Tuk.. Tuk.. Tuk.. Kawan Baru Xpose Diri

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Tuk.. Tuk.. Tuk.. Kawan Baru Xpose Diri

Post by Camel on Wed Nov 23, 2011 2:15 pm

tu la...
senang sgat nak jaga GSXR ni...
sbb dia x ada air, guna oil cool...
tukar minyak hitam cukup time, spoket & rantai tukar bila dah haus, tukar tayar bila bunga dah haus dan isi minyak terus ride...
motor ni sy pernah try speed 280 haiwey elite.... tu pun belum pulas abis sebab dah x berani...

Back to top Go down

Re: Tuk.. Tuk.. Tuk.. Kawan Baru Xpose Diri

Post by MrProfessor on Wed Nov 23, 2011 5:46 pm

Simpan je bang...ST11 mmg mantop tapi bila sesekali nak bawak gsx tu yang rasa feel lagi cantik ... Very Happy

Back to top Go down

Re: Tuk.. Tuk.. Tuk.. Kawan Baru Xpose Diri

Post by Camel on Thu Nov 24, 2011 3:33 am

tu la pasal, mmg sayang nak jual GSXR ni...
tapi x sempat nak naik & gaja ke dua2 bike ni...
sampaikan GSXR ni bagi kat sepupu jaga kan...
dia la yg bawak & jaga GSXR ni...

Back to top Go down

Re: Tuk.. Tuk.. Tuk.. Kawan Baru Xpose Diri

Post by Sponsored content Today at 11:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum