PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Tue Aug 25, 2009 7:40 am

Salam semua.

OLD SUPERBIKE OWNER akan mengadakan program berbuka puasa di hotel Seri malaysia bagan lalang. bayaran adalah sebanyak RM28 sahaja. cheers cheers

diharap ahli dapat memberi cadangan tarikh.

28 OGOS ?
4 SEPTEMBER ?
5 SEPTEMBER ?
11 SEPTEMBER ?
12 SEPTEMBER ?

harap dapat buat undian. lol!

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Tue Aug 25, 2009 5:47 pm

faizul_fzr wrote:Salam semua.

OLD SUPERBIKE OWNER akan mengadakan program berbuka puasa di hotel Seri malaysia bagan lalang. bayaran adalah sebanyak RM28 sahaja. cheers cheers

diharap ahli dapat memberi cadangan tarikh.

28 OGOS ?
4 SEPTEMBER ?
5 SEPTEMBER ?
11 SEPTEMBER ?
12 SEPTEMBER ?

harap dapat buat undian. lol!

selepas mendapat undian dari sms, dengan ini dimaklumkan tarikh bagi OLD SUPERBIKE OWNER berbuka bersama-sama adalah jatuh pada hari sabtu 5 September bersamaan 15 Ramadhan 1430H.

Harap maklum..

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by EsJA on Wed Aug 26, 2009 10:04 am

salam kengkawan semua,nak itutla abang2 oldschool gi sri malaysia tu.ble kan Laughing

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Fri Aug 28, 2009 5:44 am

esja wrote:salam kengkawan semua,nak itutla abang2 oldschool gi sri malaysia tu.ble kan Laughing

boleh je nak ikut. nak bawak family pun boleh.. Very Happy Very Happy . tulis nama kat bawah.

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Fri Aug 28, 2009 5:46 am

List nama program berbuka di bagan lalang.

1) nan_gpz11
2) randy gpz old sbk
3) faizul_fzr
4) sakti fazer1k
5) esja gsx750es.
6) Rizal gsx750e
7) Helmi gsx1100e
Cool Ibrahim bandit400
9) Ninja kecik (ajib) mito125
10) Kamal mito125
11) Ismayatim TZM150
12) zulvoyager
.
.
.
.
sila tambah. perlukan confirmation segera untuk booking kat hotel. lol!


Last edited by faizul_fzr on Fri Aug 28, 2009 7:49 am; edited 1 time in total

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by zulvoyager on Fri Aug 28, 2009 5:59 am

salam aku nak tanya satu family 6orang kali rm28 ke hahaha Very Happy Very Happy Very Happy bagitau segera sms pon ok 0173934065..

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by EsJA on Fri Aug 28, 2009 6:09 am

aduh penyertaan masih kureng..... i baru jer dpt sms dari bro.nan menjemput ke majlis berbuka tu. mungkin dgn sms tu lagi ramai kengkawan tau dan turut serta kan kan

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by Admin on Fri Aug 28, 2009 6:27 am

esja wrote:aduh penyertaan masih kureng..... i baru jer dpt sms dari bro.nan menjemput ke majlis berbuka tu. mungkin dgn sms tu lagi ramai kengkawan tau dan turut serta kan kan

yup betul dah namanya old sbk owner. owner pun semua old la. nak bukak pc pun ada yang tau agaknya. Very Happy Very Happy . sesapa yang confirm pegi, mesej je kat nan. nanti nan akan update pada admin dan admin upload dalam forum.. semoga akan bertambah penyertaan.

juga akan diadakan sesi bergambar dengan semua motor old sbk. gambar akan menjadi logo utama dalam forum old sbk ni..

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by EsJA on Fri Aug 28, 2009 6:55 am

gamBO???? baguz,BAGUZZZ.. NI yg nak kembang n rasa glemorr hiks hiks

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Fri Aug 28, 2009 7:51 am

esja wrote:gamBO???? baguz,BAGUZZZ.. NI yg nak kembang n rasa glemorr hiks hiks

biar satu dunia tahu yang kat malaysia ada lagi GSX750es. affraid affraid

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by EsJA on Fri Aug 28, 2009 9:48 am

ala tak best anty climax betul... Embarassed

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Sun Aug 30, 2009 1:23 pm

List nama program berbuka di bagan lalang. (updated - 30 ogos 200). Old Superbike Owner & Kelab Jelajah Tanahair.

1) nan_gpz11
2) randy gpz old sbk
3) faizul_fzr
4) sakti fazer1k
5) esja gsx750es.
6) Rizal gsx750e
7) Helmi gsx1100e
8 ) Ibrahim bandit400
9) Ninja kecik (ajib) - mito lawson 125
10) Kamal - mito lawson 125
11) Nazrul Hisham Ngadi - mito lawson 125
12) zaki - mito lawson 125
13) Ismayatim - TZM150
14) zulvoyager
15) Azhar satar - ninja 250R
16) Zaidi Eron - LC 135
17) Husin - katana 750
.
.
.
Sila tambah lagi. mana geng Klang dengan Shah Alam ni. nanti motor tak masuk pilem, jangan komplen pulak. perjalanan akan dirakam hingga sampai ke Bagan lalang. kemudian akan diupload ke Youtube. Biar satu dunia tahu kewujudan old bike di negara malaysia ni. Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by randygpz old sbk on Tue Sep 01, 2009 4:18 am

faizul_fzr wrote:List nama program berbuka di bagan lalang. (updated - 30 ogos 200). Old Superbike Owner & Kelab Jelajah Tanahair.

1) nan_gpz11
2) randy gpz old sbk
3) faizul_fzr
4) sakti fazer1k
5) esja gsx750es.
6) Rizal gsx750e
7) Helmi gsx1100e
8 ) Ibrahim bandit400
9) Ninja kecik (ajib) - mito lawson 125
10) Kamal - mito lawson 125
11) Nazrul Hisham Ngadi - mito lawson 125
12) zaki - mito lawson 125
13) Ismayatim - TZM150
14) zulvoyager
15) Azhar satar - ninja 250R
16) Zaidi Eron - LC 135
17) Husin - katana 750
18) Izan- Gpz550
19) jerin- Zx7H
20) farid- ER650n
.
.
Sila tambah lagi. mana geng Klang dengan Shah Alam ni. nanti motor tak masuk pilem, jangan komplen pulak. perjalanan akan dirakam hingga sampai ke Bagan lalang. kemudian akan diupload ke Youtube. Biar satu dunia tahu kewujudan old bike di negara malaysia ni. Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by theonlyone on Tue Sep 01, 2009 9:54 am

best gak nie..leh join ke...?
tunggu kat mane...? kul brapa...?

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Tue Sep 01, 2009 11:48 am

theonlyone wrote:best gak nie..leh join ke...?
tunggu kat mane...? kul brapa...?

pukul 6.30 dah nak kena ada kat Bagan. sesi photography. kalau malam dah tak nampak motor. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by theonlyone on Tue Sep 01, 2009 11:58 am

faizul_fzr wrote:
theonlyone wrote:best gak nie..leh join ke...?
tunggu kat mane...? kul brapa...?

pukul 6.30 dah nak kena ada kat Bagan. sesi photography. kalau malam dah tak nampak motor. Very Happy Very Happy

saya ada motor sukan jer...huhuhu...
jadi trus kesana jelah yea...? x yah tunggu kat maner2...?

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 02, 2009 4:01 am

theonlyone wrote:
faizul_fzr wrote:
theonlyone wrote:best gak nie..leh join ke...?
tunggu kat mane...? kul brapa...?

pukul 6.30 dah nak kena ada kat Bagan. sesi photography. kalau malam dah tak nampak motor. Very Happy Very Happy

saya ada motor sukan jer...huhuhu...
jadi trus kesana jelah yea...? x yah tunggu kat maner2...?


rs nye mcm thn lps kite smua bkumpol kt petronas SIC...eta 4pm solat asar dsana,kmudian 5pm bgerak ke lokasi...
eta 5.30pm pantai bagan lalang...

ape kate thn ni pn mcm tu,sbb ade byk ms kite blh luangkn utk wat mcm2...nk bgambo ke...nk tlg org hotel masak ke...
atau nk bsiar2 dpantai sambil mengorat awek2 kt sana....huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy
aku klu ade port,nk tido je.... Sleep Sleep Sleep

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by theonlyone on Wed Sep 02, 2009 4:50 am

hhmmm..x pasti lagi..x leh nak kompom...sbb clash dgn satu program lain...kalu program tu cancell, saya mungkin turut serta...

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by faizul_11 on Thu Sep 03, 2009 6:20 am

Menu berbuka puasa. baru dapat email dari pihak Hotel Seri Malaysia

MENU BERBUKA PUASA PADA 5/9/2009

Ulam-Ulaman Kampung
Pegaga, Ulam Raja, Daun Selom, Jantung Pisang, Petai, Tomato, Timun, Bendi Celur, Peria Celur,

Ikan Masin & Telur Masin

Aneka Kerabu
Kerabu Telur, Kerabu Taughe Kerang, Kerabu Kampung, Kerabu Perut

Aneka Sambal
Sambal Campur, Sambal Belacan, Cencalok, Budu, Sambal Ketuk Ikan Bilis, Sambal Kicap.

Aneka Salad
Acar Jelatah, Acar Timun, Acar Rampai, Pecal Kampung

Aneka Jeruk
Mangga, Betik, Sengkuang, Kelubi

Aneka Keropok
Keropok Ikan, Keropok Udang, Papedom

Sajian Utama
Nasi Putih & Nasi Minyak
Mee Goreng Mamak
Ayam Masak Sambal Merah, Daging Rendang, Ikan Mambung Percik, Pajeri Nenas, Ikan Pari Bakar, Sayur Campur, Dalca Campur,
Sup Daging Berempah

Sajian Panas
Bee Hoon sup
Lempeng Kelapa
Kari Ayam & Sambal Sardin
Kuih Wadeh Panas
Kuih Samosa Panas

Aneka Manisan
Buah Kurma
Bubur Kacang Hijau, Bubur Pengat Keladi
Agar-Agar Koko, Puding, Sagu Gula Melaka, Kuih Apam Gula Hagus, Kuih Sagu Merah, 2 Jenis Kek Potong, Buah-Buahan ( Tembikai Susu, Nenas, Betik )

Aneka Minuman
Air Suam, Air Kordial, Air Sirap Selasih, Cendol, Air The Tarik, Kopi & Tea ‘O’.


cheers cheers

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by randygpz old sbk on Thu Sep 03, 2009 11:43 am

huhuhu! sape blh bedal smua menu ni mmg hebat! huhuhu! Very Happy

t'ksh byk2 zul...tlg uruskan dgn hotel...mtk maaf byk2 smalam mmg byk keje & tak sempat urus kan smua hal bkaitan jamuan buka kite tu...

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by jimf on Fri Sep 04, 2009 9:46 am

salam...
mmg berhajat nak bersama buka posa dgn geng oldskol ni esok..
tp mohon maaf la..x dpt kerna esok keluarga berkumpul utk buka posa sekali...kena lak kakak baru lik umrah..

anyway..moga happy semua..safe ride pergi & balik..

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by theonlyone on Fri Sep 04, 2009 10:00 am

x dpt nak menghadirkan diri esok...

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by amy on Sun Sep 06, 2009 3:57 am

huhuhu....bestnye korg...tp ape kan daya...xdapat nk join...

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by zulvoyager on Sun Sep 06, 2009 6:44 pm

aku pun apa kurangnya x dapat nak join gak atas sebab yang x dapat dielakkan cuma nak tengok gambar2 yang kot diaorang ada shoot hehehe Laughing sunny sunny kalau ada....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by amy on Sun Sep 06, 2009 6:49 pm

tu la... mane?????????

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BERBUKA PUASA OLD SUPERBIKE OWNER

Post by Sponsored content Today at 8:44 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum