mencari old sbk tersadai

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by zulvoyager on Wed May 02, 2012 3:27 am

waa itu mcm ka setuju nihh Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by jagindas on Wed May 02, 2012 7:25 am

bicara kat alam maya je sudah...

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by Albab on Thu May 10, 2012 6:12 pm

Dengar cite WAREN TANGKAP DAH KELUAR utk DUA saksi UTAMA betul ke Faizul_11 affraid affraid affraid affraid affraid

Albab

Location : Banting

View user profile http://albabtrading.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by akumatmoto on Fri May 11, 2012 12:10 pm

Tolong2...dah terlalu ramai org2 yg tah dari mane dok tipon aku tanye soalan bukan2 ni...tolong2.... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by novice_blok on Fri May 11, 2012 1:47 pm

kes ni amat menarik....x sabo nk tgu kesudahan nya..hehehe

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by akumatmoto on Sat May 12, 2012 8:31 am

haa....kalu yg tau mesti tak sabor nak tau kesudahan die,pd yg tak tau cam aku ni terpinge pinge la jadinyerr..huhuhu.... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by jagindas on Sat May 12, 2012 5:56 pm


jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by faizul_11 on Thu May 17, 2012 5:54 am

jagindas wrote:

dengan bangga kencingkan orang..
bila sendiri kena kencing, mula keluar nasihat dosa la apa la...
tapi takut buat statement..
ini macam bukan anak jantan la..

baling batu sembunyi tangan.. itu pengecut namanya..
jangan ingat boleh terlepas kes ni.. semua orang tengah tunggu kesudahan kes ni..

_________________

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by Admin on Thu May 17, 2012 6:09 am

hari ni 17/5/2012
adalah hari yang ke 96 penyiasatan kes dijalankan.

perbicaraa akan bersidang pada hari ke-100 bersamaan hari Isnin 14/5/2012.

tertuduh bersama 3 orang saksi telah dikenal pasti.

Ini adalah bertujuan untuk pengajaran dan peringatan kepada yang lain supaya tidak membuat onar didalam forum ini.
Juga untuk mengelakkan penganiayaan kepada kawan-kawan yang sudah lama dikenali.
Yang penting adalah untuk menjaga nama baik 'Old Superbike Owners'.

Semua forum ada masalah sendiri iaitu penyalahgunaan forum untuk kepentingan diri sendiri.

Oleh itu, thread untuk perbincangan masalah salah laku ahli akan dibuka tidak lama lagi.
KLIK DISINI

Sekian Terima Kasih
Admin.

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by kawa_zephyr_750 on Thu May 17, 2012 8:13 am

Admin wrote:hari ni 17/5/2012
adalah hari yang ke 96 penyiasatan kes dijalankan.

perbicaraa akan bersidang pada hari ke-100 bersamaan hari Isnin 21 Mei 2012 bukan 14 Mei 2012.

tertuduh bersama 3 orang saksi telah dikenal pasti.

Ini adalah bertujuan untuk pengajaran dan peringatan kepada yang lain supaya tidak membuat onar didalam forum ini.
Juga untuk mengelakkan penganiayaan kepada kawan-kawan yang sudah lama dikenali.
Yang penting adalah untuk menjaga nama baik 'Old Superbike Owners'.

Semua forum ada masalah sendiri iaitu penyalahgunaan forum untuk kepentingan diri sendiri.

Oleh itu, thread untuk perbincangan masalah salah laku ahli akan dibuka tidak lama lagi.
KLIK DISINI

Sekian Terima Kasih
Admin.

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari old sbk tersadai

Post by Sponsored content Today at 5:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum