KAWASAKI GPz550

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Tue Aug 25, 2009 9:03 am

Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by faizul_11 on Fri Aug 28, 2009 7:45 am

randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy

affraid affraid ada ke model gpz yang zx? zx150 tau la.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Tue Sep 01, 2009 4:41 am

faizul_fzr wrote:
randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy

affraid affraid ada ke model gpz yang zx? zx150 tau la.. Very Happy Very Happy


Gpz550kz 82' tu yg naked...
Gpz550zx 83' jerung la...
tgk fizikal pn lain rupa paras nye...huhuhuu! Very Happy

Back to top Go down

slm tuk bro randy

Post by Encik Arin on Fri Sep 04, 2009 5:26 am

randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy


Klu zx7 H model Bole join da club x?hehehehe afro

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by faizul_11 on Fri Sep 04, 2009 8:04 am

Encik Arin wrote:
randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy


Klu zx7 H model Bole join da club x?hehehehe afro

H model? motor champion tu.. affraid affraid boleh je join. janji bontot tak tajam. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by Encik Arin on Fri Sep 04, 2009 8:17 am

faizul_fzr wrote:
Encik Arin wrote:
randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy


Klu zx7 H model Bole join da club x?hehehehe afro

H model? motor champion tu.. affraid affraid boleh je join. janji bontot tak tajam. Very Happy Very Happy

Hihihi...mekasih ye abg admin..Bontot KomPoMM PetaKK.. bom Basketball ..letak bola pun x jatuh..heheh..

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 04, 2009 9:32 am

Encik Arin wrote:
randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy


Klu zx7 H model Bole join da club x?hehehehe afro

slmat dtg rin...ni la umah kitorg geng OLD SBK,mlm hr tu ko dtg mlawat tu spital OLD SBK bwh pkok manggis! huhuhu! Very Happy

ade sorg duk klang gak pakai L,kwn ko ke? kire ok la dah ade geng zx7! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by jimf on Fri Sep 04, 2009 9:49 am

Randy....moto ko dah byk masuk barang alien..
kasi share laa info.. Kot2 leh buat panduan utk aku convert moto aku gak hehe...

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by Encik Arin on Fri Sep 04, 2009 10:15 am

randygpz old sbk wrote:
Encik Arin wrote:
randygpz old sbk wrote:Salam kt smua... Very Happy
hmmm...aku pn nk jejak kasih la... Very Happy
brape byk GPZ550 yg msh ade & wujud kt malaysia ni...tak kira la model KZ atau ZX..huhuhu! Very Happy
t'ksh byk2! huhuhu! Very Happy


Klu zx7 H model Bole join da club x?hehehehe afro

slmat dtg rin...ni la umah kitorg geng OLD SBK,mlm hr tu ko dtg mlawat tu spital OLD SBK bwh pkok manggis! huhuhu! Very Happy

ade sorg duk klang gak pakai L,kwn ko ke? kire ok la dah ade geng zx7! huhuhu! Very Happy

hehe..tenkiu2~hehehe...tgk moto izan da ble bedesuuupp....pasni klu de prblm ble la aku anta kat spital tu jugak ye..hehe..mlm ari tu bkn bwk 120 kmj tapi 210 kmj, cme xnak lame2,takut mesin tanggal..hahahah..jumpe sok kat SIC jam 5 ok..

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 04, 2009 11:26 am

hehe..tenkiu2~hehehe...tgk moto izan da ble bedesuuupp....pasni klu de prblm ble la aku anta kat spital tu jugak ye..hehe..mlm ari tu bkn bwk 120 kmj tapi 210 kmj, cme xnak lame2,takut mesin tanggal..hahahah..jumpe sok kat SIC jam 5 ok..[/quote]



Aku dh agak da...korg msti bwk laju pnye! kejap je...izan htr sms kt aku"dah sampai umah" huhuhu!
mlm tu izan bwk laju sbb nk lps kn rindu kt Gpz dia yg dah sihat tu...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by Encik Arin on Fri Sep 04, 2009 11:33 am

randygpz old sbk wrote:hehe..tenkiu2~hehehe...tgk moto izan da ble bedesuuupp....pasni klu de prblm ble la aku anta kat spital tu jugak ye..hehe..mlm ari tu bkn bwk 120 kmj tapi 210 kmj, cme xnak lame2,takut mesin tanggal..hahahah..jumpe sok kat SIC jam 5 ok..



Aku dh agak da...korg msti bwk laju pnye! kejap je...izan htr sms kt aku"dah sampai umah" huhuhu!
mlm tu izan bwk laju sbb nk lps kn rindu kt Gpz dia yg dah sihat tu...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy[/quote]

hahaha...x ble tahan tgk izan bakar ekzoz,tu yg trus cucuk tu..aku takut tunang aku melayang2 je sok..hahahah..ko x balik kg. ke?gerak sekali sok..

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Thu Sep 10, 2009 7:46 am

tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by Encik Arin on Thu Sep 10, 2009 9:11 am

randygpz old sbk wrote:tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad

mungkin gak kat Malaysia ni tinggal ko punye je..sbb tu payah nak nampak..kalau ada pun mungkin tinggal rim je.. Laughing ,
bila lagi ada program?dengar2 nak g batu buruk,btul ke?waa...cantik tu..ble singgah makan2 kat umah mak mertua aku. Laughing

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 11, 2009 4:30 am

hah! batu buruk? ble tu? aku on je...mane tahu kat batu buruk ade kembor Gpz aku...mane la tahu...huhuhu! Very Happy

mlm ni aku blk kg...mlm2 skit ble baby dah tido,blh la kite mranjau gegarkan jln taipinggg....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by Encik Arin on Fri Sep 11, 2009 5:04 am

hahahhaah...tu yang aku nak dengor tu...ok2..chanteq..pape halOOO aku ok..

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 11, 2009 8:12 am

Encik Arin wrote:hahahhaah...tu yang aku nak dengor tu...ok2..chanteq..pape halOOO aku ok..

huhuhu! blh2...ajak izan skali..la..la..la...huhuhu! ade sape2 lagi nk join tak? Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by awestol on Sat Sep 12, 2009 12:35 pm

randygpz old sbk wrote:tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad

salam semua.

aku ada jmpa 1 kat taiping,nampak macam model hang dalam gambar tu.tapi dok sakit,sakt apa tak tau.kata poman tunggu barang dari jepun.block dgn head buka.

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 4:35 am

awestol wrote:
randygpz old sbk wrote:tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad

salam semua.

aku ada jmpa 1 kat taiping,nampak macam model hang dalam gambar tu.tapi dok sakit,sakt apa tak tau.kata poman tunggu barang dari jepun.block dgn head buka.



hah! ade pn sbijik kembor aku,ni yg kne wat ziarah ni...huhuhu! Very Happy
tp tu ble ye kali trakhir bro tgk objek tu? Sad

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 3:29 pm

awestol wrote:
randygpz old sbk wrote:tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad

salam semua.

aku ada jmpa 1 kat taiping,nampak macam model hang dalam gambar tu.tapi dok sakit,sakt apa tak tau.kata poman tunggu barang dari jepun.block dgn head buka.


dlu..izan Gpz550 ade bg tau,kwn dia pakai Gpz mcm aku kt s'alam,tp mto poblem la plak...
sblm tu sorg kwn lame iaitu acong savana ckp,pnh nampak kat area pucong....tp lokasi dia rahsia kan,mgkn dia nk ushar sndri kt umah owner tu...sbb dia pn pminat Gpz! huhuhu!

tp dlm byk2 versi citer,tak dpt aku pasti kan kesahihan nye...yg kompom & pastu kt woksop bpk ade la sbijik kembor Gpz mcm aku NT plet nye...cm skng tgh koma je...organ2 br dah smpy dr serata dunia utk myambung hayat nye...tp smpy la ni msh koma! koma bmula dr saat owner tdetik dlm ht utk mjuaL nye...dia trus jd StrOK!!! sbb owner dah ade kekasih br katana 750GSXR!!! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by awestol on Tue Sep 15, 2009 4:56 pm

randygpz old sbk wrote:
awestol wrote:
randygpz old sbk wrote:tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad

salam semua.

aku ada jmpa 1 kat taiping,nampak macam model hang dalam gambar tu.tapi dok sakit,sakt apa tak tau.kata poman tunggu barang dari jepun.block dgn head buka.



hah! ade pn sbijik kembor aku,ni yg kne wat ziarah ni...huhuhu! Very Happy
tp tu ble ye kali trakhir bro tgk objek tu? Sad

salam semua...

kalu tak silap 2 bulan lepas masa p tengok motor virago saya yang dok repair pasal exciden.tuannya melayu kalau tak silap,
plat p.pinang.nanti sambil p tengok motor,saya ambil gambarnya,kalu motor tu ada lagilah.

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by husin gsx-s on Tue Sep 15, 2009 7:10 pm

randygpz old sbk wrote:
awestol wrote:
randygpz old sbk wrote:tak de ke sape2 yg pakai gpz mcm aku ni.......? Sad
.

tp dlm byk2 versi citer,tak dpt aku pasti kan kesahihan nye...yg kompom & pastu kt woksop bpk ade la sbijik kembor Gpz mcm aku NT plet nye...cm skng tgh koma je...organ2 br dah smpy dr serata dunia utk myambung hayat nye...tp smpy la ni msh koma! koma bmula dr saat owner tdetik dlm ht utk mjuaL nye...dia trus jd StrOK!!! sbb owner dah ade kekasih br katana 750GSXR!!! huhuhu! Very Happy

kalu kat roda2 ade jual katana550 tpye 'A'.. tapi yg ini kita panggil katana750 type 'R

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 16, 2009 8:58 am

huhuhu! hebat...hebat...klu mcm tu gpz aku type ape sin? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 16, 2009 9:01 am

kalu tak silap 2 bulan lepas masa p tengok motor virago saya yang dok repair pasal exciden.tuannya melayu kalau tak silap,
plat p.pinang.nanti sambil p tengok motor,saya ambil gambarnya,kalu motor tu ada lagilah.[/quote]


plet pinang? mgkn yg dlu nk jual kat roda2 $12k kot! huhuhu!
klu msh ade tlg amk kn gambo ye...tp klu btol yg plet pinang dlu tu,siap pakai tong blkg...mto msh ori smua nye,,, Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by husin gsx-s on Wed Sep 16, 2009 6:58 pm

randygpz old sbk wrote:huhuhu! hebat...hebat...klu mcm tu gpz aku type ape sin? huhuhu! Very Happy

itu gpz ka?... itu type 'P'..
P utk petir...
sbb itu moto laju mcm petir...

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by randygpz old sbk on Thu Sep 17, 2009 7:43 am

husin gsx-s wrote:
randygpz old sbk wrote:huhuhu! hebat...hebat...klu mcm tu gpz aku type ape sin? huhuhu! Very Happy

itu gpz ka?... itu type 'P'..
P utk petir...
sbb itu moto laju mcm petir...


huhuhu! P byk makne tu...jgn parking bwh pkok manggis dah la... Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPz550

Post by Sponsored content Today at 2:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum