Weekend korang pegi mana ek?

View previous topic View next topic Go down

Weekend korang pegi mana ek?

Post by jep on Mon Oct 24, 2011 11:05 am

Salam Sahabat-sahabat sekalian.

Nak tahu, korang semua weekend ride ke mana? Awana? Bukit Tinggi? Saya selalu ride Ahad pagi Karak-Awana, kadang-kadang je naik Bukit Tinggi. Tapi tak jumpa geng-geng motor otai ni. Penat nak mengejar motor injection baru-baru ni.

Thanks. Very Happy

jep

Location : PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by randygpz old sbk on Mon Oct 24, 2011 11:43 am

aku weekend biasa masuk utan je cr akar2 kayu...

uluyam,btg kali,awana,bkt tiggi...seram...
hebat2 tu....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by faizul_11 on Mon Oct 24, 2011 11:51 am

weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by kawa_zephyr_750 on Mon Oct 24, 2011 11:59 am

Best gak kita kumpul beramai2 kat puncak genting menyaksikan moto Izul yang baru dan jumpa member2 forum yang baru.

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by randygpz old sbk on Mon Oct 24, 2011 12:08 pm

faizul_11 wrote:weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy




huhuhu! btol zul...

rahsia kjayaan mto arang batu menewaskan injection ialah;
"kurangkan tido,byk kan latihan"
huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by MrProfessor on Mon Oct 24, 2011 1:44 pm

faizul_11 wrote:weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy
Seram sejuk kemende.... lagi slow ke Zul ??? Very Happy ..Semalam aku tengok keluar Exit KLIA berdesup terus ilang ... Very Happy Upsss Laughing Laughing .. lupa lak ... Eleven ...Mmg le x rasa berdesup...

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by jep on Mon Oct 24, 2011 3:35 pm

faizul_11 wrote:weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy


Salam bro. Laughing FZi potong, aku biar jalan je. Tak peduli sangat, dia orang poskod lain, bukan kategori 1,000. Tapi, kategori 1,000 mesti kejar la. Tu yang sakit hati tu... Hehehe...

Tapi kalau dapt join ramai-ramai geng2 motor '82-'92, lagi syok.

jep

Location : PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by jep on Mon Oct 24, 2011 3:39 pm

MrProfessor wrote:
faizul_11 wrote:weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy
Seram sejuk kemende.... lagi slow ke Zul ??? Very Happy ..Semalam aku tengok keluar Exit KLIA berdesup terus ilang ... Very Happy Upsss Laughing Laughing .. lupa lak ... Eleven ...Mmg le x rasa berdesup...

Prof.... Bile taiko cakap slow.... Slow bagi dia orang "200 km/j". Kalau laju dia orang "300 km/j". Hahha.... Kalau dia orang kata "duk umah rilek", dia orang tengah layan 120 km/j - 140 km/j. Razz

jep

Location : PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by randygpz old sbk on Tue Oct 25, 2011 8:00 am

jep wrote:
MrProfessor wrote:
faizul_11 wrote:weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy
Seram sejuk kemende.... lagi slow ke Zul ??? Very Happy ..Semalam aku tengok keluar Exit KLIA berdesup terus ilang ... Very Happy Upsss Laughing Laughing .. lupa lak ... Eleven ...Mmg le x rasa berdesup...

Prof.... Bile taiko cakap slow.... Slow bagi dia orang "200 km/j". Kalau laju dia orang "300 km/j". Hahha.... Kalau dia orang kata "duk umah rilek", dia orang tengah layan 120 km/j - 140 km/j. Razz


huhuhu! hebat...hebat.... Very Happy

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by jagindas on Tue Oct 25, 2011 1:32 pm

ngeri wooo...
sempat gak jumpa marco simoncelli mlm sebelum dia eksiden

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by MrProfessor on Tue Oct 25, 2011 2:41 pm

jep wrote:

Prof.... Bile taiko cakap slow.... Slow bagi dia orang "200 km/j". Kalau laju dia orang "300 km/j". Hahha.... Kalau dia orang kata "duk umah rilek", dia orang tengah layan 120 km/j - 140 km/j. Razz
Betul la Jep... tu falsafah taiko tu ...

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by jep on Wed Oct 26, 2011 4:47 pm

Hehe... So, bile korang keluar lagi weekend? Nak join....

jep

Location : PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by SRADG6 on Fri Oct 28, 2011 4:56 am

Bro Jep,
Bro ride karak setiap Ahad ke?Saya maybe sebulan 2 kali. Tapi rasanya takleh join bro kot pasal saya poskod lain hehe 750..
Kalau nampak srad tengah ride santai lane kiri tu hello-hello laa.. Very Happy

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by katanaf4775 on Wed Nov 02, 2011 4:33 am

faizul_11 wrote:weekend ni dok rumah je.. tengah seram sejuk tengok video simoncelli.. naik motor pun slow2 je sekarang ni.

kejar motor injection? huhuhu.. FZi pun injection jugak. x kan x boleh kejar? kena tingkatkan latihan ni. buat latih tubi. baru boleh cucuk injection.. Very Happy Very Happy Very Happy


hihihi....baik cikgu hihihi..

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Weekend korang pegi mana ek?

Post by Sponsored content Today at 5:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum