borak bebas

Page 2 of 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Fri Sep 11, 2009 4:36 am

randygpz old sbk wrote:mlm td lepak dgn abg nan,ijan katana....smpy dkat 1am...blk umah tgk AirWolf....huhuhu! Very Happy

apa la ko nak lepak tak msg aku pun. malam ni baru aku lepak barokah. ada program buka puasa dengan penghuni rumah anak yatim sungai manggis. ko pegi tak?

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Encik Arin on Fri Sep 11, 2009 5:12 am

faizul_fzr wrote:
zulvoyager wrote:Very Happy marila kita sama2 mengimarahkannya.berbuka di bagan lalang tu bila ye old owner saja ka atau dgn family sekali hahaha.....izull kasi tau dia punya tarikh ok.

boleh bawak family. tahun lepas kitorang bawak family semua. ada yang datang bujang je. tapi bayaran ikut kepala la. makan best giler. Very Happy Very Happy

Bro faizul..nape x bawak fzr1k mase buke pose hari tu?teringin gak nak rasa duduk atas motor mantap tu..hehe

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 11, 2009 8:09 am

faizul_fzr wrote:
randygpz old sbk wrote:mlm td lepak dgn abg nan,ijan katana....smpy dkat 1am...blk umah tgk AirWolf....huhuhu! Very Happy

apa la ko nak lepak tak msg aku pun. malam ni baru aku lepak barokah. ada program buka puasa dengan penghuni rumah anak yatim sungai manggis. ko pegi tak?


aku tak dpt umah ank yatim...sbb aku nk blk kg la zul....jenguk org tua aku,lagi pn abah aku pn anak yatim gak! huhuhu! Very Happy

klu ko nk tau rin...fzr1k mrajuk tak nak gi bagan lalang sbb tuan nye pakai baju suzuki fx! huhuhu! klu pkai baju OLD SBK,msti mto blh idup sendiri! tak yah start2 pn....magic2! huhuu Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Fri Sep 11, 2009 10:04 am

Encik Arin wrote:
faizul_fzr wrote:
zulvoyager wrote:Very Happy marila kita sama2 mengimarahkannya.berbuka di bagan lalang tu bila ye old owner saja ka atau dgn family sekali hahaha.....izull kasi tau dia punya tarikh ok.

boleh bawak family. tahun lepas kitorang bawak family semua. ada yang datang bujang je. tapi bayaran ikut kepala la. makan best giler. Very Happy Very Happy

Bro faizul..nape x bawak fzr1k mase buke pose hari tu?teringin gak nak rasa duduk atas motor mantap tu..hehe

pagi nak pegi tu, dah try start. macam bateri dah kong. pastu tarik pakai keta boleh idup. kasi panas enjin dulu. pastu matikan. start balik idup. tu yang confident boleh bawak masa petang.

dari kampung naik fx balik rumah dengan berbaju suzuki. niat memang nak tukar baju old sbk masa sampai rumah. tapi start motor tak nak idup gak. tengok kanan kiri, takde orang. kalau tak, boleh mintak tolong tolak.

sudahnya bawak mini katana je la. janji sampai. jumpa dengan kengkawan.. cheers cheers

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Fri Sep 11, 2009 11:23 am

huhuhu! mini katana pn hebat! kt hiway F1 bjuang bramai2 sampy jem mito! huhuhu! hebat...hebat.... Shocked

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 7:33 am

huhuhu! mlm ni klu tak silap ade citer nite raider tv2 1am....huhuhu! tp yg aku kompom citer air wolf mlm jmaat! smua ni citer 80an geng....
zaman2 OLD SBK... Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Mon Sep 14, 2009 7:41 am

tp tk best..tkder kisah moto.. Sad kalau dpt citer2 jepun era 80an..msti bnyk model2 moto kiter kan?aper kata survey?? cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 7:45 am

nk ade kisah moto jd hero pn ade thn 80an...tajuk nye street hawk! hero pakai mto ukk misi menyelamat! mto plak seakan2 katana savana! huhuhu!
try tgk kt you tube! Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Mon Sep 14, 2009 7:51 am

ok..cun..!ewah2 kiter jer ker dlm porum nie..mana yg lain da?? Sleep ka?

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 7:58 am

shuk gsx750e wrote:ok..cun..!ewah2 kiter jer ker dlm porum nie..mana yg lain da?? Sleep ka?


ntah la...tdo kot! huhuhu! Very Happy

si amy ninja9 ntah2 msh tdo kat woksop bpk....mlm td aku blk dia msh tdo...ngantuk dr canada tak hbs2... Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Mon Sep 14, 2009 9:37 am

aku balik sampai rumah malam tadi terus tido. lepas sahur, solat sambung lagi tido sampai 8:15am. hari2 pegi keje lewat.. Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Encik Arin on Mon Sep 14, 2009 10:37 am

ui...kate nak g jalan taiping malam ari tu..wat pnat je aku cuci moto wan..huhu Mad

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 1:32 pm

faizul_fzr wrote:aku balik sampai rumah malam tadi terus tido. lepas sahur, solat sambung lagi tido sampai 8:15am. hari2 pegi keje lewat.. Very Happy


aku plak tak blh tdo...blk umah tgk citer rashid siber pnye drama...sedih Oooo... Sad
last2 dkat 4am br tdo,tak sahur pn...skali tjaga dh 7.15am!!! mem dh siap2 nk gi keje,aku pn ape lagi? mggelupoh la cepat2 gi keje! Very Happy

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Mon Sep 14, 2009 1:35 pm

Encik Arin wrote:ui...kate nak g jalan taiping malam ari tu..wat pnat je aku cuci moto wan..huhu Mad


mmg aku nk gi rin...tp aku blh plak tetido! aduh...aku ni skng kdg2 senang tdo scara tak sengaja! kdg2 tak blh nk tdo2! huhuhu!
sori la rin.... Smile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Tue Sep 15, 2009 6:22 am

randygpz old sbk wrote:
Encik Arin wrote:ui...kate nak g jalan taiping malam ari tu..wat pnat je aku cuci moto wan..huhu Mad


mmg aku nk gi rin...tp aku blh plak tetido! aduh...aku ni skng kdg2 senang tdo scara tak sengaja! kdg2 tak blh nk tdo2! huhuhu!
sori la rin.... Smile

tk nak tido??sng jer..naik moto whelly2..smua koner kasi turun leper!!mmg tk kan tido.. Twisted Evil
jgn marah ha...

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Encik Arin on Tue Sep 15, 2009 6:27 am

shuk gsx750e wrote:
randygpz old sbk wrote:
Encik Arin wrote:ui...kate nak g jalan taiping malam ari tu..wat pnat je aku cuci moto wan..huhu Mad


mmg aku nk gi rin...tp aku blh plak tetido! aduh...aku ni skng kdg2 senang tdo scara tak sengaja! kdg2 tak blh nk tdo2! huhuhu!
sori la rin.... Smile

tk nak tido??sng jer..naik moto whelly2..smua koner kasi turun leper!!mmg tk kan tido.. Twisted Evil
jgn marah ha...


uit...slm bang...ni abang yang nek mto laju tu kan???yg taff2 macam big show tu... bounce affraid

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Tue Sep 15, 2009 6:34 am

Encik Arin wrote:
shuk gsx750e wrote:
randygpz old sbk wrote:
Encik Arin wrote:ui...kate nak g jalan taiping malam ari tu..wat pnat je aku cuci moto wan..huhu Mad


mmg aku nk gi rin...tp aku blh plak tetido! aduh...aku ni skng kdg2 senang tdo scara tak sengaja! kdg2 tak blh nk tdo2! huhuhu!
sori la rin.... Smile

tk nak tido??sng jer..naik moto whelly2..smua koner kasi turun leper!!mmg tk kan tido.. Twisted Evil
jgn marah ha...


uit...slm bang...ni abang yang nek mto laju tu kan???yg taff2 macam big show tu... bounce affraid

uits..slm,ko pndi2 jer moto laju..moto g psr jer tu..lain la org yg suka whelly2 tu...haha.

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Tue Sep 15, 2009 7:00 am

korang tak tido ke? dah tengahari buta ni.

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Encik Arin on Tue Sep 15, 2009 7:22 am

faizul_fzr wrote:korang tak tido ke? dah tengahari buta ni.

x leh tido..makruh...hahahhahha..batal pose nti...

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Tue Sep 15, 2009 10:52 am

faizul_fzr wrote:korang tak tido ke? dah tengahari buta ni.

sakit!!! ker aper..tgh ari nk tido..org kt off la..gunalah jalur lebar pejabat anda..t.kasih.. bounce Laughing

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Tue Sep 15, 2009 12:57 pm

aku kena tido tghari. kalau tak malam ni tido masa terawikh la. orang muda boleh la tahan lagi mata.

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by shukri on Wed Sep 16, 2009 6:01 am

faizul_fzr wrote:aku kena tido tghari. kalau tak malam ni tido masa terawikh la. orang muda boleh la tahan lagi mata.

sama jer bang..muda ker tua ker klau nk tido dia tido gak... Smile apa yg p'ting...kejer samer.. cheers

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Encik Arin on Wed Sep 16, 2009 6:06 am

mana la gambo mase buke pose kat bagan lalang tu..x sabo nak tgk nih.. cheers

Encik Arin

Age : 31
Location : Klang

View user profile

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by faizul_11 on Wed Sep 16, 2009 6:10 am

Kan dah masuk tu kat link bawah ni. tinggal gambar dari esja je yang tak upload. aku pakai hp kamera je. gambar tak lawo waktu malam.Very Happy Very Happy

http://oldsuperbikeowner.forumotion.net/events-makluman-terkini-f3/program-berbuka-puasa-old-superbike-owner-t29-30.htm

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by randygpz old sbk on Wed Sep 16, 2009 8:52 am

Encik Arin wrote:
shuk gsx750e wrote:
randygpz old sbk wrote:
Encik Arin wrote:ui...kate nak g jalan taiping malam ari tu..wat pnat je aku cuci moto wan..huhu Mad


mmg aku nk gi rin...tp aku blh plak tetido! aduh...aku ni skng kdg2 senang tdo scara tak sengaja! kdg2 tak blh nk tdo2! huhuhu!
sori la rin.... Smile

tk nak tido??sng jer..naik moto whelly2..smua koner kasi turun leper!!mmg tk kan tido.. Twisted Evil
jgn marah ha...


uit...slm bang...ni abang yang nek mto laju tu kan???yg taff2 macam big show tu... bounce affraid


tu rizal la rin...mto diorg ni same,org pn dah nk same jugak! huhuhu!
amcm aksi kat trafik lite mlm td? ok tak rin? huhuhu! Laughing

Back to top Go down

Re: borak bebas

Post by Sponsored content Today at 1:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum