MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by randygpz old sbk on Fri Aug 12, 2011 7:38 am

yg pakai tu ade ade dlm forum ni gak....

tp dia tak rgister la....

last jumpa ms gi manjung tu..... Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by Ninja1988 on Sun Aug 21, 2011 1:37 am

Kalau nak cat warna hujau/ putih Kawa macam ni, kat mana boleh buat? Harga agak2 dalam berapa RM? Ada sape2 boleh tolong?

Ninja1988

Location : Telok P. Garang

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by randygpz old sbk on Sun Aug 21, 2011 4:36 am

Chef Bob wrote:
jagindas wrote:buat kat mana?

cat buat kat member nama halim dia duduk rawang.. moto spray kat pasar borong selayang...


blh tanye tuan pnye mto....huhuhu! Very Happy

dlm OLD SBK ni ade gak kwn2 yg pandai penyecat antara nye...
1)izan GPz550 kat klang...
hasil kerja nye blh tgk pd GPz900R amy & Gsx400F daus..
yg tbaru mto restore wat raye IjanGPz550....

2)kwn chef bob tu kat rawang...
hasil nye mcm GPz500s chef la....

3)kwn Ono bundle kat klang gak...
hasil keje nye blh tgk GPz600R jimf & GPz500s ono bundle...

tp klu nk harga yg agak bangsawan,blh la htr ke the bikerz puchong,maju motor...
hasil keje nye tnye faizulFZR bsama 3 buah mto nye....
dia cat R1,FXR dgn FZR kat sna.... Very Happy

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by Chef Bob on Mon Aug 22, 2011 10:04 am

rege cat jerrr dah 400++ primer,hijau,putih,hitam,silver,grey dan clear.. sumee cat pakai 2K punya sebab tu ada sikit mahal la.... upah simen,gosok dan cat kena cerita ngan member tu... bolehlah... sebab bro halim ni buat kerja ngan anak2 dia yang masih kecil2 lagi dan anak dara dia sekali.. moto chef ni hasil gosokan tangan perempuan.... biasa lah hasil keja org pompuan... haluslaa...
2minggu baru siap sebab banyak kaler dan kerja...

Chef Bob

Location : Kajang taman sutera

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by faizul_11 on Mon Aug 22, 2011 11:09 am

Chef Bob wrote:rege cat jerrr dah 400++ primer,hijau,putih,hitam,silver,grey dan clear.. sumee cat pakai 2K punya sebab tu ada sikit mahal la.... upah simen,gosok dan cat kena cerita ngan member tu... bolehlah... sebab bro halim ni buat kerja ngan anak2 dia yang masih kecil2 lagi dan anak dara dia sekali.. moto chef ni hasil gosokan tangan perempuan.... biasa lah hasil keja org pompuan... haluslaa...
2minggu baru siap sebab banyak kaler dan kerja...

huhuhu.. lain macam je. Rolling Eyes Rolling Eyes RM400 memang dah termurah la. 2 minggu pun dah siap. bagi alamat dengan no phone bro. boleh jadi bengkel rasmi untuk cat motor old superbike ni. Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by acoyfzr on Mon Aug 22, 2011 2:59 pm

terbaikkkk........

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by Chef Bob on Tue Aug 23, 2011 4:52 am

017-3887099 halim (owner pakai zzr250)
016-9712083 wife halim( kalau tak dpat kol halim)

Chef Bob

Location : Kajang taman sutera

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by MKI on Thu Sep 22, 2011 12:01 pm

rawang area mana ni chef bob...

MKI

Location : Kuala Lumpur/Bukit Beruntung

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEOVER MY GREEN MACHINE A.K.A DARKNIGHT (EX500 / GPZ500S)

Post by Sponsored content Today at 5:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum