wirering diagram ar125

View previous topic View next topic Go down

wirering diagram ar125

Post by zulvoyager on Mon Oct 31, 2011 7:27 pm

saper2 ade boleh la bagi kat aku fotocopy ke atau link kat web yg boleh download free nak siapkan projek terbengkalai ....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by amy on Tue Nov 01, 2011 8:54 am

kalau ada masa kawe tolong tgkkan ye..

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by zulvoyager on Wed Nov 02, 2011 3:55 am

ok tunggu ni mau bagi idop yg dlm stor tu biar lame2 nnti reput... Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by randygpz old sbk on Wed Nov 02, 2011 9:05 am

tank br ting tu kuar kotak! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by zulvoyager on Thu Nov 03, 2011 7:40 pm

tu la pasal biar lame2 nnti tank plk reput rugi banyak ooo lol!

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by Ninja1988 on Fri Nov 04, 2011 3:16 pm

zulvoyager wrote:tu la pasal biar lame2 nnti tank plk reput rugi banyak ooo lol!

Jual je bro! tak payah susah2 nak repair! Nanti motor AR125 dah idop.... tinggalkan pulak superbike tu....

Ninja1988

Location : Telok P. Garang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by zulvoyager on Fri Nov 04, 2011 9:25 pm

haha lame menyepi keluar negara ka.... Very Happy Very Happy


Last edited by zulvoyager on Fri Nov 04, 2011 9:28 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : false)

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by Ninja1988 on Sat Nov 05, 2011 2:21 am

zulvoyager wrote:haha lame menyepi keluar negara ka.... Very Happy Very Happy

Biasalah tu.... busy sikit... seminggu sebelum raya puasa hari tu, gearbox wira aku breakdown... ambik masa 2 minggu nak repair... Lepas tu anak ambik UPSR, hujung Oct. yg Tahun 1 pulak exam... huh... sebok..sebok..sebok... tapi dlm negeri selangor je... nak gi 'Terengganu' malu! Dah kena gasak kuat2.. Embarassed

Ninja1988

Location : Telok P. Garang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by zulvoyager on Sat Nov 05, 2011 8:48 am

Haha itu wira hantar repair kat yard motorsport ke...atau sendiri bikin ninja yg sadai tu aper ceritanya.... Smile Smile

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by Ninja1988 on Sun Nov 06, 2011 4:31 am

zulvoyager wrote:Haha itu wira hantar repair kat yard motorsport ke...atau sendiri bikin ninja yg sadai tu aper ceritanya.... Smile Smile

Betol... betol... betol... Hantar kat yard utk check computer box... mula2 tu computer box terbakar... lepas tu lupa nak skrew balik 'wire' ke body... keta jalan guna gear 3 je...

Moto ninja tu OK.. cuma nak kena tuning carb sikit. Level petrol 3 drp 4 carb tu mungkin lebih sikit. Bila ram kuat sikit, ada bunyi 'poping'!

Ninja1988

Location : Telok P. Garang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by zulvoyager on Sun Nov 06, 2011 5:48 am

haha itu hari ader gak pegi yard diagnosis keta ada mslh sikit ....senang2 boleh la minum teh kat anjung santai.......lepak dgn geng retro... Very Happy Very Happy


zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: wirering diagram ar125

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum