menyebabkn ada gambar2 yg hilang ke sekali lg sy memohon maaf..sy ni manusia biasa yg x lari dari melakukan kesilapan..mgkn ada diantara kata2 sy yg kawan2 x senangi..smmgnya sy x brniat nk mmperkecilkn kwn2 sume..sesungguhnya yg baik sume dtg dari ALLAH dan yg buruk 2 dtg dari kesilapan sy..harap2 kawan2 sume dpt memaafkn sy jika sy ada melakukn kesalahan.. akhir kata dari saya SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN...semoga hari nnti bakal menjanjikn kebahagiaan kpda kita sume..AMIN... Very Happy Very Happy

alamak. dah raya ke 9 baru perasan thread ni.

ye. sama-sama lah kita. jika ada keterlanjuran kata-kata yang menyentuh hati harap dapat lah kiranya di maafkan dari dulu kini dan selamanya. semoga dengan kehadiran hari raya ini, dapat mengeratkan lagi hubungan sesama rakan-rakan old SBK.

kalau dulu ada perselisihan faham antara kita, dapatlah diperbaiki demi merapatkan ukhuwah sesama umat Islam.

dengan itu saya menjemput semua rakan-rakan datang ke rumah pada 17 Oktober bersamaan 28 Syawal bagi memeriahkan majlis kesyukuran kelahiran baby ke 2 saya.

Sekian. Wasalam.

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by jimf on Mon Sep 28, 2009 9:18 am

salam...
takpe lambat pun x kisah...kita raya sebulan kan..
so...salam hari raya semua. Walaupun ada yg tidak berkesempatan utk bertemu dan bermesra, harap ikatan di forum ni cukup utk mengeratkan siratulrahim antara kita... mohon maaf sekira ada terkasar bahasa..

wassallam

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by ZX7R on Tue Sep 29, 2009 6:12 am

DAH LAME NAK MASUK FORUM NI X DAPAT2.BARU SEKARANG DAPAT.ALHAMDULILLAH.SAYA SEBAGAI PENDATANG BARU INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN Surprised

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by shukri on Tue Sep 29, 2009 7:40 am

yer ker..jd skrg dh dpt masuk kenal2 kan la diri awk en bandit.. Very Happy duk mana?pki moto aper?post la pic yg macho2 skali... cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by faizul_11 on Tue Sep 29, 2009 10:50 am

shuk gsx750e wrote:yer ker..jd skrg dh dpt masuk kenal2 kan la diri awk en bandit.. Very Happy duk mana?pki moto aper?post la pic yg macho2 skali... cheers

ye la betul. ramai kawan nak berkenalan ni. kalau dimelayukan nama BANDIT tu, jadi macam orang jahat je bunyi nye. affraid affraid

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by ZX7R on Wed Sep 30, 2009 6:53 am

sy pakai motor 125zr je.nak join kelab ni.ne tau esok2 gune motor berkuasa tinggi.dok banting je. bounce

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by shukri on Wed Sep 30, 2009 8:11 am

ok la tu..moto gak..mana tau kn racun sok samba lak old sbk satu..nak ker??huhu...nie ader prog cameron naik cub..ayuh kiter cub prix disana...!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat hari raya

Post by Sponsored content Today at 11:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum