PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by MrProfessor on Sun Jan 08, 2012 5:58 pm

Perhimpunan memang berjalan lancar .. mantapppp....

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Mon Jan 09, 2012 4:10 am

paling mahal kt tongkat tu..korang nmpk tak...semangat utk hadir tu ttp ader..cayok la bang tongkat..hehe... Very Happy

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Mon Jan 09, 2012 4:19 am

mana lg pic tuk mlm yg gilang gemilang tu?mnta dr DUN2 lain upload la yg pic yg diambil...DUN subang,sg buloh..tk bwk camera..huhu Razz

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by MrProfessor on Mon Jan 09, 2012 5:23 am

Ade muka ko Jagindas .. bukti kedatangan ni..






Sebahagian gambo yang dapat di ambik .. X leh post banyak2 .. al-maklum le kamera NORKIAh je .. tak berapa cantik... nak gambo cantik kene tanya ADUN Very Happy

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by katanaf4775 on Mon Jan 09, 2012 5:49 am

Best...memg best....walaupon basah kehujanan hihihihi....masa balik lagi best , masa kluar dari R&R aku ngan Zul Voyoger depan...lepas 3km tinggal aku ngan Zul Voyoger paling last yang tinggal kat belakang..... ride santai je hihihihi.... Very Happy Very Happy Very Happy

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by zull on Mon Jan 09, 2012 7:01 am

malu nyer tak dapat hadir... uhuk uhuk.

zull

Age : 34
Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by MrProfessor on Mon Jan 09, 2012 7:18 am

zull wrote:malu nyer tak dapat hadir... uhuk uhuk.
X datang takpe.. janji jiwa Old tu masih ada.. cuma FZR1000 sahabat kita agak kesepian ... rata2 di monopoli jentera Kawasaki dan Suzuki.. beberapa Honda ... cuma kalau ade lg penyertaan jentera Old bukan Jepun lagi cun kot .. BMW ke.. Ducati ke MotoGuzzi ke MV Agusta... lagi la meletop. Ni kerja ADUN kawasan ni nk mencari ahli2 baru ni .. Very Happy

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by MKI on Mon Jan 09, 2012 9:08 am

pasti akan menghadirkan diri lagi... insyaallah Surprised

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Mon Jan 09, 2012 9:14 am

ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by MrProfessor on Mon Jan 09, 2012 9:33 am

shukri wrote:ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing
Mantap gak lepak tabung .. semenjak jual lancer kotak dah tak kesana dah .. tp kalau mlm minggu goyang gak... al-maklum le roadtax last idup 22 july 2000 .... Laughing What a Face ... pale .. tp anyway boleh diusahakan .. Cool

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by manpanjang on Mon Jan 09, 2012 9:43 am

shukri wrote:ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing

aku sokong...teringat masa awal 90an dulu...mana tau leh jumpa kawan2 lama aku kat tabung... Very Happy

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Mon Jan 09, 2012 9:47 am

manpanjang wrote:
shukri wrote:ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing

aku sokong...teringat masa awal 90an dulu...mana tau leh jumpa kawan2 lama aku kat tabung... Very Happy

kwn2 lama heh..ya..sapa tk kenal man panjang..dari 89 setia dgn katana nyer... Razz br dpt 2 sokongan..yg lain?mr admin tlg pertimbangkan...tq I love you

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by randygpz old sbk on Mon Jan 09, 2012 3:20 pm

shukri wrote:
manpanjang wrote:
shukri wrote:ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing

aku sokong...teringat masa awal 90an dulu...mana tau leh jumpa kawan2 lama aku kat tabung... Very Happy

kwn2 lama heh..ya..sapa tk kenal man panjang..dari 89 setia dgn katana nyer... Razz br dpt 2 sokongan..yg lain?mr admin tlg pertimbangkan...tq I love you


aku stuju...
kite set 1 tarikh...
sape free blh la dtg...
sape tak free...pkir2 la mcm ne utk free & join...
atau duk umah je & bg alasan yg kwn2 lain blh dgr....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by jagindas on Mon Jan 09, 2012 3:45 pm

sekarang ni ramai lepak depan skit dari tabung tu
kat simpang tiga balai polis sentul
kat bawah klinik lourdes area zaini motor
sabtu malam minggu memang meriah kat situ
tabung aji lama jalan ipoh memang gempak
first lepak tabung
pastu ride lepak kat KFC pertama
pastu ride ke DAYABUMI
last finishing lepak balik kat tabung haji lama lalu
depan yaohan the mall
tu semua port zaman aku main RD dulu
huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by jimf on Mon Jan 09, 2012 5:22 pm

jagindas wrote:sekarang ni ramai lepak depan skit dari tabung tu
kat simpang tiga balai polis sentul
kat bawah klinik lourdes area zaini motor
sabtu malam minggu memang meriah kat situ
tabung aji lama jalan ipoh memang gempak
first lepak tabung
pastu ride lepak kat KFC pertama
pastu ride ke DAYABUMI
last finishing lepak balik kat tabung haji lama lalu
depan yaohan the mall
tu semua port zaman aku main RD dulu
huhu

haha...mengimbau kenangan silam...
teringat masa lepak kat "benteng" dulu...
masa tu asyik pasang gusti aje. Minum teh o segelas lepak smpi mlm..
DAYABUMI pun mmg port dulu...depan pej pos tu..
RV selalu kat Pertama, depan KFC tu...tp masa tu rasanya KFC xde lagi.
RV dgn geng Azura pun kat situ sebelum gi ride Lentang... masa tu laa KR250 aku tergolek..pehtu pencen kejap... Sad

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by randygpz old sbk on Mon Jan 09, 2012 5:55 pm

jimf wrote:
jagindas wrote:sekarang ni ramai lepak depan skit dari tabung tu
kat simpang tiga balai polis sentul
kat bawah klinik lourdes area zaini motor
sabtu malam minggu memang meriah kat situ
tabung aji lama jalan ipoh memang gempak
first lepak tabung
pastu ride lepak kat KFC pertama
pastu ride ke DAYABUMI
last finishing lepak balik kat tabung haji lama lalu
depan yaohan the mall
tu semua port zaman aku main RD dulu
huhu

haha...mengimbau kenangan silam...
teringat masa lepak kat "benteng" dulu...
masa tu asyik pasang gusti aje. Minum teh o segelas lepak smpi mlm..
DAYABUMI pun mmg port dulu...depan pej pos tu..
RV selalu kat Pertama, depan KFC tu...tp masa tu rasanya KFC xde lagi.
RV dgn geng Azura pun kat situ sebelum gi ride Lentang... masa tu laa KR250 aku tergolek..pehtu pencen kejap... Sad



fuhhh...ape lg? set tarikh la geng...huhuhu!
mane yg ade kite on je...

tambahan skit,last skali lepak dpn KLCC la...
dlu KLCC tak de...
klu ade dah tentu jd port puaka mghantui pikiran tiap kali ujung mggu mcm kat tabung....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Tue Jan 10, 2012 3:49 am

tabung?? daya bumi?? kat mana tu? tahun 80-an dulu, aku masih naik basikal lagi.. boleh kalau nak pegi melawat.. Very Happy Very Happy Very Happy

bila?? : hujung bulan. malam minggu. seminggu lepas raya cina..
aktiviti: makan limau cina beramai2..

zulvoyager tukang bawak limau la dengan cawan plastik. minum air hijau je. tadah dari motor zaim FZR1000. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Tue Jan 10, 2012 3:51 am

jimf wrote:
jagindas wrote:sekarang ni ramai lepak depan skit dari tabung tu
kat simpang tiga balai polis sentul
kat bawah klinik lourdes area zaini motor
sabtu malam minggu memang meriah kat situ
tabung aji lama jalan ipoh memang gempak
first lepak tabung
pastu ride lepak kat KFC pertama
pastu ride ke DAYABUMI
last finishing lepak balik kat tabung haji lama lalu
depan yaohan the mall
tu semua port zaman aku main RD dulu
huhu

haha...mengimbau kenangan silam...
teringat masa lepak kat "benteng" dulu...
masa tu asyik pasang gusti aje. Minum teh o segelas lepak smpi mlm..
DAYABUMI pun mmg port dulu...depan pej pos tu..
RV selalu kat Pertama, depan KFC tu...tp masa tu rasanya KFC xde lagi.
RV dgn geng Azura pun kat situ sebelum gi ride Lentang... masa tu laa KR250 aku tergolek..pehtu pencen kejap... Sad

psl lentang la nyaris RXZ aku masuk celah semak..tgh2 korner leh plak ader tonyok(khinzir)..haha lol!

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by zulvoyager on Tue Jan 10, 2012 3:56 am

limau bole2 x dar halpunyer setakat 3...4 kotak bole bawak hik2

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Tue Jan 10, 2012 3:57 am

ujung bulan tk cantik la..time tu nk raya cina operasi msti bnyk...kacau mood jer nnti...kita buat sblm raya cina atau selepas.. Question

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by zulvoyager on Tue Jan 10, 2012 4:00 am

kl town ka susah la ana mau pigi mau follow blkg keta jer boring2.... Embarassed Embarassed

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by shukri on Tue Jan 10, 2012 4:01 am

randygpz old sbk wrote:
shukri wrote:
manpanjang wrote:
shukri wrote:ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing

aku sokong...teringat masa awal 90an dulu...mana tau leh jumpa kawan2 lama aku kat tabung... Very Happy

kwn2 lama heh..ya..sapa tk kenal man panjang..dari 89 setia dgn katana nyer... Razz br dpt 2 sokongan..yg lain?mr admin tlg pertimbangkan...tq I love you


aku stuju...
kite set 1 tarikh...
sape free blh la dtg...
sape tak free...pkir2 la mcm ne utk free & join...
atau duk umah je & bg alasan yg kwn2 lain blh dgr....huhuhu! Very Happy

sapa tk free kn free kan gak...bayangkan la..klu dpt turun mcm meeting ari tu..pergh..rugi siut..nie silap2 leh pgl wartawan sinar...leh wat tajuk 'KEMBALINYER ZAMAN ERA 80/90an DI TAHUN MILINIUM' haha...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by katanaf4775 on Tue Jan 10, 2012 4:11 am

zulvoyager wrote:kl town ka susah la ana mau pigi mau follow blkg keta jer boring2.... Embarassed Embarassed

Abe Zul, itu mcm kalu kita la yg paling last sekali mcm ari tu kena tinggal.. huhuhu

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by katanaf4775 on Tue Jan 10, 2012 4:13 am

shukri wrote:
randygpz old sbk wrote:
shukri wrote:
manpanjang wrote:
shukri wrote:ok tk kalau TTS kita yang sebulan sekali tu kita buat di tabung jln ipoh? selain di jejantas sg buloh la..ke ada idea yg lain?komen sket....bkn apa..klu di tabung mmg dh sedia maklum tu la port hangat era 80an/90an(awal)..seusia jentera oldsbk kita la... Twisted Evil Laughing

aku sokong...teringat masa awal 90an dulu...mana tau leh jumpa kawan2 lama aku kat tabung... Very Happy

kwn2 lama heh..ya..sapa tk kenal man panjang..dari 89 setia dgn katana nyer... Razz br dpt 2 sokongan..yg lain?mr admin tlg pertimbangkan...tq I love you


aku stuju...
kite set 1 tarikh...
sape free blh la dtg...
sape tak free...pkir2 la mcm ne utk free & join...
atau duk umah je & bg alasan yg kwn2 lain blh dgr....huhuhu! Very Happy

sapa tk free kn free kan gak...bayangkan la..klu dpt turun mcm meeting ari tu..pergh..rugi siut..nie silap2 leh pgl wartawan sinar...leh wat tajuk 'KEMBALINYER ZAMAN ERA 80/90an DI TAHUN MILINIUM' haha...


best tu ...

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by Chef Bob on Tue Jan 10, 2012 5:09 am

i follow... ingat masa pakai honda rider... Razz

Chef Bob

Location : Kajang taman sutera

View user profile

Back to top Go down

Re: PERHIMPUNAN AGUNG OLD SUPERBIKE OWNER

Post by Sponsored content Today at 6:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum