Salam Perkenalan....dari am

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan....dari am

Post by am on Sat Sep 05, 2009 5:24 am

Salam dan selamat sejahtera bro semua.
Moto guna skrg, zx1100 tahun '92.
Nama saya Amir, duduk kat bukit beruntung...
Harap rakan-rakan dari sini boleh beri tunjuk ajar dan dapat kita berkenalan dan menambahkan lagi ilmu
dalam bidang yg kita gemari.
Insyaalah, ada kelapangan boleh jumpa.

Tq.

am

Location : Bkt Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by shukri on Sun Sep 06, 2009 12:51 pm

salam diterima..slamat ber forum..
welcome2...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by faizul_11 on Sun Sep 06, 2009 6:00 pm

am wrote:Salam dan selamat sejahtera bro semua.
Moto guna skrg, zx1100 tahun '92.
Nama saya Amir, duduk kat bukit beruntung...
Harap rakan-rakan dari sini boleh beri tunjuk ajar dan dapat kita berkenalan dan menambahkan lagi ilmu
dalam bidang yg kita gemari.
Insyaalah, ada kelapangan boleh jumpa.

Tq.

salam bro..

baru kitorang tercari-cari, takde ke owner ZX11 kat sini. Bukit Beruntung tak le jauh sangat. lepas raya kita buat gathering kat RNR Sungai Buloh. cheers cheers

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by zulvoyager on Sun Sep 06, 2009 6:51 pm

Boleh tu di RNR sungai buloh bawak sekali kuih2 raya baru meriah hahaha....kalau ada geng old kat bukit beruntung tu ajak sekali....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by am on Mon Sep 07, 2009 5:24 am

zulvoyager wrote:Boleh tu di RNR sungai buloh bawak sekali kuih2 raya baru meriah hahaha....kalau ada geng old kat bukit beruntung tu ajak sekali....

Heheee...time kasih...insyaallah saya akan datang....
Nanti saya ajak kwn-kwn yang lain...
Shah fjr pun ada kat sini, dia selalu gak join old superbike punya event....

am

Location : Bkt Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by faizul_11 on Tue Sep 08, 2009 5:55 am

am wrote:
zulvoyager wrote:Boleh tu di RNR sungai buloh bawak sekali kuih2 raya baru meriah hahaha....kalau ada geng old kat bukit beruntung tu ajak sekali....

Heheee...time kasih...insyaallah saya akan datang....
Nanti saya ajak kwn-kwn yang lain...
Shah fjr pun ada kat sini, dia selalu gak join old superbike punya event....

ooo. ini shah punya geng la ni ye. last kitorang jumpa dia masa program day ride to rantau panjang. tapi dia ikut sampai Banding je. pastu patah balik sebab tayar dah nak sampai benang. Crying or Very sad Crying or Very sad

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 09, 2009 11:03 am

slmat dtg kami ucapkan pd am...slmt bkenalan...huhuhu! area rawang kite ade eja GSX750es dgn shah fj la...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan....dari am

Post by Sponsored content Today at 6:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum