Hello to all Otais and Bros!!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Wed Nov 02, 2011 8:00 am

katanaf4775 wrote:
faizul_11 wrote:
Sathiya Selvam wrote:Im newbie here...Hope to know each one of you!

you are most welcome bro.. more suzzy inside is better.. huhuhu..
1980 Suzuki GSX1100 16v is not too old. but too power for us.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Welcome to the Suzi club bro...hahaha...GSX1100 , wow awesome....i love that Suzi.

Thanks bro... love the GSXR1100 m or n too..awesome bike...

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by hideyoshi on Tue Nov 08, 2011 9:43 pm

welcome bro...

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by tetikus on Thu Nov 10, 2011 5:23 pm

gambar bro sathiya....dah tak sabo nak tengok ni...huhuhu

Back to top Go down

My Machine tua...lol

Post by Sathiya Selvam on Sat Nov 12, 2011 6:58 am

[img][/img]

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Sat Nov 12, 2011 7:00 am

kawa_zephyr_750 wrote:fullamak, makin banyak suzi join forum ni siot...

Mestilah bro...Retro Suzi...The Best! Very Happy

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by tetikus on Sat Nov 12, 2011 9:13 am

Perghhh...terbaik! Gambar ni kat rumah ke bro Sathiya? Nampak macam banyak lagi khazanah2 rahsia yang belum diwar-warkan....thehehehe

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by katanaf4775 on Sun Nov 13, 2011 4:25 am

Sathiya Selvam wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:fullamak, makin banyak suzi join forum ni siot...

Mestilah bro...Retro Suzi...The Best! Very Happy

Wow u r awesome dude....
Banyak collection tu....phew witt...

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by jagindas on Sun Nov 13, 2011 4:35 am

Sathiya Selvam wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:fullamak, makin banyak suzi join forum ni siot...

Mestilah bro...Retro Suzi...The Best! Very Happy

i like it bro
memang betul
retro suzie is the best
cheers

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Sun Nov 13, 2011 12:35 pm

katanaf4775 wrote:
Sathiya Selvam wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:fullamak, makin banyak suzi join forum ni siot...

Mestilah bro...Retro Suzi...The Best! Very Happy

Wow u r awesome dude....
Banyak collection tu....phew witt...
.


Thanks bro... Adalah sikit2

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Sun Nov 13, 2011 12:41 pm

tetikus wrote:Perghhh...terbaik! Gambar ni kat rumah ke bro Sathiya? Nampak macam banyak lagi khazanah2 rahsia yang belum diwar-warkan....thehehehe


Rumah I bro..adalah vespas Dan RD250b 74 air-cooled ...rare juga motor tu..sofar kat perak Ada sebiji sahaja..

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by MrProfessor on Mon Nov 14, 2011 3:52 am

RD250B? Pakai brek drum belakang kan?

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by MKI on Mon Nov 14, 2011 4:00 am

Sathiya Selvam wrote:
tetikus wrote:Perghhh...terbaik! Gambar ni kat rumah ke bro Sathiya? Nampak macam banyak lagi khazanah2 rahsia yang belum diwar-warkan....thehehehe


Rumah I bro..adalah vespas Dan RD250b 74 air-cooled ...rare juga motor tu..sofar kat perak Ada sebiji sahaja..

motor ni ada sebijik jek mungkinkah saya pernah melihat di suatu ketika Kuala Kangsar Event 2006 Warna Silver (kurang pasti) Indian Guy BadaN Big hehe bawak.. klo xsalah la..

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Mon Nov 14, 2011 4:58 am

MrProfessor wrote:RD250B? Pakai brek drum belakang kan?

Hello Prof..Rd250b depannya disc brake.. belakang drum besar gajah...lol 6 speed juga time tu ..1974..
Kalau drum depan belakang.. is yamaha yd250 a.k.a big bear.. kat ipoh ada satu juga tapi tersadai dan tiada geran.. tak jual pun.. singh owner.. a.k.a 'ikan keli'.. rumah dia ada dekat 35-40biji retros from british to italian to japun chais.. kebanyakan tersadai dan tiada geran.. ada yng ada geran tapi owner dah meninggal.. Rumah dia pun dikenali sebagai Junkyard or Motorcycles GraveYard!! kakakaka ..Cheers bro

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Mon Nov 14, 2011 5:15 am

MKI wrote:
Sathiya Selvam wrote:
tetikus wrote:Perghhh...terbaik! Gambar ni kat rumah ke bro Sathiya? Nampak macam banyak lagi khazanah2 rahsia yang belum diwar-warkan....thehehehe


Rumah I bro..adalah vespas Dan RD250b 74 air-cooled ...rare juga motor tu..sofar kat perak Ada sebiji sahaja..

motor ni ada sebijik jek mungkinkah saya pernah melihat di suatu ketika Kuala Kangsar Event 2006 Warna Silver (kurang pasti) Indian Guy BadaN Big hehe bawak.. klo xsalah la..

Hello Bro MKI.. memang betul 2006 and 2007 the rd250b ride to kuala kangsar.. yg badan besar mcm wwe wrestler tu adik saya...lol/.. motor warna biru tua... my RD nicknamed the Road Dinasour..lol

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by tetikus on Tue Nov 15, 2011 12:19 pm

Sathiya Selvam wrote:
MrProfessor wrote:RD250B? Pakai brek drum belakang kan?

Hello Prof..Rd250b depannya disc brake.. belakang drum besar gajah...lol 6 speed juga time tu ..1974..
Kalau drum depan belakang.. is yamaha yd250 a.k.a big bear.. kat ipoh ada satu juga tapi tersadai dan tiada geran.. tak jual pun.. singh owner.. a.k.a 'ikan keli'.. rumah dia ada dekat 35-40biji retros from british to italian to japun chais.. kebanyakan tersadai dan tiada geran.. ada yng ada geran tapi owner dah meninggal.. Rumah dia pun dikenali sebagai Junkyard or Motorcycles GraveYard!! kakakaka ..Cheers bro

Ni sah-sahla kene buat lawatan sambil belajar ke tempat tu....takleh jadi nih...

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by kawa_zephyr_750 on Tue Nov 15, 2011 4:09 pm

jom konvoi ke ipoh, ipoh mali talak sombong

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by MKI on Wed Nov 16, 2011 4:19 am

kawa_zephyr_750 wrote:jom konvoi ke ipoh, ipoh mali talak sombong

Very Happy jom.. setuju jek, melawat kawasan sambil kenal3

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Wed Nov 16, 2011 5:07 am

kawa_zephyr_750 wrote:jom konvoi ke ipoh, ipoh mali talak sombong

Boleh boleh..tada hal..lawatan to nasi ganja pun boleh...lol Smile

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by zulvoyager on Wed Nov 16, 2011 5:10 am

huhu x boleh ooo ganja2 nnti kena tangkap polis mau tengok u punya koleksi mana tau ada mau juai....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Wed Nov 16, 2011 7:09 am

zulvoyager wrote:huhu x boleh ooo ganja2 nnti kena tangkap polis mau tengok u punya koleksi mana tau ada mau juai....

Dont worry Abang Zul.. ganja shop ni dah kowtimkan polis.. lagi pun ramai polis yg makan kat sana..lol..pasal sudah addicted.. ganja yg diaorg gunakan untuk memasak makanan dikenali sebagai 'Ganja Racing' .. baik untuk kesihatan bikers .. Laughing
lepas makan lagi laju lah riding kerana sudah steam.. Very Happy

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by jagindas on Wed Nov 16, 2011 12:49 pm

Sathiya Selvam wrote:
zulvoyager wrote:huhu x boleh ooo ganja2 nnti kena tangkap polis mau tengok u punya koleksi mana tau ada mau juai....

Dont worry Abang Zul.. ganja shop ni dah kowtimkan polis.. lagi pun ramai polis yg makan kat sana..lol..pasal sudah addicted.. ganja yg diaorg gunakan untuk memasak makanan dikenali sebagai 'Ganja Racing' .. baik untuk kesihatan bikers .. Laughing
lepas makan lagi laju lah riding kerana sudah steam.. Very Happy

adabetul ke ini statement?...
kasi tau kat saya kat mana alamat kedai ganja tu
nak tengok sejauh mana dia boleh kautim

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by faizul_11 on Wed Nov 16, 2011 1:57 pm

hehehe..

kan, orang Pusat dah bersuara. ganja2 ni x boleh buat main.. karang kena cekup.. tak kira la kastam ke, polis ke, cikgu ke, bomba ke, menteri ke, mat rempit, kalau dah masuk ganja memang kena masuk pusat la.. huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Wed Nov 16, 2011 5:35 pm

jagindas wrote:
Sathiya Selvam wrote:
zulvoyager wrote:huhu x boleh ooo ganja2 nnti kena tangkap polis mau tengok u punya koleksi mana tau ada mau juai....

Dont worry Abang Zul.. ganja shop ni dah kowtimkan polis.. lagi pun ramai polis yg makan kat sana..lol..pasal sudah addicted.. ganja yg diaorg gunakan untuk memasak makanan dikenali sebagai 'Ganja Racing' .. baik untuk kesihatan bikers .. Laughing
lepas makan lagi laju lah riding kerana sudah steam.. Very Happy

adabetul ke ini statement?...
kasi tau kat saya kat mana alamat kedai ganja tu
nak tengok sejauh mana dia boleh kautim

Ganja yg dimaksudkan bukan ganja betul.. Nama kedai ni dikenali sebagai kedai Nasir ganja... Pergi lah kedai dia...iklan kat Surat Khabar pun Ada bro...Ipoh Famous Nasi Ganja...lepas makan sure ketagih...haha... Kedai dia sebelah balai polis Ipoh! Lol jln yang kalsom

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by MrProfessor on Thu Nov 17, 2011 3:57 am

.. kene g ride sana jagindas.. aku ade dengar adik ipar aku cerita pasal nasik ganja ni ..mmg famous kat sana .. Very Happy ..nk try gak kesedapan yang digembargemburkan tu .. sambil2 singgah rumah
Sathiya Selvam tgk koleksi moto dia .. Very Happy

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sathiya Selvam on Thu Nov 17, 2011 4:12 am

MrProfessor wrote: .. kene g ride sana jagindas.. aku ade dengar adik ipar aku cerita pasal nasik ganja ni ..mmg famous kat sana .. Very Happy ..nk try gak kesedapan yang digembargemburkan tu .. sambil2 singgah rumah
Sathiya Selvam tgk koleksi moto dia .. Very Happy

Anytime Prof.. Roger dulu sebelum mari ye.. Year end Ada banyak outstation ride... Very Happy

Sathiya Selvam

Location : ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello to all Otais and Bros!!

Post by Sponsored content Today at 5:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum