ZZR1100 C2

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZR1100 C2

Post by jagindas on Sun Oct 09, 2011 9:35 am

alam maya bergaya dengan FZR barunya sebentar tadi kat restoran mohideen banting
izul memecut dengan lajunya bernadikan ZZR1100
apapun biar sesama berjuang
jangan tinggalkan kengkawan
semua sama rata
sama rasa huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR1100 C2

Post by kawa_zephyr_750 on Sun Oct 09, 2011 10:29 am

Gempak wo... apapun jgn tinggal member2 yang bawah 1k ni.

kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR1100 C2

Post by faizul_11 on Sun Oct 09, 2011 12:20 pm

hahaha...

ZX11 berjuang bersama ZX10R, CBR1000R, Honda Firestorm.. saja nak test mesin tua dan bagak.. rupa-rupanya power lebih kurang je. ZX10R kena tapau tang koner sungai sidu.

baru ka, lama ka, kecik ka, besar ka kita sesama bikers. yang penting enjoy your ride.. Very Happy Very Happy Very Happy . tapi FZR1000 memang mantap lagi. Rolling Eyes

_________________

Back to top Go down

Re: ZZR1100 C2

Post by jagindas on Sun Oct 09, 2011 12:30 pm

FZR ada perasan gak tadi masa baru sampai mohideen banting ada kuar asap -putih skit

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR1100 C2

Post by katanaf4775 on Tue Oct 11, 2011 4:19 pm

faizul_fzr wrote:
jimf wrote:
faizul_fzr wrote:
RM13k je aku jual. kalau orang lain, offer aku RM20K pun aku x jual. sebab dia ni cermat orang nya. aku cakap, kalau dia nak guna duit untuk kawin ke esok2, motor tu pulangkan kat aku. tapi dia cakap, duit kawin dah ada lain. huhuhu..

rm13k???? aduuuuuiiiii....lebihkurang harga den angkat gpz6 je... Sad

nape jimf?? kalau ko offer kat aku pun, aku x kan jual.. hehehe.. orang2 tertentu je yang boleh layak naik FZR. sebab motor ni, sama denganTZM.. hahaha.. owner baru FZR ada RXZ, TZM yang terbaru FZR1000.. baru boleh buat koleksi.

biar orang Banting pelik.. orang macam tu, keje kilang biasa pun boleh beli motor beso, x kan org yang naik keta merc, honda, toyota tak boleh pakai.. saja je bagi line panas kat Banting.. kalau dah kaya naik motor beso, oang x heran.. dia memang kaya. boleh la pakai.. aku pun x heran kalau orang kaya naik motor besar, keta besar.. dan orang kaya pun bukan nak tolong masa kita susah.. contohnya motor rosak kat tepi jalan, ada dia nak tolong tolak ke?? huhuhu..



Yup betul tu Izul aku setuju 100%

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR1100 C2

Post by Sponsored content Today at 6:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum