kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

View previous topic View next topic Go down

kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by asberion on Tue Jul 12, 2011 11:57 am

salam bikers,

abg saya mencari starter kawasaki zzr 600D ( 91-92 ). 2nd pun boleh asalkan berfungsi....
kalau ada sms ke 0134140253 terima kasih

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by azli_zzr6d2 on Thu Jan 17, 2013 5:05 am

Salam Bikers..

Saya mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk motor saya jenis Kawasaki ZZR600 D2 (tahun 91), kalau ada kawan2 nak jual bole la sms/call ke 010-7772554, terima kasih..
avatar
azli_zzr6d2

Age : 38
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by faizul_11 on Thu Jan 17, 2013 6:00 am

Azli_ZZR6D2 wrote:Salam Bikers..

Saya mencari absorber belakang, tongkat 2 dan ekzos asal kanan & kiri untuk motor saya jenis Kawasaki ZZR600 D2 (tahun 91), kalau ada kawan2 nak jual bole la sms/call ke 010-7772554, terima kasih..

huhuhu.. barang2 tersebut kalau beli 2nd hand Malaysia, memang tak boleh pakai jugak.. ikut nasib jugak la. kalau dapat yang new old stock ok jugak. baik beli je kat e-bay. sediakan je duit. kat sini ramai saudagar ebay..

_________________

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by manpanjang on Thu Jan 17, 2013 11:13 am

asberion wrote:salam bikers,

abg saya mencari starter kawasaki zzr 600D ( 91-92 ). 2nd pun boleh asalkan berfungsi....
kalau ada sms ke 0134140253 terima kasih

der, try tgk kat link bwh nie..

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=zzr+600d+starter&_sacat=0&_from=R40

berkenan bg tau item number..hanye sediakan $$ jer...

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by atan7800 on Thu Jan 17, 2013 11:54 am

betul tu..
avatar
atan7800

Age : 33
Location : banting

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by kawa_zephyr_750 on Thu Jan 17, 2013 12:47 pm

Ada absorber baru brand YSS model MZ366-370TR-02 kat Sunny Motor harga RM 1400.00
avatar
kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by manpanjang on Thu Jan 17, 2013 4:40 pm

kawa_zephyr_750 wrote:Ada absorber baru brand YSS model MZ366-370TR-02 kat Sunny Motor harga RM 1400.00

yss lembut..

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by nan_gpz11 on Thu Jan 17, 2013 4:44 pm

45014-1592(mono shock) rm3193.00
39178-1216(manifold exhaust. Rm2984.80
18090-1230(mafler) rm1214.00(sebelah).
34011-1147(main stand) rm264.00
21163-1211(starta motor) rm1542.40
INI HARGA BARANG2 BARU DI GLANMERY KAWASAKI DI S ALAM UTK MODEL ZZR600..
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by azli_zzr6d2 on Mon Feb 04, 2013 5:48 am

Tima kasih bro atas info2 tersebut..
avatar
azli_zzr6d2

Age : 38
Location : Ipoh Perak

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by nan_gpz11 on Mon Feb 04, 2013 9:26 am

Itu brg baru..memang mahal la...,cuba baiki..di kedai2 yang mahir...kalau xbole..cari rakan2 yang bole beli brg di EBEY...jauh lebih jimat dan murah...
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by katanaf4775 on Mon Feb 04, 2013 12:29 pm

manpanjang wrote:
kawa_zephyr_750 wrote:Ada absorber baru brand YSS model MZ366-370TR-02 kat Sunny Motor harga RM 1400.00

yss lembut..


Bg Man YSS mmg lembut pasal maksud dia Ya..Sama Saja..hihihih Very Happy
avatar
katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by kawa_zephyr_750 on Mon Feb 04, 2013 2:50 pm

Iyelah barang pun buat kat Thailand
avatar
kawa_zephyr_750

Age : 37
Location : Kg Sg Kelambu, Banting, Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by nan_gpz11 on Tue Feb 19, 2013 9:05 pm

Tapi part-part ori kawasaki...byk saya check dibuat di thailand..kilang di sana kos lebih murah...gaji perkerja,pengankutan dll...,mcm tyre import..mesti sampai di thailand dulu..baru masuk malaysia...baru dpt beli murah..hehe2.. Shocked
avatar
nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by katanaf4775 on Fri Feb 22, 2013 6:35 pm

tu ler pasal Lau Polly boley bagi tayar belakang saiz 180 murah2..Thailand made.. cheers
avatar
katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: kawasaki zzr 600D ( 91-92 ) starter

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum